Lg g2 batarya koruyucu

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2 de yani güzel bi batarya koruyucusu varmıdır romlu felan bataryayı tüketmesin diye

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
insallah güzel bir programdır nasıl calısıyor cözemedm halen :D

İndiriyorsun ve programı açtığında ekranı yana kaydırarak son sekmeye geldiğinde başla gibi bir buton oluyor aşağıda ona tıklıyosun ve programı kapatıyorsun.

Yukardan aşağıya cubuğu sürüklediğinde orda Öğreniyor diye bir şey yazıyor altında -- Gün -- Saat kaldı yazıyor. Bende 2 gün 10 saat sonra öğrenme tamamlanacaktır gibi bişi yazıyordu. O bittikten sonra telefonu nasıl kullandığını neler yaptığını öğreniyor ardından kendini ona göre programlıyor. Telefonu nasıl şarz ediyorsun bunu öğrenmek içinde 7 gün 1 hafta gerekiyor yani. 1 hafta sonrada şarz şeyini öğreniyor ve program telefonunla bir bütün gibi bişi oluyor.

Zaten işlemcine özel bir program.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İndiriyorsun ve programı açtığında ekranı yana kaydırarak son sekmeye geldiğinde başla gibi bir buton oluyor aşağıda ona tıklıyosun ve programı kapatıyorsun.

Yukardan aşağıya cubuğu sürüklediğinde orda Öğreniyor diye bir şey yazıyor altında -- Gün -- Saat kaldı yazıyor. Bende 2 gün 10 saat sonra öğrenme tamamlanacaktır gibi bişi yazıyordu. O bittikten sonra telefonu nasıl kullandığını neler yaptığını öğreniyor ardından kendini ona göre programlıyor. Telefonu nasıl şarz ediyorsun bunu öğrenmek içinde 7 gün 1 hafta gerekiyor yani. 1 hafta sonrada şarz şeyini öğreniyor ve program telefonunla bir bütün gibi bişi oluyor.

Zaten işlemcine özel bir program.
ha onu anladım snapdragon ya islemci okay süper bir program öyleyse ben smdi sarj ediyorumda sarj ederken kapatmayam demi programı felan hic hep acık kalsın ilk defa bilmediğimden kapattım acarım

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ha onu anladım snapdragon ya islemci okay süper bir program öyleyse ben smdi sarj ediyorumda sarj ederken kapatmayam demi programı felan hic hep acık kalsın ilk defa bilmediğimden kapattım acarım

programı kapatma diye bişi yok zaten. Yüklediğin zaman kapatamassın anca silmen gerekiyor. Telefonunda bulunan eski adıyla GPS yeni adıyle ''YER'' olan şeyi açman gerekiyor program aktif olması için. Sen telefonu normal kullan o seni izleyecek sadece.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
programı kapatma diye bişi yok zaten. Yüklediğin zaman kapatamassın anca silmen gerekiyor. Telefonunda bulunan eski adıyla GPS yeni adıyle ''YER'' olan şeyi açman gerekiyor program aktif olması için. Sen telefonu normal kullan o seni izleyecek sadece.
haa tamam caktım smdi peki bu gps yi hep mi acık kalcak yoksa acsam o toplayınca bilgileri kapatıyımmı yani kusura bakma hep soruyomda :D öğreniyom :D

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
yukledim bende programi tam anlayamadim :unsure: dediklerinizide uyguladim :blush:

ubu7a5et.jpg

Bu sekilde yaziyor. Dediginiz gibi kalsinmi program deyimci olarak memnunmusunuz.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hyva5ega.jpg

Arkadaşlar 'yer' seçeneğini bataryadan tasarruf modunda kullanın. Navigasyon tarzı programlar için yüksek hassasiyet i kullanırsınız.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hyva5ega.jpg

Arkadaşlar 'yer' seçeneğini bataryadan tasarruf modunda kullanın. Navigasyon tarzı programlar için yüksek hassasiyet i kullanırsınız.
bence islemci markası ürettiği icin güzel yani süper bişey diyebilirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yukledim bende programi tam anlayamadim :unsure: dediklerinizide uyguladim :blush:

ubu7a5et.jpg

Bu sekilde yaziyor. Dediginiz gibi kalsinmi program deyimci olarak memnunmusunuz.

süper bişey yorumlara bakıyorumda memnun kullanıcılar diğerlerine göre çok iyi bence tam telefonla birlikte çalışıyo kendisi ayar yapıyo

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sagol bilgiler icin biraz karistirince detaylar olustu :)

bunun yaninda onerebileceginiz programlar varmi yoksa sadece bumu kalsin. Arkadasin attigi ss de cihaz simgesi var telefon nedir o acaba :huh:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

ubu7a5et.jpg

Merhaba.

