ozgun7
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 107

Yan telefon olarak kullanıyım mı?
Bunun rootlanması lazım cihaz yavaşlamış ta o işlerden hiç anlamıyorum.Hemde nasıl çatur çutur.
@syfsnBunun rootlanması lazım cihaz yavaşlamış ta o işlerden hiç anlamıyorum.
Bu filex miBunun rootlanması lazım cihaz yavaşlamış ta o işlerden hiç anlamıyorum.
lg g flex 2 boş boş duruyor evde. s7 edge den daha cok seviyorum bunuBu filex mi
Aynen bişey izlerken curved ekranlı televizyonlar gibi oluyodur.lg g flex 2 boş boş duruyor evde. s7 edge den daha cok seviyorum bunu
Güzel bir şeyler izleniyor.Aynen bişey izlerken curved ekranlı televizyonlar gibi oluyodur.
Valla rootlanabiliyor ancak adam akıllı hiçbir şey yok.lg g flex 2 boş boş duruyor evde. s7 edge den daha cok seviyorum bunu
Valla bir şey olursa senden bilirim sen önerdinValla rootlanabiliyor ancak adam akıllı hiçbir şey yok.
Bi tek şu var
[MAR 18][FLASH-MODS-V4.7][5.1.1][LP]STOCK-LOLLIPOP FLEX 2][ALL VARIANTS]
Not:sorumluluk kabul etmem![]()
Yahu bence sen cihazı kullanmıyorsun.Elbette kullanıyorum. Hatta kendim kullanıyorum.LG G Flex 2 32 GB Titan rengi. Çok memnunum. Performans olarak diğer cihazları aratmıyor. Isınma sorunu da yok. Hele ki film izlemesi veya oyun oynaması hissiyat olarak harika diyebilirim. Oyun konsolo gibi kavranıyor, curved televizyonlar gibi görüş açısı var.
![]()
Buzlu kılıf mı var kardeş nasıl ısınmıyor ya.Elbette kullanıyorum. Hatta kendim kullanıyorum.LG G Flex 2 32 GB Titan rengi. Çok memnunum. Performans olarak diğer cihazları aratmıyor. Isınma sorunu da yok. Hele ki film izlemesi veya oyun oynaması hissiyat olarak harika diyebilirim. Oyun konsolo gibi kavranıyor, curved televizyonlar gibi görüş açısı var.
![]()
Cpu z ile herhangi bi oyun sonucu ısı değerlerini atarmısınDostlar kullandığım hisleri yansıtıyorum. İlk varyasyonda oluyormuş. Fakat sonradan çıkan varyasyonda ki kendim kullanıyorum, pek ısınma olduğu söylenemez.
[emoji106] [emoji106] [emoji106]Tabiki de eve geçince atabilirim.Şuan işyeri bilgisayarından yazıyorum.