LG G2 32 GB Alamazsam LG G2 16 GB mı Yoksa S4 16 GB mı Almalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TURKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle herkese iyi akşamlar.

Arkadaşlar ben LG G2 32 GB versiyonunu 24 Ocakta yani Yarı Yıl Tatilinde almak istiyorum ama her türlü durumu düşünmeden geçemiyorum varsayıyorumki 32 GB lık versiyonunu alamadım şöyle bi baktım

Samsung Galaxy S4 16GB Media Markt da 1650 TL ve MicroSD girişi var bu nedenle hafızayı yükselte biliyorum yani 1800 TL ye ulaşmadan hafızayı arttırarak iyi bir telefona sahip olabilirm yani demek istediğim şu LG G2 16 GB ı almak zorunda kalırsam ne olur yani çokmu büyük hata yapmış olurum çokmu kötü olur böyle yapmaya değermi? LG G2 16 GB mı S4 16 GB mı yani. Zaten 24 Ocak tan itibaren 32 GB ı görürsem kuşkusuz gider alırım ama bunuda düşünmeden geçemiyorum ya stokta olmazsa felan diye düşünüyorum lütfen birşeyler söyleyin ?

Arkadaşlar sizce LG G2 32 GB 24 Ocak dan itibaren stoklarda yer alırmı ? Bu bilgiyi nerden edinebilirim LG yi arasam böyle bir bilgi öğrenebilirmiyim ?

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Samsung'u boşver sen LG G2 candır.Gözün arkada kalmaz.Eğer stoklarda yok dersen n11.com'a bakarsın.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Galaxy Note 3 al.

Gereksiz yorum yapma. Burda 1800 TL aşağısı için konuşuyorum ben.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Samsung'u boşver sen LG G2 candır.Gözün arkada kalmaz.Eğer stoklarda yok dersen n11.com'a bakarsın.

Kardeşim yorum için teşekkürler 32 GB bulamazsam 16 GB alırsam sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum ve internet alışverişini hiçbir zaman yapmam zincir marketlerden alırım.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
LG G2 al zaten yüklediğin oyunları oynadıktan sonra sıkılıp siliyorsun Xperia S var bende 32 gb hafızanın taş çatlasın 14-15 ini doldurmuşumdur.S4 ten kat kat daha iyi bi cihaz zaten.

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
G2 al pişman olmazsın,hiçbir eksisi yok ve fiyatına göre uygun. 16lık alma,32lik al en güzeli

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya internetten almazsan kesin bulursun 32gb'yi.Çünkü yeni telefonlar her zaman fazla bulunur.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
G2 al pişman olmazsın,hiçbir eksisi yok ve fiyatına göre uygun. 16lık alma,32lik al en güzeli

16lık alma, 32lik al en güzeli hariç diğer düşüncelerin için teşekkürler ama onu bende biliyorum varsayıyorumki 16 almak zorunda kalırsam S4 16 gb mı LG g2 16 gb mı diyorum.

1800 TL veriyorsunda, 2000 TL veremiyorsun öyle mi?

2000 TL ye bulduğun yeri söylermisin eğer online alışveriş ise hayatta olmaz öyle saçma iş yapmam ben. Marketlere bak 2200 TL. Birde 5.7 inch daha büyük G2 den ben büyük telefon alıyorum ama çok büyük telefon sevmem.

Ya internetten almazsan kesin bulursun 32gb'yi.Çünkü yeni telefonlar her zaman fazla bulunur.
Kardeşim dediğim gibi ben online alışveriş yapmıyorum zincir marketlerden alışveriş yapıyorum TEKNOSA, MediaMarkt, Darty, Electro World, Bimeks gibi.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
32 lik alamazsan 16 lık hiç alma. Çünkü hafıza yetmez.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
32 lik alamazsan 16 lık hiç alma. Çünkü hafıza yetmez.

Onun 1600 TL ye G2 16 GB yerine S4 16 GB mı al diyorsun ?