Şu anda program telefonunu öğreniyor seni kavrıyor. bu işlemi kafasına göre süre veriyor kimisine 3 gün kimisine 2 gün.

GPS yani ''Yer modu'nu açmalısınız eğer o kapalıysa program kendini durduruyor gibi bişi.

Yukardaki çubuğu indirip Yer yazan seçeneğin üstüne basılı tuttuğunuzda karşınıza seçenekler gelcek Bataryadan Tasarruf'u seçerseniz hem GPS bataryayı cok yemiş olmaz hemde işiniz görülür :) Sormak istediğin başka bişi varsa cekinle lütfen.
Not: '' Yer '' Lokacija

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.

Şu anda program telefonunu öğreniyor seni kavrıyor. bu işlemi kafasına göre süre veriyor kimisine 3 gün kimisine 2 gün.

GPS yani ''Yer modu'nu açmalısınız eğer o kapalıysa program kendini durduruyor gibi bişi.

Yukardaki çubuğu indirip Yer yazan seçeneğin üstüne basılı tuttuğunuzda karşınıza seçenekler gelcek Bataryadan Tasarruf'u seçerseniz hem GPS bataryayı cok yemiş olmaz hemde işiniz görülür :) Sormak istediğin başka bişi varsa cekinle lütfen.
peki sadece bende böyle yazıyo düşük güç modu aktif :
pil ömrünü uzatmak için bazı fonksiyonlr devre dısı bırakıldı
pil düzeyi : 94 diyo öğreniyormu ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Selam. Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin dediginiz gibi yaptim. Biraz karistirinca insan ogreniyor. :thumbup1: Yaptigim yanlis konulardan birtanesi heyecana kapiliyorum herhalde arastirmadan karistirmadan direk soru soruyorum :biggrin: Daha ogrenme asamasinda benim telefonu kavramaya calisiyor bakalim :D

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam. Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin dediginiz gibi yaptim. Biraz karistirinca insan ogreniyor. :thumbup1: Yaptigim yanlis konulardan birtanesi heyecana kapiliyorum herhalde arastirmadan karistirmadan direk soru soruyorum :biggrin:
sorun değil sonucta burası bi konuşma yardım etme öğrenme forumu :D güzel yani program harika bence

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
sorun değil sonucta burası bi konuşma yardım etme öğrenme forumu :D güzel yani program harika bence

Eh oda var haklisin bilgiler paylastikca cogalir.:thumbup1: ileriki vakitlerde gorecegiz cihaza ne kadar fayda sagladigini. Yazilanlara gore dediginiz gibi herkes memnun :thumbup1: Ona gore tekrardan donus yaparim.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.

ben direk başlaya bastığımda o etkinleştir felan varya güç modu felanda oraya bastım

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazi yorumlarda batarya omrunun yendigini yazanlar var. Sizce ne kadar dogru? Dusuncem bu programlari saklamakla yani korumakla alakali diye dusunuyorum bataryayi etkileyecegini dusunmuyorum.

--

http://shiftdelete.net/snapdragon-batteryguru-2.0-geldi-47993.html

bunun hakkinda makalede sayfada yazilmis arkadaslar buyrun :thumbup1:
aslında yemiyo bize öyle geliyo bak suan kullandığımız g2 de snapdragon var ve bu program sadece snapdragon a özel ve yapımcısıda bosa yapmamıs programı qualcoom yapmıs güvenilir bi program açıklamadada yazıldığı gibi androidler artık bataryayı mafediyor bunun önüne gecmek icin bu program kullanıslı ve bu program telefonu ona göre ayarlıyo suan sen bluetoothu kapalı görüyosun ama arka planda acık hata var androidlerde

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@The Originals sence öğreniyormu program suan bak böyle yazıyo

pil ömrünü uzatmak için bazı fonksiyonlr devre dısı bırakıldı
pil düzeyi : 94 diyo

öğreniyormu ? o başlaya bastım sonra direk o güç tasarrufunu felan actım mod u varya programda

