Lenovo Laptop !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Developer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ben Lenovo g550 kullanıyorum.Isınma derdi falan yok , tabi kucağa alırsan yandan üflediği için ve işlemci solda olduğu için sol dizin sıcaklayabiliyor haliyle. Ancak masaüstünde falan kullanırsan klavyede yazarken falan asla sıcaklık hissetmezsin. Performans da güzel. Driverleri Türkçe dil desteği veren sitesinden rahatlıkla bulabiliyorsun. Senin aklındaki bu modelin harici ekran kartı da var, güzel görünüyor. Yalnız birkaç yere daha bak aynı modeli, fiyat biraz pahalı gibi geldi gözüme.

Optimus-Prime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir arkadaşıma almıştık bu laptopu. Oyun performansı gayet iyi, Isınma sorunu yok. Yalnız zamanla(1-1,5 yıl kadar) kasa esneme yapıyor. Ses sistemi çok iyi, kasanın alt tarafında subwoofer var. Ekran kaliteli.

D

Developer

SDN Okuru
Zaten vatan computer internet fiyatları ile mağaza fiyatları farklı.Bir arkadaşım aldı internet fiyatı 1.826 TL arkadaşım 1.506 TL'ye aldı, mağaza fiyatı genelde daha fazla oluyor bu da sanırım 1.800 civarı birşeydir.

Yorumlarınız için teşekkürler, Call Of Duty 6 , Need For Speed Hot Pursuit gibi oyunları rahatlıkla oynayabilecegimi dusunuyorm. Ee i7 islemci var :D

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oyunlarda işlemci değil ekran kartı önemlidir.ama o ekran kartıyla neredeyse her oyunu en yükseğin bikaç altı ayarlarda açarsın en az.o leptopla değil oyunları beni bile full ayarda oynatırsın. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
lenovo g550 kullanıyorum gayet memnunum kaliteli saglam bi marka.

D

Developer

SDN Okuru
Yorumlarınız için teşekkürler, her yorum benim için değerli..:)

En yakın zamanda bu bilgisayarı alıp oyun hayatına devam edeceğim..

fouturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lenova z 570 kullanıyorum ürünü aldığında windows ve diriver cd leri cıkmadı diriverler d sürücüsünün içerisinde lenova adlı klasörün içerisinde vardı ben bu dosyayı sabit bir diske kopyaladım şimdi bu kopyaldıklarımı kurulum olarak kullanabilirmiyim format atarsam diriverler ve windossu nerden kura bilirim teşekkürler not: bilgisayarıma silemediğim bir virüs bulaştığı için içerisindeki tüm verileri silmek istiyorum

BaradduR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben lenovo y560 kullanıyorum performans olsun ısınmaması olsun harika bir alet kaliteli materyaldende yapıldığından taş gibi diyebilirim çok memnunum bütün oyunları ultra seviyede oynuyorum banamısın demiyor şiddetle tavsiye ederim...

plus1268

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo g550 kullanıyorum performansda çok berbat.oyun için kullanmayacaksan güzel

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
lenovo g570 kullanıyorum bende çok memnunum ısınma sorunu verdigin linkden notebook u göremiyorum kusra bakma ama