LeechTurk.Com üyesi iseniz dikkat edin !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan revix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu konuda en çok dikkatimi çeken şey hep şu oldu; bilmem farkettiniz mi, konuyu açan arkadaş konuyu ortaya attı ve ortadan kayboldu. Kendi açtığı bu haksız "karalama" konusuna sonrasında hiç karışmadı nedense. Kimsenin LeechTurk kurallarını eleştirmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum, bu ban olur mu, şu ban olur mu gibisinden. @trnc'ninde belirttiği gibi üyenin o an iyi niyetli olmadığı çok açık.Biz bunu bir güvenlik tehditi oluşturduğuna kanaat getirdik ve LeechTurk kurallarınca gereken işlemi yaptık.

İkinci bir nokta olarak; bir çok arkadaş siteden banlandıklarını,haksızlığa uğradıklarını iddaa etmişler konu içinde. Benim sorum şöyle : siteden engellenen arkadaşlarımızdan kurallara aykırı olarak banlanan var mıdır ? Yani herhangi bir yönetici site kurallarında yazmayan bir nedenden dolayı banlamış mı? Eğer böyle bir olay varsa ve yönetime o ya da bu yoldan ulaşıp sorunu düzeltilememiş biri var mı? Burada herkesin yargısız infaz yaptığına dikkat çekmek istiyorum. Yöneticilerin yaptığı bu tür yaptırımlardan herkesin haberi vardır, herkes bir üstüne rapor verir ve çok çok acil olmadıkça üyeyi siteden banlama durumları 2 Üst Yönetici onayı ile gerçekleşiyor. Buradaki arkadaşlardan herhangi bir şekilde kurallarda belirtilmeyen ihlaller hariç (Fake Upload, Duplicate IP, Sosyal alanlarda küfür, "Güvenlik İhlali" v.s.) uyarılmadan banlandıklarını söyleyebileceklerini sanmıyorum. söylerlersede samimiyetlerine inanmayıp kanıt istemek durumundayım.

Farkettiğim bir diğer hususta bu konuda Kwonmusti'ye yapılan haksız hakaretler. Burada gelip hiç bir zorunluluğu olmadığı halde sizlerin sorunlarınızı çözmeye gayret ediyor. Kurallar açıktır ve siteye üye olduğunuzda özellikle okumanız istenirki aykırı davranmayasınız. Hadi diyelimki yaptınız bir hata; yöneticiler tarafından uyarılırsınız. Hadi bir daha bir kere daha uyarılsınız, kusura bakmayın ama aynı hatayı 3. kez yapan bir kişiye siteden uzaklaştırma cezası vermek gayet doğaldır.
Tüm bunları bir kenara bırakalım buraya LeechTurk yöneticisi geliyor bana özel mesja ile ulaşın sorunları halledelim güzellikle diyor, bunun yerine o adama laf etmenin kabul edilebileceğini düşünmüyorum. Ayrıca tanımadığın bir kişiye sen yerine siz demek ego ile alakalı değil saygı ile alakalıdır. Kimseninde burada başkasına saygısızlık etmeye hakkı yoktur.
@trnc, Yazdıklarınıza katılmamak elde değil. Hali hazırda webmaster@leechturk.com adresi mevcut fakat sayfamızda gerekli bildirimler yapılmadı bu mail adresi ile ilgili.
Bu konuyu gerekli kişilere iletiyorum, en kısa sürede gereğinin yapılacağından şüpheniz olmasın.

Yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunursak ziyadesiyle memnun olacağım.

Herkese İyi akşamlar dilerim.

Tabi tabi yöneticiler ilk önce kuralları uygulasın üyeleri karı kız -sap diye ayırırsa sorun orada zaten hiç şuçlu değiller

