- Konuyu başlatan
Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 264
Nesi var ?Çok sağol açıkçası gm yada casper cihazlarla atılan snap leri izledikçe dahada soğuyordum bu işlemciden!
Nesi var ?Çok sağol açıkçası gm yada casper cihazlarla atılan snap leri izledikçe dahada soğuyordum bu işlemciden!
Video çekerken renkler çıkıyor hicbirsey görünmüyor çekmeyen antenli televizyon gibi oluyor snapNesi var ?
Telefon mis gibi.En ufak sikintisi yok.Sabah %13 ile sarji aldim.Ara sira muzik,3dklik video vs ufak seylere girdim.Saat5 te sarji bittiVideo çekerken renkler çıkıyor hicbirsey görünmüyor çekmeyen antenli televizyon gibi oluyor snap
Hocam cihazı çok araştırdım bunları biliyorum benim merakım snapchat uygulamasına uyumlu olup olmadığı! Istersen beni Snapchat den ekle örnek bir video çekip mesaj atTelefon mis gibi.En ufak sikintisi yok.Sabah %13 ile sarji aldim.Ara sira muzik,3dklik video vs ufak seylere girdim.Saat5 te sarji bitti
Ben deneyip sana sonucu yazarim.Hocam cihazı çok araştırdım bunları biliyorum benim merakım snapchat uygulamasına uyumlu olup olmadığı! Istersen beni Snapchat den ekle örnek bir video çekip mesaj at
Ne yaptınızBir yakınım düşünüyor almayı ama ben beş husus konusunda endişeliyim.
Hic zannetmiyorum.Normal oynarken en yuksek ayarlarda yag gibi akiyor.Game pad ile de farkedicegini sanmiyorum.Asphalt 8 i logitech wireless gamepad la oynamayı düşünüyorum kasma olmaz dimi hocam?
Ben aosp 5.1 adında farklı bir rom kullaniyorumAndroid 5 ile cihazda bir sıkıntı gözlemledin mi?
Amaan aosp yukledim kafam rahat canim sıkılırsa kitkata, istersem baska romlara gecerim Meizunun flyme os romuda varmis.Sıkıntı yok yaniDH de baya yerden yere vurdular güncellemeyi de zenfone laser yerine bu telefonu almaya karar verdim
Flyme OS 4.2 kurucam hayırlısıyla ama bir türlü indiremedim.Rica etsem şu linkten indirmeyi dener misiniz ?Bende inmiyor.İndirmenize gerek yok zaten sadece indirme başlasa yeter İNDİRME LİNKİ
sırf indirmek için ubuntu mu kurayım yaniubuntu ile dene deb uygulama öneriyor onunla iner.
sırf indirmek için ubuntu mu kurayım yani