Daywalkerr
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Bu konuda en çok dikkatimi çeken şey hep şu oldu; bilmem farkettiniz mi, konuyu açan arkadaş konuyu ortaya attı ve ortadan kayboldu. Kendi açtığı bu haksız "karalama" konusuna sonrasında hiç karışmadı nedense. Kimsenin LeechTurk kurallarını eleştirmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum, bu ban olur mu, şu ban olur mu gibisinden. @trnc'ninde belirttiği gibi üyenin o an iyi niyetli olmadığı çok açık.Biz bunu bir güvenlik tehditi oluşturduğuna kanaat getirdik ve LeechTurk kurallarınca gereken işlemi yaptık.
İkinci bir nokta olarak; bir çok arkadaş siteden banlandıklarını,haksızlığa uğradıklarını iddaa etmişler konu içinde. Benim sorum şöyle : siteden engellenen arkadaşlarımızdan kurallara aykırı olarak banlanan var mıdır ? Yani herhangi bir yönetici site kurallarında yazmayan bir nedenden dolayı banlamış mı? Eğer böyle bir olay varsa ve yönetime o ya da bu yoldan ulaşıp sorunu düzeltilememiş biri var mı? Burada herkesin yargısız infaz yaptığına dikkat çekmek istiyorum. Yöneticilerin yaptığı bu tür yaptırımlardan herkesin haberi vardır, herkes bir üstüne rapor verir ve çok çok acil olmadıkça üyeyi siteden banlama durumları 2 Üst Yönetici onayı ile gerçekleşiyor. Buradaki arkadaşlardan herhangi bir şekilde kurallarda belirtilmeyen ihlaller hariç (Fake Upload, Duplicate IP, Sosyal alanlarda küfür, "Güvenlik İhlali" v.s.) uyarılmadan banlandıklarını söyleyebileceklerini sanmıyorum. söylerlersede samimiyetlerine inanmayıp kanıt istemek durumundayım.
Farkettiğim bir diğer hususta bu konuda Kwonmusti'ye yapılan haksız hakaretler. Burada gelip hiç bir zorunluluğu olmadığı halde sizlerin sorunlarınızı çözmeye gayret ediyor. Kurallar açıktır ve siteye üye olduğunuzda özellikle okumanız istenirki aykırı davranmayasınız. Hadi diyelimki yaptınız bir hata; yöneticiler tarafından uyarılırsınız. Hadi bir daha bir kere daha uyarılsınız, kusura bakmayın ama aynı hatayı 3. kez yapan bir kişiye siteden uzaklaştırma cezası vermek gayet doğaldır.
Tüm bunları bir kenara bırakalım buraya LeechTurk yöneticisi geliyor bana özel mesja ile ulaşın sorunları halledelim güzellikle diyor, bunun yerine o adama laf etmenin kabul edilebileceğini düşünmüyorum. Ayrıca tanımadığın bir kişiye sen yerine siz demek ego ile alakalı değil saygı ile alakalıdır. Kimseninde burada başkasına saygısızlık etmeye hakkı yoktur.
@trnc, Yazdıklarınıza katılmamak elde değil. Hali hazırda webmaster@leechturk.com adresi mevcut fakat sayfamızda gerekli bildirimler yapılmadı bu mail adresi ile ilgili.
Bu konuyu gerekli kişilere iletiyorum, en kısa sürede gereğinin yapılacağından şüpheniz olmasın.
Yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunursak ziyadesiyle memnun olacağım.
Herkese İyi akşamlar dilerim.
Tabi tabi yöneticiler ilk önce kuralları uygulasın üyeleri karı kız -sap diye ayırırsa sorun orada zaten hiç şuçlu değiller
Arkadaş leechtürk forumunda bir bayan ''Allahın kanunu günümüze uyarlıyalım'' felan filan yazdı,sözde böyle konuların yazılması yasak olan bu sitede bayan arkadaşı, bırak forum kuralını bir müslüman olarak uyardım ve ergen bir mod ilk önce yorum yasağı getirdi ben kendi profil duvarımda sorunu dile getirdim banladı.Hiç önemli değil bir sürü torrent sitesine üyeyim lakin orada yaptığım bütün uploadları haram ediyorum onlara.