Yardım Leptop ünlem işaretini görmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZLATA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZLATA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar

Leptop ünlem işareti ni görmüyor içinde Windows 10 pro var

Kalvyenin yazılımını sıfırladım hiç birşey olmadı başka klavye taktım yine birşey olmadı dokumatik klavye ile denedim yine olmadı yardımcı olursanız çok memnun olurum

Şimdiden teşekkürler

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Ünlem işareti yapınca mı çıkmıyor ?

ZLATA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yazı yazarken ünlem işaretini okumuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama çözüdüm sanırım benim Windows dosyaları karıştığını için olmuş onları düzeltince kendine geldi .

Eğer Başka kimse de aynı sorun varsa Aygıt yöneticisinden klavye sürüsünü güncellesin olmuyorsa PC kapatıp açsın en son olarak bilgileri yedekleyip PC sıfırlasın

Bendeki sorun kendi kendine olmadı ben Windows dosyaları ile uğraşırken yanlış birşey yapmış ama geri düzelttim

Son düzenleme:

ZLATA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yazı yazarken ünlem işaretini okumuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama çözüdüm sanırım benim Windows dosyaları karıştığını için olmuş onları düzeltince kendine geldi .

Eğer Başka kimse de aynı sorun varsa Aygıt yöneticisinden klavye sürüsünü güncellesin olmuyorsa PC kapatıp açsın en son olarak bilgileri yedekleyip PC sıfırlasın

Bendeki sorun kendi kendine olmadı ben Windows dosyaları ile uğraşırken yanlış birşey yapmış ama geri düzelttim

@Utku92 aga yine Gitti ya işim yarı yolda kaldı bir fikrin varmı.

Bide ben burda soru sormuştum bu sitede daha detaylı girdim sana zahmet yardımcı olursan çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler

ZLATA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Şuradaki kişi benzer bir problem yaşamış ve "streamkeys" isimli eklentiyi silince sorun hallolmuş. Sizin sisteminizde de buna benzer bir eklenti var ise kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Aga çok teşekkürler ablanın dediği yazıları yazdım yeniden başlatınca geri geldi . Hiç aklıma gelmemişti İngilizce yazıp konuyu araştırmak. Çok sağol aga ??

ZLATA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Aga yine Gitti ama ben kendi sorunumu buldum şöyle açıklayayım:

Ben bloody marka kalvye, fare ve ses kartını kullanıyorum ve hepsinin yazılımı var ama şunu farkettim ses kartı yazılımı Windows da birkaç soruna yol açıyor benim bulduğum bu ünlem hatası, genelde bu yazılım sürekli arka planda çalışıyor ama az bir güç harcıyor , ben onu devre dışı bırakınca bu ünlem hatası gidiyor.

Eğer başkaları bana benzer hata alıyorsa PC üzerindeki anlık olarak çalışan üçüncü taraf yazılımları devre dışı bırak sın ve öyle deneme yapsın. Bide görev yöneticisinden programı otomatik olarak başlatmayı kapatsın. Belki düzelir.

Hatta. Şöyle olur ilk PC açıldığında verilen hata gözükmez ama bir kaç dk içinde hata geri gelir bu ise yukarıda bahsettiğim programı otomatik çalıştırma özelliği onun için devre dışı bırakın.

Yazılımı çalışmasını kapatıldı ğında PC yeniden başlatmaya gerek yok hata anında gidiyor eğer hata gitmediyse Windows u geri yükle özelliği var onu internet ten araştırın anlarsınız.

Fazla uzun bir yazı oldu helal edin kendinize iyi bakın ??