LG g2 alarm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibretix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibretix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar alarmı kuruyorum telefonu kapatıyorum alarm çalmıyor.(telefon açıkken çalıyor)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android ve akıllı telefonların alarmı kapalı iken çalmaz çalıyorsa kapalı değildir ya da özel modu vardır mesela huaweinin hızlı başlatı gibi

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ios android windows phone bunların alarmları kapalıyken çalmıyor. o eski telefonlarda vardı

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Evet Symbianda Vardı O Eski Nokialarda

ibretix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vay be cahil kalmışız :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Motorola motoluxe kapalı iken alarmı çalıyordu. Versiyonu Android 2.3.7 idi

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum telefonu kapatmaya gerek yokki. Uçak moduna aldığında zaten Kapalıymış gibi oluyor %kaçsa şarzın kalktığındada okadar oluyor nerdeyse.

Bence De ucus modunda kalsin aynı şey sonucta o daha iyi zamanla oturacak yerine belki guncellemede yapilir biseyler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adamlar telefonu kapatmayla uğraşmayın diye sessiz mod koymuşlar. Azıcık teknolojinin faydalarından yararlanın. Hala 3310 muamelesi yapıyorsunuz şu telefonlara.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Adamlar telefonu kapatmayla uğraşmayın diye sessiz mod koymuşlar. Azıcık teknolojinin faydalarından yararlanın. Hala 3310 muamelesi yapıyorsunuz şu telefonlara.
Dostum neden bu kadar sertsin? 10 gündür forumdayım, ister istemez gözlem yapma şansım oldu ve insanlar yardım isterken ya da burada sorunlarına çözüm ararken sen fazlasıyla sert çıkışlar yapıyorsun. Herkes herşeyi senin kadar takip edemiyor olabilir, senin gibi idrak edemiyor olabilir. Bu kadar kırıcı olmak zorunda mısın?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostum neden bu kadar sertsin? 10 gündür forumdayım, ister istemez gözlem yapma şansım oldu ve insanlar yardım isterken ya da burada sorunlarına çözüm ararken sen fazlasıyla sert çıkışlar yapıyorsun. Herkes herşeyi senin kadar takip edemiyor olabilir, senin gibi idrak edemiyor olabilir. Bu kadar kırıcı olmak zorunda mısın?

Sen de bu forumda, bu telefonu anlatmak için benim kadar uğraşsaydın emin ol sen de aynısını yapardın. Benim nasıl yardım ettiğimi çoğu kişi iyi bilir. Bunu kulübün eski üyelerine sorabilirsin. O kulübün bugün 10k mesaja nasıl ulaştığını sorabilirsin. Ben bunlarla övünmüyorum ancak insanlar araştırmadan hazıra konmaya alışmışlar. Forumda aratsalar bir sürü mesajla karşılaşırlar. Ben G2 kullanmak için eğitim almadım. G2'nin üreticisi de değilim. G2 yetkili teknik servisi de değilim. Ve kimsenin benden bi eksiği yok. Ben de herkes gibi bir insanım. Benim yapabildiğimi herkes yapabilir. Süperzeka falan değilim. Sıradan bi insanım. :) umarım anlatabilmişimdir. Kalbini kırdıklarım olduysa özür dilerim. İyi forumlar..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sen de bu forumda, bu telefonu anlatmak için benim kadar uğraşsaydın emin ol sen de aynısını yapardın. Benim nasıl yardım ettiğimi çoğu kişi iyi bilir. Bunu kulübün eski üyelerine sorabilirsin. O kulübün bugün 10k mesaja nasıl ulaştığını sorabilirsin. Ben bunlarla övünmüyorum ancak insanlar araştırmadan hazıra konmaya alışmışlar. Forumda aratsalar bir sürü mesajla karşılaşırlar. Ben G2 kullanmak için eğitim almadım. G2'nin üreticisi de değilim. G2 yetkili teknik servisi de değilim. Ve kimsenin benden bi eksiği yok. Ben de herkes gibi bir insanım. Benim yapabildiğimi herkes yapabilir. Süperzeka falan değilim. Sıradan bi insanım. :) umarım anlatabilmişimdir. Kalbini kırdıklarım olduysa özür dilerim. İyi forumlar..

Sonuna kadar haklısın. Arkadaşımsın diye demiyorum ama G2 gibi bir telefona milyar para ödeyen insanlar daha sessiz modun veya uçak modunun ne işe yaradıklarını bilmiyorlar. Dediğin gibi sen bütün gün forumda telefonu kurcalıyosun özelliklerini yazıyosun bu tarz üyeler gelip daha sessiz modun ne işe yaradığını bilmiyorlar sonrada neden sert davranıyorsun :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
VpPggP.jpg

Bu istatistik yeterli olur sanırım.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Eh iyiki varsiniz. Diyelim ozaman kisa suredir buradayim. Arkadasin dedigi gibi her konuda yardimci oluyor.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi niyetinden şüphem yok kardeşim ve emeğinin emin ol farkındayım. Belirtmesem de birçok konuda senin mesajlarından aydınlandığım da oldu. Sadece dikkatimi çeken bir durumu paylaştım ve ben de biraz abartmış olabilirim. Sonuçta sen de haklısın. Sürç-ü lisan ettiysek affola.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonumun ekranı kırıldı dokunmatik gitti g2 kullanıyorum ama alarmı kapatamıyorum sadece erteleyebiliyorum nasıl yapıcağım hakkında bi fikri olan varmı ?

C

Cet.13

SDN Okuru
Slm. Alarm çalmıyor ve alarm saati geldiğinde kendiliğinden erteliyor. Bunu zaman zaman yapıyor. Yardimlarinizi bekliyorum. Tsk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

Yukarıdaki arkadaşımında paylaştığı gibi benim telefonumunda Alarmı çalmıyor ve alarm saati geldiğinde kendiliğinden erteliyor. Bunu zaman zaman yapıyor. Yardimlarinizi bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bmde de g2 var tel acikkende alarm saati geldiginde otomatik olarak calmadan alarma son verildi hatasi aliyorum yardimlarinizi bekliyorum

S

SDN Okuru66358

SDN Okuru
Arkadaslar bu alarm sorununa bir cözüm yokmu ise gec kaliyorm her gün calmadan kendi erteliyor alarmi