Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 42LW650S kullanıyorum,
Işık sızması hepsinde var ama bu tabi çoksa şayet teknik servis çağırıp değişim talep edebilirsin.
LM serileri için olumsuzlar söz konusu ama ben önceki LW serisi kullanıyorum, benim kullandığım serinin en büyük eksiği DTS olmaması ve Flash desteğinin olmaması bu 2 eksik dışında bir olumsuzluğu yok. Artısı daha fazla şu an 3D olarak olimpiyat açılışını izliyorum ki çok güzel FPR teknolojisi Active Shutter'a göre daha iyi her açıdan 3D görüntü alabiliyorsun.
Sizin sıkıntınız tam olarak nedir
Aldıktan sonra yorum okumana gerek yok zaten sorun olsa farkederdin. Ayrıca yorumları çok da dikkate almamak lazım bence. Görerek almalı çünkü aynı iki model arasında kalite farkı bile hayli fazla olabiliyor. Hayırlı olsun.
55lm960v kullanıyorum. sol üst köşede ışık sızması var. pek sorun etmiyorum. televizyonun çerçevesi o kadar ince ki o sızan ksımı ekranın bir parçası sanıyor insan bir süre sonra
sıkıntım tam olarak ışık sızması sorunu tv daha elime geçmedi ışık sızması rahatsız edici boyutlarda mı ?hepsinde olur mu? içim rahat olsun istiyorum tonla para verdim.teşekkür ederim.
Hepsinde var ama bu seni TV yada film izlerken ne kadar rahatsız edecek onu gözlemle, bu fazlaysa teknik servis çağırıp belgeledikten sonra değişim talep edebilirsin.
Ki bu hepimizde azda olsa olan bir durum ve çoğunu rahatsız etmiyor...