"Lenovo K5" nasıl bilirsiniz ?

Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 1 hafta önce bir konu açmıştım,tavsiye ettiğiniz tüm telefonları inceledim fakat karar verememiştim, tasarım olarak olmasa da özellik olarak zenfone 2 düşünmüştüm fakat dün teknosaya gittim ve oradaki arkadaş "Lenovo K5 Note" önerdi, fiyatı çok uygun "999 TL" tasarım olarak ve özellik olarak bayağı hoşuma gitti ve eğer sizler iyi yorum yaparsanız, yarın akşam almaya gideceğim :D yorumlarınızı bekliyorum.

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Lenovo K5 Note güzel telefon elbette ama ben biraz yazılım güncellemesi konusunda dertliyim o yüzden General mobile GM 5 Plus'a bak derim.

Reaksiyon puanı
1
Lenovo K5 Note güzel telefon elbette ama ben biraz yazılım güncellemesi konusunda dertliyim o yüzden General mobile GM 5 Plus'a bak derim.

General mobile düşündüm fakat telefonu Tekno SA'dan alacağım için orada satılmamakta. Aslında ben Meizu ve Asus modellerini incelemeye gitmiştim oradaki arkadaş lenovo K5 Note'u çok önerdiği için aklım karıştı biraz özelliklerinede baktım açıkcası beğendim.

atiba haçinsın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Mağaza elemanlarına sorup birşey almayın özellikle teknosadan iyice etrafınızda araştırın bilene sorun.Geçen sene elemana sorup laptop aldım fazla kullanmayacağım diye küçük birşey alayım dedim param boşa gitti.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Mağaza elemanlarına sorup birşey almayın özellikle teknosadan iyice etrafınızda araştırın bilene sorun.Geçen sene elemana sorup laptop aldım fazla kullanmayacağım diye küçük birşey alayım dedim param boşa gitti.
Bana da öyle olmuştu iki sene önce. Adam bana Casper aldırdı.