Arkadaş leechtürk forumunda bir bayan ''Allahın kanunu günümüze uyarlıyalım'' felan filan yazdı,sözde böyle konuların yazılması yasak olan bu sitede bayan arkadaşı, bırak forum kuralını bir müslüman olarak uyardım ve ergen bir mod ilk önce yorum yasağı getirdi ben kendi profil duvarımda sorunu dile getirdim banladı.Hiç önemli değil bir sürü torrent sitesine üyeyim lakin orada yaptığım bütün uploadları haram ediyorum onlara.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
[MENTION=1263]kwonmusti[/MENTION] [MENTION=77241]gvn[/MENTION] ve [MENTION=260501]eurasta[/MENTION] sizin LeechTurk.Com da ki pozisyonlarınız nedir? Mod musunuz uploader mısınız? Bilmediğimden soruyorum.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=31973]Militarist[/MENTION], müfettiş gibi sorular geliyor sizden.. Yorumlarınız ha keza öyle konuların detayı hakkında bilginiz yok bence biraz sessiz kalın lütfen boş yere vaktimi almayın rica ediyorum..
[MENTION=282472]Daywalkerr[/MENTION] bu türde yorumlar size bir şey kazandırmaz.. bir yanlış var ise düzeltilir değilmi? Şunuda hatırlatmak isterim.. Fevri olan üyelerin durumu pek parlak değildir.. Sizde'de bu fevriliği algılıyorum.. Biraz sakin lütfen..

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
@Daywalkerr bu türde yorumlar size bir şey kazandırmaz.. bir yanlış var ise düzeltilir değilmi? Şunuda hatırlatmak isterim.. Fevri olan üyelerin durumu pek parlak değildir.. Sizde'de bu fevriliği algılıyorum.. Biraz sakin lütfen..

Niyetim leechtürk ü karalamak değil,kesinlikle güncel ve hızlı bir torrent sitesi benim zoruma giden böyle hassas bir konuda yöneticilerin o kişinin yorumunu düzenleyeceğine bana yorum yasağı getirmesi yoksa başka bir problemim asla yok

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
[MENTION=1263]kwonmusti[/MENTION] ben ne soruyorum SEN ne cevap veriyorsun. Sen kimsin? Dış kapının dış mandalı. Kraldan çok kralcı. Ben geçen gün LeechTurk yöneticilerinden savunma bekliyorum dedim sen atladın hemen. Kendini övmekten, boş boş konuşmaktan başka birşeyini göremedik. Sen kimsin arkadaş? Fazla kurtlar vadisi izleme bence. Kendini ihtiyarların başkanı sanmaya başlamışsın. Bu saatten sonra LeechTurk yöneticileri muhattap olsun benimle.
[MENTION=260501]eurasta[/MENTION] da öyle. Ben bu adam niye banlandı diyorum bir yönetici cevap versin diyorum bu eleman adamın rumuzunun altındaki banlanma sebebini kopyalıyor buraya yapıştırıyor. O kadarını biz akıl edemiyoruz sanki.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@Militarist dozu aşmayın haddinizi bilin! leechturk yöneticilerinden savunma istemek size'mi kaldı? Keza ben yöneticilerimden savunma istemiyorum'da Siz bu hakkı nereden buluyorsunuz kendinizde anlayamadım..

Biraz sakin düşünün lütfen..:)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Hadi bakalım hodri meydan. Ben bu konunun peşini bırakmıyorum. Sonuna kadar takipçisiyim.

@Militarist dozu aşmayın haddinizi bilin! leechturk yöneticilerinden savunma istemek size'mi kaldı? Keza ben yöneticilerimden savunma istemiyorum'da Siz bu hakkı nereden buluyorsunuz kendinizde anlayamadım..

Biraz sakin düşünün lütfen..:)

Sen haddini bileceksin! Ben yöneticilerden savunma istiyorum arkadaş. Var mı? Senden mi istiyorum?

Ben bu işin sonunda SDN'den banlansam da uzattıkça uzatıyorum hadi bakalım.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hadi bakalım hodri meydan. Ben bu konunun peşini bırakmıyorum. Sonuna kadar takipçisiyim.

Sen haddini bileceksin! Ben yöneticilerden savunma istiyorum arkadaş. Var mı? Senden mi istiyorum?
[MENTION=31973]Militarist[/MENTION] zaten en yetkili 2 yöneticiden biri ile muhatap oluyorsunuz yetmezmi? daha yetkilisini bul derseniz bulamam! Bilmem anlatabilemedimmi?

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Kaldır o zaman adamın banını.

Affedin 1 kerelik adam emek harcamış banlanmasına üzülmüş büyüklük sizde kalsın diyorum bir kibir bir kibir. Adamdan burada cevap bekliyorsunuz. Sisteminizde kayıtlı mail adresi yok mu? Oradan adama ulaşmak ya da banınızı kaldırdık demek çok mu zor?

