Soru Lenevo laptop alınır mı?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
991
Hocam dedigim gibi ekonomiler farkli.
Ekonomi bende de farklı da o ekonominin farklılığının devamı için ekonomik mantık gerekir…Herşeyde ekonomi farklı nasıl olsa bitmez deyip davranırsan sorun yaşarsın hiç o farklı ekonomiyi benim gibi TEK başına yönettin mi ? Ben yönetiyorum ticari hayat ekonomik dikkat ister hatta öyle ki kıl kadar dikkat ister

Subhann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ekonomi bende de farklı da o ekonominin farklılığının devamı için ekonomik mantık gerekir…Herşeyde ekonomi farklı nasıl olsa bitmez deyip davranırsan sorun yaşarsın hiç o farklı ekonomiyi benim gibi TEK başına yönettin mi ? Ben yönetiyorum ticari hayat ekonomik dikkat ister hatta öyle ki kıl kadar dikkat ister
Soylediginiz modeli bulamadim bizim sitelerde. Aslinda benim tek sorum alacagim model islerimi gormek icin yeterli olur mu?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
991
Soylediginiz modeli bulamadim bizim sitelerde. Aslinda benim tek sorum alacagim model islerimi gormek icin yeterli olur mu?
Güzel kardeşim her türlü yardımcı olur…
Bence sen not et modeli sadece sitelerde değil yarın pazar üşenme git teknoloji marketlerde de bak derim…

Hatta farklı cihazlara da bak herkesin F/P’si kendine yani bana Fiyat/Performans şu demek : Senin işini en iyi ve en uzun süre göreni en uygun fiyata almak; bunu yap; Hem cebine hemde işine faydan olur.Hemde gezersin ne güzel