Lenovo P70 Alıyorum

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Almadan önce söylemek istedikleriniz var mı ? Fiyatı :799 TL Vatanda

Lenovo-P70-specs.jpg

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Siz almadan önce söylemek istediğim : Doğru kararı vermişsiniz. Arkadaşım aldı geçen hafta. Adam evine %50'nin altında şarjlar dönmüyor evine. 3G açık parlaklı %60-70, öğle arası 45 dk boyunca hotspot açıp 5 kişi minecraft, her tenefüs asphalt oynamasına rağmen. Tek eksisi kamera ama çoğumuz kamerayla yaşayan insanlar değiliz.

Siz aldıktan sonra söylemek istediğim : Hayırlı olsun :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
[MENTION=277299]Kenpachi[/MENTION] [MENTION=472898]TelefonK[/MENTION] teşekkür ederim. almadan önce sorunları vs. öğreneyim şimdiden çözümlerini araştırayım dedim :biggrin:

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
@Kenpachi @TelefonK teşekkür ederim. almadan önce sorunları vs. öğreneyim şimdiden çözümlerini araştırayım dedim :biggrin:

Bayağı kurcaladım telefonu. Yani cidden akıyor. 5.0'da alınca iyice coşar. Dokunmatik felan bi sıkıntısı yok, oyunlarda 0 kasma. Telefonun malzeme kaliteside iyi.

P

p70'i-olmayan

SDN Okuru
hayırlı olsun güle güle kullan kulaklık seçiyor mu?

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Pazartesi ben de almayı düşünüyorum, Özellikle Time-Lapse ( Belirli aralıklarla fotoğraf çekerek bunları birleştirip hızlı videolar elde etmek. Örnek bir çiçeğin açması yada bulutları hızlı akmasının videoları hepsi Time-Lapse özelliğindendir ) ve Yavaş Çekim videonun olması ( Bunu hepiniz biliyor sanırım ;) ) Kamera da fotoğraf çekimi kalitesiz geldi bana tek sorun bu bana göre ama fotoğraf çekiyor musun desen 2-3 ay da bir yine de kaliteli olmasını isterdim. Lenovo kullanıcıların sorunlarını dinleyip yazılımsal olarak düzenleme getirmiş s134 son P70-A güncellemesi var şu an da. 3G'de biraz sorun var deniliyordu Lenovo güncellemeyle hata düzenlemesi getirmiş yine ve 3G umrumda değil 2G de bile adamakıllı kullanırım ben bu telefonu hız delisi değilim.

Hız ve performans baya etkileyici en ağır oyunlarda bile ultra grafik ve çözünürlükte oyunları çok rahat kaldırıyor, takılma sıfır. Dahili hafızası yeterli çok bile. Ram günlük kullanım ve zor işler için tam oturmuş. Batarya alışık olmadığımız bir şekilde harika. Root atıp uykuya alınması gereken uygulamaları Google Play'den yüklenen programla aldığımızda günlük kullanıcılar için şarj etmeden 3 gün gidebilir derim.

Ekran çözünürlüğü 300 ppi'a yakın pikselleri görmezsiniz parlaklığı göz yormayacak derecede. Ekram sağlamlığı için Gorilla Glass yada benzeri koruma ile kaplanmamış onun yerine sağlam bir cam ( GG'nın yerini tutmayan ) konulmuş. 60 TL civarı sağlam Duff ekran koruyucu alırsanız GG de nedir dersiniz zaten. Çeşitli forumlarda konuları okuyarak ve en az 40'dan fazla videosunu izleyerek yazıyorum. Tek ve karşılaştırmalı çok video izledim ve bu fiyata bu telefon alınır arkadaş.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hayırlı olsun, ne diyelim. Artık bize de çektiğin güzel bir fotoğrafı atarsın. :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
inşAllah.Android Lollipop ile bütün sorunları çözen çok güzel bir yazılım güncellemesi gelse çook mutlu olurum.Lollipop gelicek ama sırf lollipop güncellemesi için telefonun içine etmesinler.Umarım güzel bir güncelleme gelir.Zaten alıncaya kadar ayın 6 sını geçer belki 15ine kadar beklerim ama lollipop gelirse o zaman kadar süper olur.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
inşAllah.Android Lollipop ile bütün sorunları çözen çok güzel bir yazılım güncellemesi gelse çook mutlu olurum.Lollipop gelicek ama sırf lollipop güncellemesi için telefonun içine etmesinler.Umarım güzel bir güncelleme gelir.Zaten alıncaya kadar ayın 6 sını geçer belki 15ine kadar beklerim ama lollipop gelirse o zaman kadar süper olur.