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Affedin 1 kerelik adam emek harcamış banlanmasına üzülmüş büyüklük sizde kalsın diyorum bir kibir bir kibir. Adamdan burada cevap bekliyorsunuz. Sisteminizde kayıtlı mail adresi yok mu? Oradan adama ulaşmak ya da banınızı kaldırdık demek çok mu zor?

Uzaktan davulun sesi hoş gelir değilmi? Yakınına gel bakalım 10 dakika dayanabiliyormusunuz? Biraz susun'da işimize bakalım değilmi? Bilginizin ve neredeyse hiç tecrübenizin olmadığı bir konuda bu kadar ahkâm kesmenizde ibretlik bir durum..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Neyse canım kardeşim. Benim çıkmam lazım. Yarın devam ederiz. Kendine iyi bak.

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Görüşürüz. A.e.o çıktım yazma.
Uyandıysanız devam edelim.. ?

@kwonmusti @gvn ve @eurasta sizin LeechTurk.Com da ki pozisyonlarınız nedir? Mod musunuz uploader mısınız? Bilmediğimden soruyorum.
@kwonmusti Sistem Operatörü
@eurasta Emekli Yöneticimiz (Emekli yöneticimiz olmasının bizim aramızda olmasına bir engel olmadığı gibi bazı yetkileride mevcut. Size kanıtları o nedenle sunabilidi.)
@gvn Sadece halden anlayan, duyarlı bir arkadaşımız olsa gerek.

Hiç üzülmüş gibi bir hal yok, adeta bombayı attı ve kendisi daha yok ortada. Kendisi birşeyleri çözmeye çalışacağı yere biz o kişiye ulaşıp buyrun hesabınız diyemeyiz.
Kaldı ki güvenlik sebebiyetiyle engellenen birisinin banı açılması söz konusu bile değil..

@Militarist Haddinizi bilin ve ona göre konuşun. Siz kim oluyorsunuzda @kwonmusti'ye böyle şeyler söyleme hakkını kendinizde buluyorsunuz ?

Ben bu işin sonunda SDN'den banlansam da uzattıkça uzatıyorum hadi bakalım.

Hadi bakalım hodri meydan, bizde aksine bu konunun peşini bırakıyoruz. İsterseniz girin facebook'ta karalama kampanyanıza devam edin, LeechTurk'e Girme, Girdirme!
Biz değil siz haddinizi bileceksiniz! LeechTurk yönetimi kimseye savunma vermek zorunda değildir, vermeyecekte.
Banlanma sebebini yazdık hala tatmin olamadığınız ne yapalım biz size ?

Siz karşınızda bir muhattap buldukça böyle coşmaya devam ediceksiniz belli.
Bizim burada banlanma sebebini yazmamız bile son derece saçma iken (kimseye hesap -savunma- vermek zorunda değiliz!) biz iyi niyetli davranıp neden banlandığını yazıyoruz.
İşleyişimiz böyle siz karışamazsınız kimin banının açılıp açılmayacağına.

Siz lastik gibi uzatmaya devam edebilirsin bu konuyu, söz sizde.

======================================

Bu konu ne kadar saçma bir hal aldığını başka kimse göremiyor mu merak ediyorum açıkcası..
@trnc Yaptığınız bu yapıcı eleştiri için teşekkürler, bahsettiğiniz konu ile bizzat ben ilgileniyorum en kısa sürede halledilecektir iletişim problemi.
@gvn, son derece haklısınız. Haddimi aşıyorsam uyarın ama bekara karı boşamak kolay derler...

Problemi olan webmaster@leechturk.com adresinden bizlere ulaşabilir. Kısa bir sürede yeni bir mail adresi ve iligili sayfalarda iyi bir yönlendirme yapılacaktır.

Saygılar, sevgiler
HD
LeechTurk Sistem Operatörü (@Militarist arkadaşımız kim olduğumu sorgulayacağını bildiğim için şimdiden yazayım dedim..)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben Başbakana, Cumhurbaşkanına bile bir şeyler söylüyorum. @@ kwonmusti den mi lafımı esirgeyeceğim? Şimdi müsait değilim sonra devam ederiz. Kendinize iyi bakın.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Şunu da hatırlatmakta fayda var ki SDN forumundayız. SDN yönetiminden bana uyarı gelmedikçe susmam ben.