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Aha anladim evet bazilari olumsuz seyler yazmis sanirim onlarda snapdragon islemci olmayan kullanicilar. Daha benim telefonu ogrenemedi. Acaba o yuzdenmi kisa surede %5 gitti islem yaptigi icin. :lol: ekstra bi ayar yapmamiz gerekiyormu programdan apps filan bilginiz varmi dahada?:flowers:

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu arada bluetooth %5 diyor batarya kullanımı nda normalmidir arkadaslar? Kapalida ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Programı ben ilk yüklediğimde gözlemler yaptı 2 3 gün sonra çok iyi bir şarz artışı elde ettim. Fakat beylikdüzüne kuzenimin doğum günü için 1 haftalığına gittiğimde orda telefon kafayı yemişti. Kendi kendine wifiyi falan açıyodu sapıtmıştı. Sonra ben öğrendimki Knock On açık olduğundan cebimde açılıp yapıyomuş :D Sonra programı tekrar yüklemeye üşendim :)

Yukardaki çubuğu aşağıya çektiğinizde Şu anda öğreniyor veya öğrenme aşamasında gibi bir yazı yazması lazım yani ordan mutlaka Öğreniyor yazacak o yazmassa üstüne tıkladığınızda otomatikmen bişiler açmak için onay isteyecek verin o bişilerde GPS yani Yer modu.

Telefonunuzu gözlemliyor ayriyetten bir şarz yemiyor gözlem yapıyor sadece öğrenme yani gözlemleme süresi bittiğinde 2 kat daha fazla batarya kullanımı sağlıyor.

Ayriyetten olumsuz yorum yapan kişilerin telefonlarında Snapdragon işlemci olmadığı için yapmıştır. Snapdragon olupta cozutan telefonlarda problem vardır :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Programı ben ilk yüklediğimde gözlemler yaptı 2 3 gün sonra çok iyi bir şarz artışı elde ettim. Fakat beylikdüzüne kuzenimin doğum günü için 1 haftalığına gittiğimde orda telefon kafayı yemişti. Kendi kendine wifiyi falan açıyodu sapıtmıştı. Sonra ben öğrendimki Knock On açık olduğundan cebimde açılıp yapıyomuş :D Sonra programı tekrar yüklemeye üşendim :)

Yukardaki çubuğu aşağıya çektiğinizde Şu anda öğreniyor veya öğrenme aşamasında gibi bir yazı yazması lazım yani ordan mutlaka Öğreniyor yazacak o yazmassa üstüne tıkladığınızda otomatikmen bişiler açmak için onay isteyecek verin o bişilerde GPS yani Yer modu.

Telefonunuzu gözlemliyor ayriyetten bir şarz yemiyor gözlem yapıyor sadece öğrenme yani gözlemleme süresi bittiğinde 2 kat daha fazla batarya kullanımı sağlıyor.

Ayriyetten olumsuz yorum yapan kişilerin telefonlarında Snapdragon işlemci olmadığı için yapmıştır. Snapdragon olupta cozutan telefonlarda problem vardır :D

Yalnız o Wifi açması için ayar var. Program mobil veri daha çok şarj yediği için ara ara Wifi yı açıp bağlanabilecek bir ağ arıyor. Bence çok gereksiz bir ayar ve bunu kapatabiliyosunuz. Ayrıca knock on ekranı cebinizdeyken açmaz. Çünkü sensör karanlık bir ortamı algıladığında knock on özelliği çalışmaz. Sensörü parmağınızla kapatıp deneyebilirsiniz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Battey Guru'yu zamanında kullandım ve faydasından çok zararı olduğunu gördüm. Tavsiye etmiyorum. Ama bir de siz deneyin belki bana gıcığı vardır :P

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Battey Guru'yu zamanında kullandım ve faydasından çok zararı olduğunu gördüm. Tavsiye etmiyorum. Ama bir de siz deneyin belki bana gıcığı vardır :P

Banada bişiler yaptı sonradan ayarlar falan yapılıyomuş program içinden açmak kapatmak istediğin ayarlamaka istediğin seçenkler falan varmış :D

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende hala taniyor dio halada taniyamadi. Neyse bakalim.ileriki zamanlar.ne gostercek zarari olursa sileriz

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Aha ben saniyorum hemen taniyacak 1 saat 22dakika yaziyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Banada bişiler yaptı sonradan ayarlar falan yapılıyomuş program içinden açmak kapatmak istediğin ayarlamaka istediğin seçenkler falan varmış :D

Biliyorum programın ayarlarını :D benim şarjımı daha hızlı tüketiyordu.