Lg g2 aliyorum sizce site nasil ?

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
1-2 hafta önce kız arkadaşıma hediye olarak aldım ve çok beğendim.Ben iphone cuyum ama androdid kullanacak olsam kesinlikle bu cihazı alırım.Ayrıca az önce gitti gidiyorda gördüm 1300 lira world kartın varsa 100 lirada hediye çeki veriyor.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kaç gblık olduğunu göremedim eğer 16 gb ise tavsiye etmem en az 32 gb al

kopolo41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihaz değil merak ettigim garantisi orjinalliği vs yani bi sahtekarlık üç kağıt varmi bu üründe yardımci olmanızı istediğim taraf o

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
genelde 1400 tl ile 1600 tl ama burda 1259 tl huylandım şimdi

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İthalatçı firma garantili fiyat 1300 oluyo genelde bu fiyat iyi ama garantisi paralel ithalat onu söylim.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
paralel ithalat ise aman diyim almayın 100 tl daha fazla verin kafanız rahat olsun daha önce paralel ithalattan canım çok yandı

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla ben istanbul bilişimden aldım 16gb siyah 1475 lira başarı garantili kafam rahat 2aya yakın kullanıyorum cihazı henüz bir sorunla karşılaşmadım.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ben ithalarçı firma farantisine garantisi yok olarak görüyorum.fiyat cezbedici ama 150 lira farkla orjinal garantili bulursanız bu farka değer

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Paralel ithalat olmasi fazla bir sey degistirmez. Onemli olan guvenilir bir kaynaktan almak. Ornegin pixmania hem kendi tedarik ettigi urunleri satiyor hem de kendi sitesinde saticilara reyon aciyor. Bakiyorsun pixmania'nin note 3 n9005 fiyati 688 euro, reyonu bulunan baska bir saticinin ise 559 euro. Bu reyon saticisi kim? Italyada is yapan samsung ve microsoft'un gold partneri bir firma, 2 yil garanti veriyor. Hemen satin aldim. Bir gunde telefon gelir diyor ama gelmedi. 2. gun sabahi hemen pixmania'ya mail gonderdim, pixmania hemen saticiyla gorustu ve bana geri dondu. 3. gun sabahi DHL, express kargo ile urunu getirdi. Urun samsungun security seal ve serial number etiketleri ile geldi. En ufak bir sorun yok. Turlu turlu denemeler yaptim. Telefon tas gibi. Nasilsa uluslarasi garantisi mevcut. Daha once de ayni sekilde paralel ithalat yaptim, hic bir problem yasamadim. Bir sorun oldugunda, eger kullanici kaynakli degilse telefonun uluslarasi garantisi var. Bu garanti isletilir, problem cozulur.

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Site sağlam arkadaşlar.Çalıştığım CAZADOR giyim firması oraya ürün tedarik ediyor.

kopolo41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sahtekarlık açısından sormuştum yok gibi garantiyi kafama takmıyorum ben genpa'dan ürün aldım garantisinin bitmesine son 3 ay kala ekranın ömrü bitmis garanti kapsamındamıs tam 3 ay tel gelmedi garanti geçince bozuk sekilde yolladılar.

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
merhabalar. n11 sitesi başka mağazalar ürünlerini tezgaha koyuyolar gerçektende iyi tezgahlıyorlar. arkadaşım 2 kez alışveriş yapmıştı oradan akıllanmadı sırf ucuz diye kaçak telefon gönderdiler türkiye garantili diyip kandırdılar. birde satıcı ilgilenmiyor. şahsen ben aralık sonunda LG G2 alacağım indirime giricektir ki fırsatlarda olucaktır. hepsiburada hızlıal v.b sitelerden alışveriş yapmanı tavsiye ediyorum

lgg2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence en temizi gidip almak tabi net alışverişleride iyi oluyo ama abi gidecen telefonu görecen bakacan kurcalayacan ve alıcan.daha sonra süpriz yaşamamak için en ideali