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şunu da hatırlatmakta fayda var ki SDN forumundayız. SDN yönetiminden bana uyarı gelmedikçe susmam ben.

Ben kat'iyen susmanız gerektiğini söylemedim.
Hatta aksine şunu belirttim:
Siz lastik gibi uzatmaya devam edebilirsin bu konuyu, söz sizde.

Ha birde unutmadan, şunuda hatırlatmakta fayda var, LeechTurk Yönetimi işine karışamazsınız.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
LeechTurk ü LeechTurk yapan başta bu forum sitesi olmak üzere forum siteleridir, bizlerizdir. Karışırım ben.

LeechTurk ü LeechTurk yapan başta bu forum sitesi olmak üzere forum siteleridir, bizlerizdir. Karışırım ben.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=31973]Militarist[/MENTION] boşver Allah'ını seversen. Şimdiye kadar hiçbir platformda hatasını veya ayıbını kabul eden mod vb türevlerini görmedim ben. Bunların birde kraldan çok kralcı kesilen şakşakçıkarı olur. Körler sağırlar birbirini ağırlar geçinip giderler.

Bu sebeble bunlara laf anlatmak için harcıyacağın her saniye zaman israfıdır.

Eleştirim sadece leechturk e değil LT ninde dahil olduğu birçok yerli platforma (sözlükler, forumlar, torrent platformları vb aklınıza gelen yerler)

Mesela LT de ne hakaret ne de sunuma herhangi bir kötü tavrım olmadığı halde yorumlarımı kafalarına göre silen anlayışlar var.

Ha birisiyele bu konuyu özelden konuştuk ortak bir çıkar yol bulduk fakat bu yoruma kafalarına göre sansür uyguladıkları gerçeğini değiştirmez.

Bir örnek daha vereyim LT ile sonra diğerleri ile ilgili ufak anekdotlar veririm.

Adam bir sunum yaptı uzum zamandır beklenen bir sunum. Hemem şakşakçının biri ilk lt de diye bastı yaygarayı.
Dediğim tek şey ilk kez LT de değil başka yerde sunuldu oldu. Ne bir reklam ne bir site ismi geçirdim. Hakarette yok. Ama bu sansür kafaların işine gelmedi ve yorumu sildiler.

Hatta adam bir sunum yapmış Orjinal diye. Ama orjinal değil adım gibi eminim fakat sıkışınca sunumun yorumlarını kapamış.

Şimdi şu ince noktayı ayıralım. Ortada bir emek var ama bunun savunmasını hatalarla yapıyorlar. Bu hataları söyleyince egolarının esiri oluyorlar.

Dedim ya bu sadece LT için geçerli değil.

Mesela daha dün bir siteye üye oldum. Türkçe ses paylaşan taze bir soluk. Paylaşımlar kaliteli.

Fakat mod kafa üyeliğimi sebepsiz yere sildi. Ciddiyim.

Mesela yine bitturkde bir mod vardı. adam şimdi öldü arkasından konuşmak istemem ama o da yine benim sunumlardan kazandığım bonuslarımı haksız yere silmişti. Sebeb olarak freeware yazılım paylaşmam örnek verilmişti ama benden başka paylaşılan yazılımları örnek göstersemde oralı olmamıştı. Artık hangi egosunu tatmine uğraşıyorsa.

Misal türktorrentte bir filmin altyazısı bulunamıyordu tamamen kendim çevirdiğim altyazıyı millet faydalansın diye uplad ettim elemanlar sildi. Tamam kurallara aykırı görür silersin diyelim bari insanlık yapta iki satır yazıyla şu sebepten kaldırdık de. aynı yerdeki modlarda diğerlerinden farklı değil. kendile söz söylemek ne mümkün basıyorlar cezayı.

Aslında türkçe platformlarda bunun benzeri örneklerim fazlası ile var. Eminim herkesin paylaşacak bir hikayesi vardır.

Genel olarak platformlarımda bir yönetici kalitesizliği var. Burada kalitesizlikten kastım aşırı egoları ve yönetim beceriksizliği. En önemlisi kendilerininde insan olduklarını unutup ortada bir hata varsa bunu bir erdem olarak kabul edemeyip düzeltmeye çalışmamaları.

Çok uzattım ama işin özü belli.