# Arkadaşlar 24 Ocak tarihinden itibaten yani yarı yıl tatilinde G2 32 GB ı stoklarda görürsem onu alıcam ben sadece stokta yoksa diye soruyorum sizce stoklarda olurmu ?

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onun 1600 TL ye G2 16 GB yerine S4 16 GB mı al diyorsun ?

# Arkadaşlar 24 Ocak tarihinden itibaten yani yarı yıl tatilinde G2 32 GB ı stoklarda görürsem onu alıcam ben sadece stokta yoksa diye soruyorum sizce stoklarda olurmu ?

Aynen öyle. Eğer ki 32 lik alırsan tamam sıkıntı yok. ama 16 yetmez. Mesela note 2 kullanıyorum. 16 gb. Kullanılabilir alan 10.36 gb. Kime yetecek. 32 lik kart var içinde. Ancak yetiyor bana.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aynen öyle. Eğer ki 32 lik alırsan tamam sıkıntı yok. ama 16 yetmez. Mesela note 2 kullanıyorum. 16 gb. Kullanılabilir alan 10.36 gb. Kime yetecek. 32 lik kart var içinde. Ancak yetiyor bana.

Anladım az önce aradım zaten LG Müşteri Hizmetlerini Kasım ayından itibaren TEKNOSA'da satışa sunulacak 32 GB lık versiyonu dedi.
Bende rahatladım gidip alıcam Ocakta.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 almani tavsiye ederim cunku cok daha yeni ve guclu bir cihaz

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Lg g2 almani tavsiye ederim cunku cok daha yeni ve guclu bir cihaz

Bencede plastik kapaktan oluşmasını ( Kılıfla giderilebilir bir sorun değil bence. )ve microSD desteği sunmaması bunlar hariç KUSURSUZ denilebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir düşümlük ömrü var 650 lira ekrana her an verebilirim dersen G2 al bir hafta kullanamadım çok hassas bir cihaz camın çerçeveleri küçültülmüş bu da çabuk kırılmasına sebab oluyor 30cm den halıya düşürüp kıranlar var

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
16 Gb Değil Zaten Android Sistemindeki Dosyalarla Birlikte 10 Gb Yetmez.32 Al Rahatla.Zaten Teknosa'ya Geliyormuş.S800 Zaten Güçlü Bir İşlemci İyi Oyunlar Yüklediğinde Hafıza Bitmeye Başlıyor.Mesela 1 GB Real Racing 3 1GB Asphalt 8,1,5 Gb Modern Combat 4(Kafadan Hesaplama)Boyutları Vardır.3,5 Gb Ona Gitti.Fotoğraf Var 1 Gb Etsin.Full HD Video Çekiyor 5-6 Video 1 Gb Daha vs. Etti Bunlar 5,5 Gb En Az Eder.Bende Düşünüyorum Lumia 925 32 mi 16 mı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım lg g2 32 gb almanı tavsiye ederim samsungla kıyasklama yapma boş yere 16 gb 6 gb sini sistem kullanıyo 32 gb 8 gb sini sitem kullanyıoyani 32 gb almanı tavsiye ederim ocak sonu teknosadan bende almayı planlıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam şubata sarkmasın, kredi kartlarına taksit sınırlaması geliyor (taksitle düşünüyorsan tabii)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum tabiki g2 s4 ten kat kat iyi bir telefon ama g2 de micro sd kart ve arka kapak açılmadığı için sorun yaşayabilirsin.o yuzden biraz daha bekleyip g2 gucunde bi galaxy bulabilirsin hemde daha güncel bir surum ve sd kart destekli bir cihaz olur...

defas59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle ve kesinlikle LG G2, Samsun Galaxy S4 ten daha iyi.Ama LG G2 den de iyiler var mı dersen tartışılır kaç aydır düşünüyorum bi çıkar yol bulamadım biliyosun :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Öncelikle herkese iyi akşamlar.

