LG G Pro 2 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
lg-g-pro-21392268445.jpg

lg-g-pro-2_m1392268524.jpg

Teknik Özellikler

• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 800 (2,26 GHz Quad-Core)
  • GPU: Adreno 330
  • Ekran: 5,9 inç Full HD IPS (1920 x 1080), Slim Bezel
  • Hafıza: 3GB DDR3 RAM / 16GB/32GB eMMC ROM / microSD
  • Kamera: Arka 13,0MP OIS+ / Ön 2,1MP
  • Pil: 3,200mAh (çıkartılabilir)
  • İşletim sistemi: Android 4.4 KitKat
  • Boyutlar: 157.9 x 81.9 x 8.3mm
  • Ağırlık: 172g
  • Bağlantı: LTE / HSPA+, BT 4.0, WiFi (802.11 ac) / NFC
  • Renkler: Titan, Beyaz, Kırmızı
Detaylar için tıklayınız...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] bu telefonu almak isitiyorum ama o ekran nedir abi yaa 2 elimlemi kullancam telefonu 4k video çektik ama 4k tvmiz yok o ne olcak 4k çekip full hd tvde videoyu gösterirmi tv upscale edermi youtube gibi çünkü youtubede 4k videolar var indirip kendi fullhd tvmde açtı

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@AliA bu telefonu almak isitiyorum ama o ekran nedir abi yaa 2 elimlemi kullancam telefonu 4k video çektik ama 4k tvmiz yok o ne olcak 4k çekip full hd tvde videoyu gösterirmi tv upscale edermi youtube gibi çünkü youtubede 4k videolar var indirip kendi fullhd tvmde açtı

Şöyle yanıtlıyım kardeşim. İnternetten gittin bir dizi açtın ve görüntü kalitesini 720p yaptın diyelim ve ekranı büyütmediğin zaman o kücük pencereden bakınca ne kadar net ve gerçekçi dimi ? ve büyütünce pencereyi o gördüğün kücük görüntüdeki netlik büyük halende göremiyorsun dimi ? Hah işte bu 4k bu şekilde kullanabileceksin. Yani o kücük görüntüyü kocaman ekranda san o kücük net görütüymüş gibi kos kocaman izleyebileceksin. Açık oldumu ? :) 720p az 1080p diyelim biz buna.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada arkadaşlar G Pro 2 nin Normal G2'den farkı 1 GB ram + olarak büyük ekranı, SD kart desteği ve çıkarılabilir batarya.

Bataryanın çıkmaması hem telefon hemde kullanıcı için daha salıklı. Patlama durumları olabilir cebinizde yanabiliyor veya yan sanayi ürünleri olabiliyor o yüzden kapalı batarya benim tercihimdir ve lg bataryada ürettiği için sağlam bataryaları var cıkmayan bir telefondan 2 3 yıl rahat kullanırsınız diye düşünüyorum.

SD kart olayına gelince: Film, Video ve aşırı yer kaplayan oyunlar oynuyorsanız bana 16 ve 32'lik yetmiyor derseniz G pro 2 yi öneririm fakat yeter derseniz G2 alın.

Gelelim Ram'a. Şu anda telefondaki 2 Ram ile cok güzel bir kullanım sunuyor G2 ve 3 Gb olmuş 2 Gb olmuş pek bir farkı olmayacak çünkü 2 gb ramdan 1 gbyi telefon geriye kalan 1 gbyide size veriyor ve en fazla telefonun 1,4 Gb kullandığını gördüm. Kısaca 3 GB ram aşırı ve abartılı olmuş onun hepsini kullandıracak kadar bir uygulama daha dünyada yok diye düşünüyorum.

İlla ben en son cıkan telefon alma hastasıyım diyorsanız G Pro 2 alın yada paraya önem veriyorsanız daha az para ödeyip aynı özelliklere sahip sadece ufak bir kaç özellikleri es geçerek G2 almanızı tavsiye ederim.

Benim G Pro 2' den beklentilerim çok fazlaydı. Bunlar az olmuş.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@The Originals çok güzel bi açıklama yapmışsınız teşekkür ederim evet bende 3 gb ram olayını abartılı buluyorum en azından şimdilik ileriye dönük belki yetmeyecek bile bilemeyiz bu konuda gameloftun açıklaması var ne diyolar biz andoidde ps3 grafiklerini zoruluycaz bu bile çok heycanlandırıcı bi durum düşünsene mobilde ps3 grafiklerinde oyun oynuycaz ama dediğim gibi bu ileriye dönük bi teknoloji g2de kaldırmayan açmayan grafik canavarı oyunları bu durumda 3 gb rami olan gpro2de ve diğer 3 gb ram olan telefonlarda daha rahat oynayabilceğimiz anlamına geliyor bana göre gpro2ye baktığım zaman şuan için abartı ama önümüzdeki dönem için ideal bu bahsettiğim oyunlar ve donanım içindi gelelim 4k olayına oda çok yeni bir teknoloji ve oda gereksiz ve abartı ama yine altını çizerek söylüyorum şuan için şu dönem için abartı bugün 4 k tvlerin fiyatını görüyoruz bu durum aynısı hd tvlerden full hd tvlere geçiş dönemi zamanında full hd tvler tıpkı şimdiki 4k tvler gibi çok pahalıydı ne oldu zamanla rekabet ortamı oluştu ürün hacmi genişledi full hd tvler yaygınlaştı fiyatlar düştü zamanla hemen hemen herkes bir full hd tv sahibi oldu 4 k tvlerde böyle olacak yaygınlaştıkça fiyatları düşücek hatta düşmeyede başladı ilk çıktığında sonyden gördük 80 bin tl deniliyodu şimdi 17 bin tlye bile 4k tv var asıl dahada en önemlisi içerik bugün ülkemizde bile bir elin parmağını geçmeyecek şekilde 1080p yayın yapan kaç kanal var ne kadar içerik var o tartışılır kısaca GPRO2 geleceğin teknolojisi şuan için erken ha alırsın kutusunu bile hiç açmadan kaldırıp dolaba koysan 2 yıl sonra açıp kullnamya başlasan bile yinede memnun edecektir kullancıyı tabi o 2 senede ne teknolojiler çıkar orası bilinmez saygılarımla

bu arada g2 kullanıcısıyım