SDN Spotify, 2025 yılına gelir rekoruyla başladı!

SDNRobot

shiftdelete.net
Müdavim
SDN
Reaksiyon puanı
665
Spotify 2025 yılının ilk çeyreğinde, hem abone sayısı hem de gelir bakımından şimdiye kadarki en yüksek rakamlarına ulaştı. Ocak-Mart döneminde platforma 5 milyon yeni ücretli kullanıcı katıldı ve toplam premium abone sayısı 268 milyona çıktı. Geçen yılın aynı dönemine kıyasla %12’lik bir büyüme yakalayan şirket, kullanıcı tabanını istikrarlı bir şekilde genişletiyor. Spotify, 2025 yılında gelir […]

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

cemil4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Ne düşünelim
Millet sanata aç diyeceğim de
Türkiye özelinde onu da söyleyemiyorum
Turkiyede son dönemde populer olan müziklerin sanatla uzaktan yakından alakası yok zira

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
993
Ne düşünelim
Millet sanata aç diyeceğim de
Türkiye özelinde onu da söyleyemiyorum
Turkiyede son dönemde populer olan müziklerin sanatla uzaktan yakından alakası yok zira
Bencede müzik kültürü kalmadı

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,968
Spotify 2025 yılının ilk çeyreğinde, hem abone sayısı hem de gelir bakımından şimdiye kadarki en yüksek rakamlarına ulaştı. Ocak-Mart döneminde platforma 5 milyon yeni ücretli kullanıcı katıldı ve toplam premium abone sayısı 268 milyona çıktı. Geçen yılın aynı dönemine kıyasla %12’lik bir büyüme yakalayan şirket, kullanıcı tabanını istikrarlı bir şekilde genişletiyor. Spotify, 2025 yılında gelir […]

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben hep 3 aylık indirimli olarak kullanırım sürekli teklif ederler bu sefer iptal etmeyi unutmuşum bir aylık üyelik bedeli tahsil ettiler hemen gelirlerine yansımış! :D