LG G2 16GB Almak İsteyenlere Güzel Fiyat!

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Telefon_3003835.jpg

PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT
KDV Dahil
:1.379,00 TL

kosulsuziade.gif

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Fiyat çok iyi. Alsam mı diye düşünmedim desem yalan olur :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yalnız paralel ithalat. O yüzden fiyat böyle. Sonradan farkettim. Nerden bileyim Hepsiburada'nın da bunu yapacağını :D

Başka sitelerde paralel olanlar 1.250 TL civarı dahi mevcut.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bugunlerde yurtdisindaki bazi teknoloji siteleri de paralel ithalat yaptigi urunleri satiyor. Uluslararasi garantiyi isletebiliyorsan sorun yok aslinda. Ben de dun 1.478 TL ye note 3 -n9005 siparisi verdim.

RoyGreen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bugunlerde yurtdisindaki bazi teknoloji siteleri de paralel ithalat yaptigi urunleri satiyor. Uluslararasi garantiyi isletebiliyorsan sorun yok aslinda. Ben de dun 1.478 TL ye note 3 -n9005 siparisi verdim.

1.478 TL'ye Note 3 N9005 mi?!!Nerde?:drool:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yalnız Ürün Açıklamasını iyi Okuyun .! İthalatçı Firma Tarafından 2 Yıl Garantilidir Yazıyor . Yani Yetkili Distribütör Garantisi Verilmemektedir.!

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yalnız Ürün Açıklamasını iyi Okuyun .! İthalatçı Firma Tarafından 2 Yıl Garantilidir Yazıyor . Yani Yetkili Distribütör Garantisi Verilmemektedir.!

Dogrudur hocam. Tropical-m..... diye birisi. Urun sorunsuz gelsin de, gerisi problem degil. Uluslararasi garantisini burada isletirim ben. Problem degil. Daha onceki telefonda da garantisini isletmistim.

RoyGreen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dogrudur hocam. Tropical-m..... diye birisi. Urun sorunsuz gelsin de, gerisi problem degil. Uluslararasi garantisini burada isletirim ben. Problem degil. Daha onceki telefonda da garantisini isletmistim.

yurtdışından telefon getirtmek yasak deniyordu,gümrükte takılıyor falan deniyordu..sizde nasıl durum

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yurtdışından telefon getirtmek yasak deniyordu,gümrükte takılıyor falan deniyordu..sizde nasıl durum

Gümrükten nasıl geçicek bende çok merak ettim ??

Dostum ben ingiltereye getirtecegim urunu. Ingiltere de olsa gumruk vergisini yine de oduyoruz. Fedex ile imza karsiligi gonderecegim dedi diye gumruk vergisi 60 euro odedim. Toplam 600 Euroya mal oldu telefon. Yine de iyidir diyorum. Iki sefer telefon satin aldim, gifts olarak gonderdiler, vergi odemeden sorunsuz aldim telefonlari. Malesef bazi saticilar riske girmek istemiyor. Bu sefer boyle oldu. Fedex ve deutsche gibi posta servisleri cok SIK kontrol ediliyor.

güldünya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanan var mı? Samsung ile karşılaştırınca nasıl?

S4 de paralel italat gittigidiyor vb. de bu fiyata bulunuyor sonuçta..