Matthew Bellamy
Profesör
Almadan önce söylemek istedikleriniz var mı ? Fiyatı :799 TL Vatanda

teşekkür ederim. almadan önce sorunları vs. öğreneyim şimdiden çözümlerini araştırayım dedim*
inşAllah.Android Lollipop ile bütün sorunları çözen çok güzel bir yazılım güncellemesi gelse çook mutlu olurum.Lollipop gelicek ama sırf lollipop güncellemesi için telefonun içine etmesinler.Umarım güzel bir güncelleme gelir.Zaten alıncaya kadar ayın 6 sını geçer belki 15ine kadar beklerim ama lollipop gelirse o zaman kadar süper olur.
kalibrasyonu telefonun bozuk, onuda halletsem tamamdır. birde lollipop başkada bir şey istemem
maddi olarak hazır olduğumda alıcağım zaten.Tahminimce kasımın 6 ile 20 arasında alacağım ama belli de olmaz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım zaten.Lenovo p70 ile ilgili deneyimlerinizi objektif bir sekilde bekliyoruz. Bu arad lolipop guncellemesi olarak 5.0 verirlerse yuklemeyin. Lolipop 5.0 oldukca sorunlu bir sistem. 5.0.2 verirlerse yukleyin.
hayırlı olsun kardeş...Almadan önce söylemek istedikleriniz var mı ? Fiyatı :799 TL Vatanda
![]()
Almadan önce söylemek istedikleriniz var mı ? Fiyatı :799 TL Vatanda
yok bakmadım ama lenovo'nun daha iyi tercih olacağını düşünüyorum.hem ekranı benim istediğim gibi 5" hem de m2 note farklı bir rom kullanıyor.Lenovo ise saf androide yakın bir romu var.Rom'dur vs. desteği daha çok olur diye düşünüyorum.Hayirlisi olsun. Meizu m2 note a baktınızmı gold da satışı olan guzel bi urun.
evet, çok mutluyum ve iyiki p70 almışım diyorum. :lol:Telefonu aldinizmi
artık paylasırsın bilgilerinievet, çok mutluyum ve iyiki p70 almışım diyorum. :lol:
Telefona aşık oldum [emoji1] Kendi arayüzüne çok stabil ama temasını sevmemiştim.İnternetten tema yükledim.Oyunlarımı, uygulamalarımı yükledim.Rootumu yaptım, xposedimi yükledimEe nasil anlat bakalim biraz![]()