Lg G Flex 2 hala kullanılır mı?

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
YN0N3k.jpg
8dBdm1.jpg
DdZdo3.jpg

Yan telefon olarak kullanıyım mı?

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Hemde nasıl çatur çutur.

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Elbette kullanıyorum. Hatta kendim kullanıyorum. :) LG G Flex 2 32 GB Titan rengi. Çok memnunum. Performans olarak diğer cihazları aratmıyor. Fazla ısınma sorunu da yok. Hele ki film izlemesi veya oyun oynaması hissiyat olarak harika diyebilirim. Oyun konsolo gibi kavranıyor, curved televizyonlar gibi görüş açısı var. :)

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Elbette kullanıyorum. Hatta kendim kullanıyorum. :) LG G Flex 2 32 GB Titan rengi. Çok memnunum. Performans olarak diğer cihazları aratmıyor. Isınma sorunu da yok. Hele ki film izlemesi veya oyun oynaması hissiyat olarak harika diyebilirim. Oyun konsolo gibi kavranıyor, curved televizyonlar gibi görüş açısı var. :)
Yahu bence sen cihazı kullanmıyorsun.
Veya ısınma kavramın biraz geniş. Snapdragon 810'un ilk sürümü nasıl ısınmaz.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Elbette kullanıyorum. Hatta kendim kullanıyorum. :) LG G Flex 2 32 GB Titan rengi. Çok memnunum. Performans olarak diğer cihazları aratmıyor. Isınma sorunu da yok. Hele ki film izlemesi veya oyun oynaması hissiyat olarak harika diyebilirim. Oyun konsolo gibi kavranıyor, curved televizyonlar gibi görüş açısı var. :)
Buzlu kılıf mı var kardeş nasıl ısınmıyor ya. :D ben deneyimlerimi hatırlıyorum da ısınıyordu yani

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Dostlar kullandığım hisleri yansıtıyorum. İlk varyasyonda oluyormuş. Fakat sonradan çıkan varyasyonda ki kendim kullanıyorum, pek ısınma olduğu söylenemez.

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Tabiki de eve geçince atabilirim. :) Şuan işyeri bilgisayarından yazıyorum.