Letgo Kendini Acındıranlara dikkat!

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Arkadaşlar Letgo'da bu tip şahıslar karşınıza gelmesi çok yüksek ihtimaldir benim 1 ay önce 2600 sattığım R5 1600 RX 570 sistemi kendini acındırarak 2200 TL almıştı. Velede satmıyorum diyorum diyor abi nolur babam izin vermiyor diyorum babanın numarasını ver diyor kendini acındırıyor gariban taklidi yapıyor parfümünün kokusu 2 metre öteden geliyor. Letgo'da bunlardan çok var bunlara kanmamaya dikkat edelim.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Senden 2200₺'ye alıp 2600₺'ye ilana mı koymuş?

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Şuradan bişey anladın mı?
' Velede satmıyorum diyorum diyor abi nolur babam izin vermiyor diyorum babanın numarasını ver diyor kendini acındırıyor gariban taklidi yapıyor '
Müptezel Gyn 18 yaşından küçük. Benim anladığım alıcının yaşı da küçük. Müptezel Gyn ürünü satmamak için kendi babasının izin vermediğini öne sürmüş. Ama alıcı ısrarla Müptezel Gyn'nin babasının numarasını istemiş.
Ben böyle anladım.

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Müptezel Gyn 18 yaşından küçük. Benim anladığım alıcının yaşı da küçük. Müptezel Gyn ürünü satmamak için kendi babasının izin vermediğini öne sürmüş. Ama alıcı ısrarla Müptezel Gyn'nin babasının numarasını istemiş.
Ben böyle anladım.
Babası izin vermese neden satsın ki?

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Babası izin vermese neden satsın ki?
Benim anladığım, alıcı Müptezel Gyn'nin 2600₺'ye sattığı ürüne 2200₺ verip ölücülük yapmak istemiş. Müptezel Gyn de satmak istemediğinden babasını bahane etmiş galiba ya da yaşı küçük birine satmak istemediğinden babasını bahane etmiş.
Yani ben öyle anladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuç olarak, alıcı kendini acındırarak 2600₺'lik ürünü 2200₺'ye almış. ?

Ben de alıcı ürünü 2200₺'ye aldıktan sonra al-satçı gibi daha yüksek fiyata tekrar ilana mı koydu diye merak ettim.

Son düzenleme:

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Benim anladığım, alıcı Müptezel Gyn'nin 2600₺'ye sattığı ürüne 2200₺ verip ölücülük yapmak istemiş. Müptezel Gyn de satmak istemediğinden babasını bahane etmiş galiba ya da yaşı küçük birine satmak istemediğinden babasını bahane etmiş.
Yani ben öyle anladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuç olarak, alıcı kendini acındırarak 2600₺'lik ürünü 2200₺'ye almış. ?

Ben de alıcı ürünü 2200₺'ye aldıktan sonra al-satçı gibi daha yüksek fiyata tekrar ilana mı koydu diye merak ettim.
Geçmiş olay o zaman bu. Ama buna acındırmak denmez ki, ticaret yapıyodur ne biliyor bu arkadaş?

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Arkadaş 13 yasinda benim olayım bana yapışıp zorla alması bu sistemi dizmek için 1 ay uğraştım

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Şuradan bişey anladın mı?
' Velede satmıyorum diyorum diyor abi nolur babam izin vermiyor diyorum babanın numarasını ver diyor kendini acındırıyor gariban taklidi yapıyor '
Yemin ederim bende burayı en az 5 kere okudum :) Lütfen biraz daha özenli ve sade, anlaşılır bir dil kullanalım arkadaşlar :)