LG G2 32 GB Alamazsam LG G2 16 GB mı Yoksa S4 16 GB mı Almalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TURKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben de Lg g2 almayı düşünüyorum sizce mobil iletişim kongresini beklemeli miyim orada görücüye çıkan cihazlar hemen Türkiye'ye gelir mi sanki uzun sürer gibi bu arada G2 32gb 1700 tl bu paraya değer mi, sony Z1 compact düşünüyordum ama Sar değeri 0.77 G2 daha düşük 0.48 aklım çok karışık...

Sar değeri kafaya takma 2 side düşük sar değerine sahipler. MWC yi beklersen G Pro 2 vs. telefonlar tanıtılacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sar değeri kafaya takma 2 side düşük sar değerine sahipler. MWC yi beklersen G Pro 2 vs. telefonlar tanıtılacak.

G2, sony compacttan biraz daha düşük evet yine çok yüksek değil, MWC de tanıtılacak ama kim bilir kaç ay sonra gelir Türkiye'ye o kadar da beklenir mi bilmiyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ee ne oldu ne aldın 6 ay geçti hala bişe almadıysan sen git 3310 al :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
g2 nin 16 gb lik modelini alırsan hafıza ile kesinlikle sorun yaşarsın veya çektiğin viddeoları aktarmak zorunda kalırsın ..benim sana tavsiyem lg g2 32 gb olan modeli almandan yana olur ..zaten sakın s4 alma
g2 ondan kat kat güçlü..ama g2 alırsan telefonun ısınmasından rahatsız olabilirsin .. ama birçok telefon
da mevcut bu sorun...kesinlikle g2

redox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
samsungu geç bence. lg3 daha yeni nesil bir cihazdır ama paran yetmezse g2'de hiç fena bir telefon değil. hatta lg kullanıcılarının stabilite olarak g2'nin 3ten iyi olduğu söyleyenler gördüm forumda. 16 gb olmasını kafana takma piyasa bir sürü online bulut depolama alanları var kullanırsın bir tanesini bakarsın keyfine.