Bu kalitesizlik devam ettikçe bu platforları kullanırken sadece işinizi görüp fazlaca vakit kaybetmemeniz.

Örneğin torrent kullanıcısı iseniz torrent inizi indirin veya upload edin ama boşuna yorumlara forumlara takılıp uğraşmayın derim acizane.

Bunu yaparsanız tatlı canınızı üzersiziniz başka da bir şey geçmez elinize.

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

LeechTurk'ü LeechTurk yapan başta bu foruma teşekkürlerimizi sunuyoruz, Yönetime karışamazsınız.

LeechTurk'ü LeechTurk yapan başta bu foruma teşekkürlerimizi sunuyoruz, Yönetime karışamazsınız.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Rica ederiz. Adil bir yönetim sergileyin siz de o zaman. İnsanların uğraşlarını, emeklerini iki dakikada silip atmayın. Dünyanın hiç bir yerinde gözünün üstünde kaş var diye adam harcanmaz. Yönetım panelini gizleyin bu konuyu açan arkadaşı da affedin 1 kerelik.

saykomatrixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genel bir tutumdur zaten uyarı olmadan, savunma almadan hemen atalım, kurtulalım, egomuz tatmin olsun bakış açısı. SDonunda o damarlarda dolanan endorfin ile kendini güçlü hissetmek. Kim istemez ki. O yüzden atın, banlayın, üstünü çizin hiç sormadan uyarmadan, aferim size, egonuza. Leechturkü leechtürk yapan da budur.

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Rica ederiz. Adil bir yönetim sergileyin siz de o zaman. İnsanların uğraşlarını, emeklerini iki dakikada silip atmayın. Dünyanın hiç bir yerinde gözünün üstünde kaş var diye adam harcanmaz. Yönetım panelini gizleyin bu konuyu açan arkadaşı da affedin 1 kerelik.

hocam bir mesaj üstte olan bir parçayı kopyalayım önce buyurun . Yönetime karışamazsınız. Ayrıca site güvenliğini aşmaya çalışmanın pekte "gözünün üstünde kaş var diye adam harcamak" ile eş tutulabileceğini sanmıyorum . 2. bir nokta olarak yönetim adil olsun diyorsunuz ancak biz konunun başında kendisine bir savunma şansı vermiş olmamıza rağmen olayda sizin "kurban" olarak gördüğünüz kişi hala ortada görünmüyor . üzerinden 10 gün geçmiş farkettiğiniz üzere . o kadar sürede eminimki arkadaşımız birçok kez girip görmüştür konudaki mesajları . gelip kendini savunmuyorsa yönetim niye kararını değiştirsin . benim düşüncem bu konuda sizin adil olmadığınız yönünde . sürekli ilk mesajdaki arkadaş durduk yere banlanan üyeymiş gibi bahsediyorsunuz . suçlarını görmezden gelip sırf yönetime yükleniyorsunuz . burda dışardan tarafsız bir gözle bakmanız gerektiği zamanda siz olaya at gözlüğüyle bakıp direkt yönetim suçludur ban açılmalıdır diyorsunuz . eğer cidden adaletten bahsedicekseniz kendinizde bu adaleti göstermelisiniz . iyi günler ...

Genel bir tutumdur zaten uyarı olmadan, savunma almadan hemen atalım, kurtulalım, egomuz tatmin olsun bakış açısı. SDonunda o damarlarda dolanan endorfin ile kendini güçlü hissetmek. Kim istemez ki. O yüzden atın, banlayın, üstünü çizin hiç sormadan uyarmadan, aferim size, egonuza. Leechturkü leechtürk yapan da budur.

saykomatrixx banlanma nedeni : dup ip . k adları saykomatrix , saykomatrixx . hala gelmiş konuşuyorsunuz ya buraya :D ego mego diye laf ediyorsunuz . kuralları okusaymışsınız keşke herhangi bir üyeliğinizde ;)

