vay be cahil kalmışız![]()
Dostum telefonu kapatmaya gerek yokki. Uçak moduna aldığında zaten Kapalıymış gibi oluyor %kaçsa şarzın kalktığındada okadar oluyor nerdeyse.
Dostum neden bu kadar sertsin? 10 gündür forumdayım, ister istemez gözlem yapma şansım oldu ve insanlar yardım isterken ya da burada sorunlarına çözüm ararken sen fazlasıyla sert çıkışlar yapıyorsun. Herkes herşeyi senin kadar takip edemiyor olabilir, senin gibi idrak edemiyor olabilir. Bu kadar kırıcı olmak zorunda mısın?Adamlar telefonu kapatmayla uğraşmayın diye sessiz mod koymuşlar. Azıcık teknolojinin faydalarından yararlanın. Hala 3310 muamelesi yapıyorsunuz şu telefonlara.
Dostum neden bu kadar sertsin? 10 gündür forumdayım, ister istemez gözlem yapma şansım oldu ve insanlar yardım isterken ya da burada sorunlarına çözüm ararken sen fazlasıyla sert çıkışlar yapıyorsun. Herkes herşeyi senin kadar takip edemiyor olabilir, senin gibi idrak edemiyor olabilir. Bu kadar kırıcı olmak zorunda mısın?
Sen de bu forumda, bu telefonu anlatmak için benim kadar uğraşsaydın emin ol sen de aynısını yapardın. Benim nasıl yardım ettiğimi çoğu kişi iyi bilir. Bunu kulübün eski üyelerine sorabilirsin. O kulübün bugün 10k mesaja nasıl ulaştığını sorabilirsin. Ben bunlarla övünmüyorum ancak insanlar araştırmadan hazıra konmaya alışmışlar. Forumda aratsalar bir sürü mesajla karşılaşırlar. Ben G2 kullanmak için eğitim almadım. G2'nin üreticisi de değilim. G2 yetkili teknik servisi de değilim. Ve kimsenin benden bi eksiği yok. Ben de herkes gibi bir insanım. Benim yapabildiğimi herkes yapabilir. Süperzeka falan değilim. Sıradan bi insanım.umarım anlatabilmişimdir. Kalbini kırdıklarım olduysa özür dilerim. İyi forumlar..
İyi niyetinden şüphem yok kardeşim ve emeğinin emin ol farkındayım. Belirtmesem de birçok konuda senin mesajlarından aydınlandığım da oldu. Sadece dikkatimi çeken bir durumu paylaştım ve ben de biraz abartmış olabilirim. Sonuçta sen de haklısın. Sürç-ü lisan ettiysek affola.Sen de bu forumda, bu telefonu anlatmak için benim kadar uğraşsaydın emin ol sen de aynısını yapardın. Benim nasıl yardım ettiğimi çoğu kişi iyi bilir. Bunu kulübün eski üyelerine sorabilirsin. O kulübün bugün 10k mesaja nasıl ulaştığını sorabilirsin. Ben bunlarla övünmüyorum ancak insanlar araştırmadan hazıra konmaya alışmışlar. Forumda aratsalar bir sürü mesajla karşılaşırlar. Ben G2 kullanmak için eğitim almadım. G2'nin üreticisi de değilim. G2 yetkili teknik servisi de değilim. Ve kimsenin benden bi eksiği yok. Ben de herkes gibi bir insanım. Benim yapabildiğimi herkes yapabilir. Süperzeka falan değilim. Sıradan bi insanım.umarım anlatabilmişimdir. Kalbini kırdıklarım olduysa özür dilerim. İyi forumlar..