Lenovo'nun açıklamasına göre Lollipop Kasım ayının ilk haftasında P70-A'ya gelecek ( daha önce tarih verilmişti bu zamana ertelendi ) fakat yazılımsal olan hatalar Android güncellemesiyle giderilemez genellikle, telefonun kendi yazılım güncellemesiyle gideriliyor.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Youtube de Sabri Alyu kanali var ordan bakabilirsin cihaza ve sorunlarinin çözümlerine

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
kalibrasyonu telefonun bozuk, onuda halletsem tamamdır. birde lollipop başkada bir şey istemem

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
kalibrasyonu telefonun bozuk, onuda halletsem tamamdır. birde lollipop başkada bir şey istemem

Lenovo p70 ile ilgili deneyimlerinizi objektif bir sekilde bekliyoruz. Bu arad lolipop guncellemesi olarak 5.0 verirlerse yuklemeyin. Lolipop 5.0 oldukca sorunlu bir sistem. 5.0.2 verirlerse yukleyin.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Lenovo p70 ile ilgili deneyimlerinizi objektif bir sekilde bekliyoruz. Bu arad lolipop guncellemesi olarak 5.0 verirlerse yuklemeyin. Lolipop 5.0 oldukca sorunlu bir sistem. 5.0.2 verirlerse yukleyin.
maddi olarak hazır olduğumda alıcağım zaten.Tahminimce kasımın 6 ile 20 arasında alacağım ama belli de olmaz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım zaten.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kalibrasyon sorununu sanırım halledeceğim. Vitnamlı bir arkadaş bu videoyu yolladı.

[video=youtube;Feaz2VAullg]https://www.youtube.com/watch?v=Feaz2VAullg&feature=youtu.be[/video]

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bugün hayırlısıyla alıyorum :) Son kez söylemek istedikleriniz var mı ? :clap:

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Hayirli olsun biraz kalin gibi geldi bana telefon tabiki 4000 mah etkisi cok aldiktan sonra paylasimlarini bekliyoruz.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Hayirlisi olsun. Meizu m2 note a baktınızmı gold da satışı olan guzel bi urun.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Hayirlisi olsun. Meizu m2 note a baktınızmı gold da satışı olan guzel bi urun.
yok bakmadım ama lenovo'nun daha iyi tercih olacağını düşünüyorum.hem ekranı benim istediğim gibi 5" hem de m2 note farklı bir rom kullanıyor.Lenovo ise saf androide yakın bir romu var.Rom'dur vs. desteği daha çok olur diye düşünüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde telefonu aldıktan sonra ne yapmalıyım.Daha önce satın almış arkadaşların bir bilgisi var mı?Mesela bataryayı tamamen bitir sonra telefonu açmdan tamamen şarj et vs. Böyle şeyler önemli mi ne yapmalıyım?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Cihazı açılıştaki pili tamamen tukenene kadar kullanın cihaz kapansın. Ardından şarja takın %100 olana kadar şarjda kalsn.

Bataryalar fabrikada şoklama yontemiyle dolduruluyor o nednle o akimi tamamen boşaltmanız faydanza olur. Bu sadce p70icin dgl btn cihazlar için geçerli.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Telefondan çok memnunum iyi ki p70 almışım.Herkese öneriyorum

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kasa kalitesi olsun ekran kalitesi olsun performansı ve pili olsun çok başarılı