Lg 47lm660s

lawezor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün 47LM660S aldım bazı yerlerde bu tv ile ilgili olumsuz yorumlar okudum.Işık sızması yansıma gibi...Bu tv yi kullanan var mı mennun mu?

lawezor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldıktan sonra yorumların çoğunu okudum bunaldım açıkçası mennun olanda var olmayanda.Tv yi canlı gördüm herhangi bir sorun göremedim.

LG 47LM660S

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben 42LW650S kullanıyorum,
Işık sızması hepsinde var ama bu tabi çoksa şayet teknik servis çağırıp değişim talep edebilirsin.
LM serileri için olumsuzlar söz konusu ama ben önceki LW serisi kullanıyorum, benim kullandığım serinin en büyük eksiği DTS olmaması ve Flash desteğinin olmaması bu 2 eksik dışında bir olumsuzluğu yok. Artısı daha fazla şu an 3D olarak olimpiyat açılışını izliyorum ki çok güzel FPR teknolojisi Active Shutter'a göre daha iyi her açıdan 3D görüntü alabiliyorsun.
Sizin sıkıntınız tam olarak nedir

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aldıktan sonra yorum okumana gerek yok zaten sorun olsa farkederdin. Ayrıca yorumları çok da dikkate almamak lazım bence. Görerek almalı çünkü aynı iki model arasında kalite farkı bile hayli fazla olabiliyor. Hayırlı olsun.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
55lm960v kullanıyorum. sol üst köşede ışık sızması var. pek sorun etmiyorum. televizyonun çerçevesi o kadar ince ki o sızan ksımı ekranın bir parçası sanıyor insan bir süre sonra :D

lawezor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sıkıntım tam olarak ışık sızması sorunu tv daha elime geçmedi ışık sızması rahatsız edici boyutlarda mı ?hepsinde olur mu? içim rahat olsun istiyorum tonla para verdim.teşekkür ederim.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hepsinde var ama bu seni TV yada film izlerken ne kadar rahatsız edecek onu gözlemle, bu fazlaysa teknik servis çağırıp belgeledikten sonra değişim talep edebilirsin.
Ki bu hepimizde azda olsa olan bir durum ve çoğunu rahatsız etmiyor...

lawezor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim.Estetik açıdan hoş bir tv İNŞALLAH pişmam olmam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg47lmm660 alalı bir ay oldu gerçekten harika bir televizyon tek sorunu ışık yansıması gündüz perdeleri çekip izlemek zorunda kalıyorum