LG G2 4.4.2 Türkiye Çıktı

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncelleme gelmiş Türkiye sürümü için, henüz ota'ya gelmedi ama birkaç gün içinde gelir.

imei numaranızdan kontrol edebilirsiniz. buyrun :))

kontrol link: http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEIYAZIN

download link: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW012695432109876543213/D80220B_00.kdz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun g2 kullanıcılara :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tüm LG G2 kullanıcılarına hayırlı olsun. Fark edilen değişiklikleri felan yazarsanız iyi olur :) Kuzene Pazar günü G2 almıştık bende ona yükleyeyim bari :D

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme LG PC SUITE ile yapılabiliyor. Henüz ota'da çıkmadı. (32gb, 309k serisi)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
32 gb lık dosyayı 16 lıkla deneyen oldu mu almanya romunda oluyordu

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
En güvenli şekilde ota'dan beklemek. 20 Nisan'da geleceği LG Türkiye Sayfasında açıklanmıştır hatta konu bile açmıştım bu konu ile ilgili. Bence hiç indirmeyin sorunlu ağrızalı olabilir en iyisi lgnin dağıtmasını beklemek.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayriyetten ben verdiğin link'in =''buraya IMEI'' yazıyorum sayfa hata veriyor bişi indirmiyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme LG PC SUITE ile yapılabiliyor. Ben yaptım sorun yok.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hayırlı olsun g2 kullanıcılarına :)

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Knock code gelmiyor. Bu gelen güncelleme ile. Birde stabillik var. bi 10-15 kişi yüklesin yorumlaına göre bende custom romdan orjinale dönerim belki

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
son 2 gün arkadaşlar 20 sinde geliyor. Ota'dan inidirin

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
S

SDN Okuru

SDN Okuru
20 Nisan da oldu hala güncelleme gelmedi bu nasıl iş ya...

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye için OTA ile güncelleme başladı arkadaşlar. Kontrol edin... (549,83mb)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu an ben yukledim yalnız kart haricinde telefonda bulunan numaralarımın hepsi gitmiş birde 549.94 mgb olarak geldi (32 gb teknosadan aldım)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cihazım paralel ithalat ürünü olduğu için aldığım gün 11 nisan 2014 de update hazırdı. fakat güncellemeyi aldıktan sonra ahize sesini arttırınca cızırdama gelmeye başladı, sizde değişen bişey var mı lütfen en yüksek konuşma sesinde deneyip cvp yazar mısınız. teşekkürler

nghtmare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeyi yaptım bildirim paneli değişmiş çok hoş olmuş,uygulamaya girdiğimizde artık tüm ekranı kullanabiliyoruz bu da çok süper olmuş şimdilik fark ettiklerim bunlar

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazım paralel ithalat ürünü olduğu için aldığım gün 11 nisan 2014 de update hazırdı. fakat güncellemeyi aldıktan sonra ahize sesini arttırınca cızırdama gelmeye başladı, sizde değişen bişey var mı lütfen en yüksek konuşma sesinde deneyip cvp yazar mısınız. teşekkürler

Öyle bir sorun yok bende, ses son derece net.

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Pc suite ile yukseltme hatalarını duzeltebiliyorsun bi dene istersen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bugun guncelleme yaparken wifi üzerinden kendiliginden durdu ve bende iptal ettim su an tekrar deniyorum guncelleme sunucusuna baglanamiyor ag baglantinizi kontrol edin diyo yardimci olursaniz sevinirim tekrar nasil guncelleme yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
16 Gb benim ki güncelleme felan gelmedi hala pc suite de de yok 10C TR hala OTA kurdum onda da boş ekran başka birşey yok ?