Kılıf olarak spiegen düşünüyorum fakat önerilere açığım.Ekran koruyucusu olarakta spiegen düşünüyordum fakat bulamadım.Bu ekran koruyucuları yeterli olur mu?Mediamarktten telefonu teslim alırken
1k yerine 400 500tl civarı bir şey var mıdır?S23+ nın ekran koruyucularına bakabilirsin. Çentik yeri, boyu ve telefon boyu aynı. Spiegen'in sitesinde kolay kullanım kitiyle beraber satılıyor.
Spigen’in muhtemelen yoktur. Başka markalara yönelmeniz gerekebilir.1k yerine 400 500tl civarı bir şey var mıdır?
Dipnot:2 tanesi 1100tl imiş.Fakat ciddi anlamda değer mi fiyatına?
Spigen’in muhtemelen yoktur. Başka markalara yönelmeniz gerekebilir.
500tl civarına Spigen yoktur demek istedim. Başka markaların ekran koruyucularını kastettim.Ekli dosyayı görüntüle 193260
buldum fakat başka markalardan kastınız nedir?
İkisi arasında ki fark nedir
Ekli dosyayı görüntüle 193261
Şu anda 500tl ye geliyor aslında.Tek ekran 550tl falan.Cidden noname markalardan fark var mıdır?500tl civarına Spigen yoktur demek istedim. Başka markaların ekran koruyucularını kastettim.
Spigen kaliteli bir marka, tabii ki fark olacaktır.Şu anda 500tl ye geliyor aslında.Tek ekran 550tl falan.Cidden noname markalardan fark var mıdır?
buna ne diyorsunuz ?Spigen kaliteli bir marka, tabii ki fark olacaktır.
Alabilecekken Spigen almanızı tavsiye ederim.
Tamamdır teşekkürlerAlabilecekken Spigen almanızı tavsiye ederim.
Spiegen video testi ararken böyle bir video buldum ve 5:30dan sonrasına bakar mısınız.Parmak izi sensörü çalışmıyor.Alabilecekken Spigen almanızı tavsiye ederim.