LG G Pad, iPad'den daha mı iyi?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
LG G Pad'i Elimize Aldık

[video=youtube_share;NEVZgLBEsUY]http://youtu.be/NEVZgLBEsUY[/video]

Ekran boyutuna rağmen performansıyla dikkatleri üzerine çeken LG G Pad'i Berlin'de kullandık ve bu videoda deneyimlerimizi paylaştık. iPad Mini'den daha mı iyi, kararı siz verin.

Sizce iPad Mini mi yoksa LG G Pad mi?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bence Note8 de bu ikilinin arasına sokulmalıydı ... IPS ekran LGden sorulur desek yanlış olmaz heralde

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ipad mini yi ezmiş geçmiş beni götürmediler bu fuara :( :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipad mini çıkalı cok oldu tabi ezer bence ipad mini 2 cikinca kiyaslamak daha dogru olur

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bencede apple'ın çıkaracağı tabletle kıyaslamak daha doğru olur gibi gözüküyor

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
gayet kaliteli bi ürüne benziyo ekranı harika tasarımıda iyi fiyatı iyi olursa bu tablet tutar

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ıpad miniyle kıyaslama yapanların aklında sorun var heralde 3310 la ıphone 5 i kıyaslamak gibi bişey lg her türlü geçer

ayrıca İçeriği önemli bulanlar Ipad mini alsın demiş , şunu söyleyim O İÇERİĞİ OYNATACAK DONANIM MI VAR IPADDE en yeni nesil oyunları ? Hayır yok

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sadece ekran yeterli değildir.
Sadece yazılım çokluğu yeterli değildir.
Kullanım kolaylığı ve inovasyon dedikleri şeylerinde bir tablette olması gerektiği açık arkadaşlar.
Sadece akıllı kalemi bile Samsung Note 8'i farklı kılıyor.

Samsung Note 8 cihazımla, Ipad Mini'yi ezer , Lg G-Pad'i evire çevire döverim :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güzel cihaz. G2'nin aynısı. Kısa olmuş inceleme. Kamera, 3g, wifi vb. özelliklerinden bahsedilmemiş. Kesin stant gürültüsünden dolayı [MENTION=2]Troy[/MENTION] usta anlatayım hemen kaçayım demiş :D

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gpad tasarım olarak ve ekran özellikleri olarak çok güzel bir cihaz belli ki!Fakat s600 ve adreno 320 olması kötü olmuş,üstelik android işletim sisteminin özellikle tabletlerde çok geride kaldığını düşünüyorum.Telefonda muadil programlar vs bir şekilde idare ediliyor fakat tabletin kullanım amacı gereği daha profesyonel programlara ihtiyac var,ben şahsen ipad 5 i bekliyorum.