Lenovo' yu nasıl bilirsiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni lenovo laptop aldım bi 4 kez mavi ekran hatası verdi çözüm bileniniz varsa paylasırmısınız arkadaslar

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lenovo taş gibi yahu. :) Yaklaşık 1 senedir Z570 modelini kullanıyor sıkıntı yaşamadım.Kullanım kolaylığı zaten çok iyi.Malzeme kalitesine laf edersek ayıp etmiş oluruz, makinada ısınma gibi bir sorun yok metal kasa gayet iyi serinlik sağlıyor.Zaten IBM'nin kalitesini bilen Lenovo'yuda tahmin edebilir.Bu arada Çin'de gerek Telefon gereksede Bilgisayar vs. teknoloji anlamında Samsung gibi üst sıralarda çok rağbet gören bir markadır Lenovo yarıyolda bırakmaz.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
10 gün önce vatanbilgisayar ' dan z585 modelini aldım. Gayet memnunum makinadan . Bir sıkıntısını görmedim şu ana kadar. Soğutucu da aldığım zaman tam olacak. Canavar gibi canavar.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
İyi bilirim kendilerini; sağlam bilirim, soğuk bilirim :) Toshiba ,sonyden sonra ; casper,lg den çok çok önce bilirim :)

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yarın öğle namazına mütakiben lenovonun namazı kılınacaktır. Eş dostlarına sabır falan filan.

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Lenovo sakın almayın derim. Kuzenim de i7 işlemcili bir modeli var, ısınması, sonrasında kapanması bir yana bazen klavye kitleniyor. Bu sorunlar 2 aylık makine de oluyor birde. Garantiye gitti geldi, hiç bi değişiklik yok. Tavsiyem aman uzak durun.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arkadaşlar Lenovo sakın almayın derim. Kuzenim de i7 işlemcili bir modeli var, ısınması, sonrasında kapanması bir yana bazen klavye kitleniyor. Bu sorunlar 2 aylık makine de oluyor birde. Garantiye gitti geldi, hiç bi değişiklik yok. Tavsiyem aman uzak durun.

Modeli nedir?Belki o modele özel bir durumdur. Ben 1 senedir kullanıyorum z570 3 kere mavi ekran hatası aldım onlarda ısınmadan değil. Aynı anda bir kaç program yükleyip silmeye çalışıyordum da. :D

En fazla satan pc markasi olarak bilirim. Dell'i geçmişti.

Geçer tabi, aynı donanımı daha ucuza satıyorlar. :D

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yakın arkadaşımın lenovo'sunun üstüne ağır bir cisim düştü. Garantiye gönderdi 1 hafta içinde harddiski değiştirip(yani harddisk bozulmuş) geri gönderdiler. Garanti servisi fena deil.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yaklasık 2 aydır kullanıyorum. Hiç bir sorun yok şimdilik.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
2007'den beri her tanıdığıma aldırıyorum. 2007 yılında ilk aldığım hala kullanılıyor. tavsiye ederim

MEHMETTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba. Şuanda saat 3:39 ama şimdi yazacağım yazıyı yazmak için bu siteye üye oldum şarjı bitmiş telefonumu şarja takıp açılmasını bekledim onay kodunu bekledim vs vs uykum olmasına rağmen uğraştım sebebi bugün yaşadığım inanılmaz olay. Anlatmadan önce annem abim ve ben lenovo marka dizüstü kullanıyoruz eski bilgisayarım experdi tamir ettirmekten bıktım en sonunda 100 tl ye sattım kurtuldum bu yaz lenovo z580 aldım gözüme direk çarpmıştı metal kasası hemen kasasını kaldırdım ağırdı ve sağlamlık hissi veriyordu kısacası dizüstünün arızasından bıkmıştım ve bana bir tank lazımdı aradığım tank lenovo z580 dedim ve aldım. Öncelikle en ufak bir ısı sorunu olmadı her türlü güncel oyunuda oynadım özellik olarak zaten lenovo her zaman fiyat performansta kalitede 1. dir. neyse asıl anlatmak istediğim sağlamlığı bugün c.ü tıp fakültesi kantininde ders öncesi masamda oturuyordum masanın üstünde duran bilgisayar çantasını açtım notumu aldım ve arkadaşla konuştuk ben çantanın fermuarını kapatmayı unuttum ve kalkarken çantadan nerdeyse 1 metreyi aşkın masadan yere tam da ekranın olduğu tarafa tap diye düştü tabi bilgisyar ağır öyle hafif fln değil fazlaca ses çıktı benim zor çıkardığım hafıza kartı yerine konan plastik aparat var kanımca tozlanmasın diye o çıktı kısacası tamam bilgisayar gitti dedim lanet olsun dedim çünkü bilgisayarımı çok seviyordum klavyesi mükemmel ksası estetik ve inanılmaz derecede sağlam vs vs kısacası gözüm gibi baktığım bilgisayardan öte duygusal bağ kurduğum bir metre yükseklikten yere düşmüştü bi kaç sn şok yaşadım sonra aldım açma düğmesine bastım ekran geldi tamamen açılmasını beklemeden kapattım eve gttim sorunsuz şekilde açıldı yalnız masaüstü duvar kağıdım siyah olduğu için pixellerde oluşan sorunu başta fark edemedim. araştırdım nette, pixel sıkışması olmuş yumuşak bir bezle hafifçe bastırarak ovaladım ve oda geçti şuan lenovomdan yazıyorum en ufak bir gevşeme kırılma atma deforme hiç birşey yok ordan ben düşsem beyin kanaması geçirirdim yani bundan daha sağlam bilgisayar olamaz burda sağlam değildir fln yazılarını gördüm onun için yazdım daha sağlam olduğu iddaa edilen bilgisayar varsa itinayla iddaasına girilip denenir ne ısınma sorunu var ne bişey var adamlara helal olsun yapmışlar başka da bir şey demiyorum lenovo tam bir tanktır. g serilerinde monitör arkası metal değil biliyorum benm kullandığım z580 ve bundan daha sağlamı olduğunu sanmıyorum. Bir canavar bir tank alayım bozulmasın etmesin kaya gibi olsun estetik olsun dokunmatik kısayoltuşları batarya koruma modu fan temizleme tuşu vs vs olsun eksiksiz ve kusursuz olsun diyorsanız lenovo z580 alın. Lenovoyu kullanmayıp sağlam değil diyenlere itafen yazdım iyi geceler :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=401351]MEHMETTR[/MENTION] ağabeyimde de lenovo thinkpad var ve dediğin kadar sağlam gerçekten. Tamam bir oyuncu performansı yok ama laptop yaklaşık 5 veya 6 defa ahşap zemine düştü ( evinde halısı yok) ve sadece sol alt tarafta vir çatlama var.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Benim lenovoda 2 kez sağlam düştü yere. Şimdi sol alt köşeden küçük bir parça kırıldı, bir de fanın önündeki ince plastiklerden biri çatladı. Onun dışında sorun yok. Eğer kasa daha fazla deforme olsaydı, bir tane alt kasa alıp değiştirecektim ama gerekli değil henüz. :)

Lenovo z570

exkenan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sağlamlık, dayanıklılık, stabilite istiyorsan kesinlikle Lenovo Thinkpad serisi bir cihaz kullanman gerekli. Thinkpad serisi cihazlar zorlu koşullarda çalışacak şekilde tasarlanıp test ediliyor. ideapad serisi ile kesinlikle karıştırılmamalı. Thinkpad lerinteknik servisleri de farklı olup oldukça başarılı ve hızlı çalışmaktadırlar.[video=youtube;yIa4q5s6RlA]http://www.youtube.com/watch?v=yIa4q5s6RlA[/video]

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende Asus var 5 senedir 1800 tlye almıştım o zaman. ısınma neyin hiç bi sıkıntısı yok fifa 14 ü bile kasmadan oynuyorum fakat artık o da beni bırak diyor :) Lenovo z510 i7 olanı düşünüyorum ama bütçem 1500 tl yi geçmez şu anda ağustosu bekliyorum dolar biraz düşsün alcam :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende de lenovo var gayet memnunum şu ana kadar düşürme falan olmadı sadece üzerine şekerli çay döküldü o kadar gayet memnunum artı olarak bir ara thinkpad serisinde delikler vardı bu delikler sayesinde üzerine su döküldüğünde bu deliklerden akıyordu

Kadir BOZBEY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 2 yıldır lenovo marka laptop kullanıyorum bence son derece kaliteli bir marka, servisi konusunda birşey söyleyemeyeceğim çünkü 2 yıldır evde küçük çocuk olmasına ve en az 5-6 kere yere fırlatılmasına rağmen çok şükür hiç ihtiyacım olmadı :D

Pro oyuncugg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çin malı olması hasebiyle çok önyargıyla bakılan bir marka olmasına rağmen IBM'i satın almış olmasından dolayı bilgisayar konusunda oldukça iyi kalifiye eleman ve tecrübeye sahip olan bir firmadır. En nihayetinde en iyisi değildir :)
En iyisi nedir

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
IBM'i değil sadece kişisel PC kısmını aldı network için IBM hala 1 numara.