not: bu konunun tamamen rayından çıktığını düşünüyorum . nerde kurallara uymadığı için banlanan varsa doluşmuş ve lt yi kötülemeye çalışıyor . militarist arkadaşımız ise bu kişilerin aktardığı yanlış bilgiler yüzünden (en azından öyle düşünmek istiyorum) buraya sorunu çözmeye gelmiş yöneticilere laf söylüyor . sdn ahalisinin böyle saçmalıklara inanmayacağına inancım tamdır . bu konudaki son mesajım budur . sorunu olan arkadaşlar eycdi nin verdiği adresten (webmaster@leechturk.com) lt yönetimine ulaşarak sorunlarını çözebilirler . bunun ötesindeki mesajları kötü niyet kabul ederek dikkate almıyacağımı belirtir herkese iyi günler ve paylaşımlar dilerim ...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
"kurban" olarak gördüğünüz kişi hala ortada görünmüyor . üzerinden 10 gün geçmiş farkettiğiniz üzere . o kadar sürede eminimki arkadaşımız birçok kez girip görmüştür konudaki mesajları . gelip kendini savunmuyorsa yönetim niye kararını değiştirsin .

revix Son Aktivitesi 03-11-2012 02:46

Daha ne kadar savunsun kendini adam? Secde mi etsin size bir de? Burada isimlerin sitelerin bir anlamı yok. revix olmuş mehmet olmuş LeechTurk.com olmuş xxx.com olmuş, farketmez. Burada bir mağduriyet söz konusu. Başından beri işi yokuşa süren sizlersiniz. Bekliyorum sizi o yokuşun ucunda!

sdn ahalisinin böyle saçmalıklara inanmayacağına inancım tamdır.

Buna ise sadece gülsem yeterli sanırım. :) Ben ve bu konuda sizi eleştirenler hangi ahaliden?

Aklın sıra beni mi hedef gösteriyorsun? Hedefde siz varsınız siz. Siz bu sınavda kaldınız beyler bunu kabul edin.

Cursedsoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteye üye olurken kuralları kabul etmiş arkadaş , Sitede Duplicate nin yasak olduğunu bildiği halde neden çift üyelik almış ? Eğer kuralları çiğnediyse ki çiğnemiş olduğunu görüyoruz bence banlanmayı haketmiş. Saygilar Leechturk. ( Emekli Moderator )

apocalypso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konunun başından beri olayı takip ediyorum ve sırf bu konuya yorum yazmak için üye oldum...Öncelikle yıllardır takip ettiğim shiftdelete.net sitesinden ki yakın bir zamana kadar arkadaşımda burada çalışıyordu ve ağustos ayında askere gittiği için ara verdi zorunluluktan dolayı. Büyük ihtimalle geldiğinde de devam edecektir. Onunda ısrarları sonucu son 1 yıldırda üye olmamama rağmen devamlı siteyi takip ediyordum. Taa ki Militarist denen arkadaşın yazdıklarını görene kadar. Arkadaşım orası adamların kendi ne yapacaklarına ne yapmayacaklarına kendileri karar verirler. Bu seni zerre kadar ilgilendirmez. Sen kendi sitene bakacaksın onlarda kendi sitelerine. Hiç birinin sana cevap verme gibi bir zorunlulukları yok. Şikayeti olan adam gelir derdini anlatır. Onun yada bir başkasının avukatlığını yapmana gerek yok. Ben geleyim konumu açayım sonra ne olursa olsun oh ne ala çamur at izi kalsın. O olay yaşandığı sırada bende minide idim. Leechturk'ün de 4 yıldır üyesiyim. Ve ben 4 yıllık bu zaman zarfında herhangi açık bir yerde yönetim panelinin linkini vs göremedim. Hadi diyelim gördüm. Yönetime mesaj atar sitenin burasında böyle böyle bir durum var haberiniz olsun der geçerdim. Ama revix bu linki nerden bulmuşsa bulmuş gelip mininin ortasında önce bu linki atıyor. Sonra yönetimden bir arkadaşta oradaydı ve ona açık açık oraya girmemesi gerektiğini ve giriş yapmaya kalkarsa siteden tamamen uzaklaştırılacağını söyledi. O buna rağmen oraya girmeye çalışmış ve uzaklaştırılmış. Bunun herhangi bir yerinde ben en ufak bir hata göremiyorum. Adam uyarıldı mı ? Uyarıldı. Peki daha ne demeye giriş yapmaya çalışıyor bu adam oraya. Kusura bakmada burda suç tartışmasız %100 kullanıcıya aittir. Sen yönetim tarafından uyarılmana rağmen o eylemi gerçekleştiriyorsan haksızsın. Bunun daha ötesi yok. Ayrıca yukarda bazı arkadaşlar demişler ya yönetici kafası diye işte buna da tam olarak cuk diye uyuyorsun ve bu konuda bunun apaçık bir kanıtı. Yönetim adamı banlamış olay bitmiş. Gelip burada sana şundan dolayı şöyle yaptık demek gibi bir zorunlulukları yok. Ve gerçekten bir yönetici olarak konuyu gerçektende sakız gibi uzatıyorsun eğer gerçekten yönetici olsa idin bu konu şimdiye kadar 10 kere kapanırdı. Ve bu kadar antipatik görünmezdin insanların gözüne. Ki kimsenin hedefte olması gibi bir durumda yok kim kimin hedefinde? Senmi onları hedef aldın sen kimsin? Yada hedef alanlar kim?