Arkadaşlar ben LG G2 32 GB versiyonunu 24 Ocakta yani Yarı Yıl Tatilinde almak istiyorum ama her türlü durumu düşünmeden geçemiyorum varsayıyorumki 32 GB lık versiyonunu alamadım şöyle bi baktım

Samsung Galaxy S4 16GB Media Markt da 1650 TL ve MicroSD girişi var bu nedenle hafızayı yükselte biliyorum yani 1800 TL ye ulaşmadan hafızayı arttırarak iyi bir telefona sahip olabilirm yani demek istediğim şu LG G2 16 GB ı almak zorunda kalırsam ne olur yani çokmu büyük hata yapmış olurum çokmu kötü olur böyle yapmaya değermi? LG G2 16 GB mı S4 16 GB mı yani. Zaten 24 Ocak tan itibaren 32 GB ı görürsem kuşkusuz gider alırım ama bunuda düşünmeden geçemiyorum ya stokta olmazsa felan diye düşünüyorum lütfen birşeyler söyleyin ?

Arkadaşlar sizce LG G2 32 GB 24 Ocak dan itibaren stoklarda yer alırmı ? Bu bilgiyi nerden edinebilirim LG yi arasam böyle bir bilgi öğrenebilirmiyim ?
kardeş sen konuyu açtıktan sonra yaklaış3,5 ay geçmiş naptın bilmiyorum ama hala almadıysan 16 gb lık lg g2 tavsiye etmem 2 oyun 1 film biraz şarkı hafıza doluyor tavsiyem 32 gb olanı al s4 alırsanda 16 gb al ama sd karta uygulamayı tam olarak kuramıyoruz belli bir mb kuruyor tamamı kurulmuyor....

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hafıza artmıyorsa hiç alma çöp olur o telefon ne yap ne et 32 lik al bence ama S4'de alma hatta Samsung'a bulaşma

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tüh konuyu hortlamışım:(

Konu çok geride kaldı :) Şuan G2 veya Z1 düşünüyorum diğer yandanda Z1C yi ve G Pro 2 yi inceliyor bekliyorum. 32GB kendi hafızası olan G2 yi sırf hafızadan almak istiyorum Z1 16 Gb bunun bi kısmı izin verilecek uygulamalar dolar sd karta yüklenemez root felan yapmam ben. 32 Gb diye G2 almak geliyo içimden ama Z1 kendi 32 Gb olsa direk alırdım

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konu çok geride kaldı :) Şuan G2 veya Z1 düşünüyorum diğer yandanda Z1C yi ve G Pro 2 yi inceliyor bekliyorum. 32GB kendi hafızası olan G2 yi sırf hafızadan almak istiyorum Z1 16 Gb bunun bi kısmı izin verilecek uygulamalar dolar sd karta yüklenemez root felan yapmam ben. 32 Gb diye G2 almak geliyo içimden ama Z1 kendi 32 Gb olsa direk alırdım

16 GB nin 9 ya da 10'unu kullanıyorsun bu uygulamalar için yeterli(en azından benim için) ama G2'de değil çünkü foto,video falan var ve 9 GB 1 aya dolar ama 32 lik alsan al derim root yapmak kolay BL kilidini açmak zor o da G2'de yokmuş root tan sonra hafıza kartını kullanma olayı marifet isteyen kısım kısacası G2 32 GB al

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION]
Yani haklısın zahmetli işler bende bilmediğim için hiç kalkışmıyorum G2 32GB kullanıcıları 55 uygulama felan gibi abartı şeyler gördüm doğruda sırf hafızası yüzünden aklım karışık 10 Gb lık Z1 bana yeticekmi MostWanted RR3 Asphalt RealBoxing DungeonHunter gibi 7 büyük oyun indirsem dolucak orda canım sıkılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de Lg g2 almayı düşünüyorum sizce mobil iletişim kongresini beklemeli miyim orada görücüye çıkan cihazlar hemen Türkiye'ye gelir mi sanki uzun sürer gibi bu arada G2 32gb 1700 tl bu paraya değer mi, sony Z1 compact düşünüyordum ama Sar değeri 0.77 G2 daha düşük 0.48 aklım çok karışık...