• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lenovo P70 Hakkında

5a6f29c0983fe45d13b4592096de8f0e.jpg
82541a8e37cc6fe911cd67b515fe3c49.jpg

Telefon mis gibi.En ufak sikintisi yok.Sabah %13 ile sarji aldim.Ara sira muzik,3dklik video vs ufak seylere girdim.Saat5 te sarji bitti :)
Hocam cihazı çok araştırdım bunları biliyorum benim merakım snapchat uygulamasına uyumlu olup olmadığı! Istersen beni Snapchat den ekle örnek bir video çekip mesaj at

Lenovonun resmi Pakistan'da dağıtmaya başladığı Lollipop romunu yüklüyorum.Sonuçları yazarım :lol:

Geçenlerde lenovo ile bi konu hakkında mailleşirken bu androıd 5.1 versiyonu hakkinda sordun. Kasim ayi acinde 5.1 guncellemesi vericeklerini soyledi. Bilginize.

uğraştım ama pakistanı seçince de ben yükleyemedim.Bazı arkadaşlar yüklemiş.Sonra bende gittim AOSP 5.1 romunu yükledim.Tertemiz rom içinde hiçbirşey yok ve çok güzel.Yağ gibi akıyor.

Arkadaşlar Hayırlı Uğurlu Olsun ! Lenovo Resmi Lollipop güncellemesi gelmiştir.

korkunun ecele faydası yok benim samsung galaxy yong gt-s5360'ı kare köküne ayırır 4'le çarpar atomu parçalar...

Asphalt 8 i logitech wireless gamepad la oynamayı düşünüyorum kasma olmaz dimi hocam?

9.5 saat ekran + 18 saat bekleme süresi ve hala %15 şarjım kaldı. MaaşAllah [emoji1]

9.5 saat ekran + 18 saat bekleme süresi ve hala %15 şarjım kaldı. MaaşAllah [emoji1]

DH de baya yerden yere vurdular güncellemeyi de zenfone laser yerine bu telefonu almaya karar verdim :)

Flyme OS 4.2 kurucam hayırlısıyla ama bir türlü indiremedim.Rica etsem şu linkten indirmeyi dener misiniz ?Bende inmiyor.İndirmenize gerek yok zaten sadece indirme başlasa yeter :) İNDİRME LİNKİ