Başında da dedim ya 4 yıldır üyeyim diye bu zaman zarfında ne siteden uzaklaştırıldım nede en ufak bir uyarı aldım. Üstelik bu kadar zaman zarfında yönetimde pek çok adam değişikliği oldu ve ben tek bir tanesinden bile yargısız insafsız bir şekilde birinin hesabına müdahale ettiğini görmedim göreceğimide sanmıyorum. Konuyu açan arkadaş sadece derdini anlatmış sonrada bir daha birşey yazmamış. Belki bu aralar meşgul olduğu için tekrar uğramamış olabilir ona birşey diyemem ama sen konuya dahil olur olmaz hemen ilk mesajında suçlamalara başlamışsın. Senden önce trnc ve dgncn nickli yönetici arkadaşlarda konuya yorum yazmışlar ama suçlayıcı, yıkıcı değil yapıcı olarak yazmışlar yorumlarını. Seninde yönetici olduğun yerde yapman gereken bu olması gerektiği halde sen tam tersini yapıyorsun. Hani aynı siteye ait yöneticilerin olaya bu kadar ayrı gözle bakıyor olmalarıda gerçekten tuhaf..

Neyse işin özü başka bir sitenin içişleri herhangi bir sitenin herhangi bir yöneticisini ilgilendirmez. Bahsi geçen site ile şikayetçi olan kişi yazışırlar aralarında hallederler konuyu....

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Rumuzumun geçtiği her mesaja cevap verme hakkım bende saklıdır.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Siteye üye olurken kuralları kabul etmiş arkadaş , Sitede Duplicate nin yasak olduğunu bildiği halde neden çift üyelik almış ? Eğer kuralları çiğnediyse ki çiğnemiş olduğunu görüyoruz bence banlanmayı haketmiş. Saygilar Leechturk. ( Emekli Moderator )

[MENTION=260501]eurasta[/MENTION] sizin tayfadan herkesin yorumlarını beğeniyorsun tamam onu anladık boynumuz kıldan ince de bu yorumu nasıl beğeniyorsun onu söyle bize? Konumuz çift üyelikten banlanan arkadaş mı yoksa konuyu açan arkadaş mı? Konumuz konuyu açan arkadaş bence. Admin paneli mevzusu. Durum böyleyken sen nasıl bu beğendiğin mesajın sahibini uyarmıyorsun? Bırakın bu işleri. İşte sizin adaletsiz adaletiniz bu.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=306324]apocalypso[/MENTION] yanlışlık olmasın ben yönetici değil iki sitenin de üyesiyim. Ben önerimi eleştirimi yaparım dikkate alan olur almayan olur o yöneticilerin bileceği iş.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
[MENTION=306324]apocalypso[/MENTION] gelelim sana. Ve ben 4 yıllık bu zaman
zarfında herhangi açık bir yerde yönetim
panelinin linkini vs göremedim. diyorsun. Tebrik ederim seni. Bu bir itirafdır! Allah böyle elinizi ayağınızı birbirine dolar işte. Konuyu açan arkadaş nasıl gördü senin göremediğin o paneli? Burada da konuyu açan arkadaşın kumpas kurdular sözü devreye giriyor. Adamı allem etmişiniz kullem etmişiniz banlamışsınız. Orası adamların sitesi deyip de sıyrılamazsınız. Halka açık yerlerde insanların gururlarıyla, emekleriyle kendi egolarınız uğruna oynayamazsınız!

Ama revix bu linki nerden bulmuşsa bulmuş ha :) O da güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...