LeechTurk.Com üyesi iseniz dikkat edin !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan revix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@Militarist bu kadar heyecan bünyeye fazladır.. klavye'yi yavaşça olduğu yere bırakın oturduğunuz yerden kalkıp bir bardak su için lütfen..:)

Relax lütfen.. :)

Bu arada mesafenizi koruyun "sen" değil "siz" olacak..

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu konu bize bir şeyi daha gösterdi. Demekki mod kafa her yerde her mekanda aynı. İşte bu sebepten bir adım ilerlemiyor bizim platformlar :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Olmadı altyazılı izleriz filmleri sorun mu? :)
Ya da hd izleme sitelerinden idm ile çekeriz.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
10 yıldır net aleminde dolaşırım.. Yaşanan ve yazılan sorunlara bakıyorum'da inanamıyorum! :)
@walter white yaşadığınız sorunları okudum. Şaşırdım bana mutlaka ulaşın lütfen. Kavgalardan felan bahsetmişsiniz. şaşkın şaşkın okudum.. :)
@zozeidon Yorumunuza hala gülüyorum.. ( Mantık çerçevesinden baktığımızda neden güldüğümü pekâla anlarsınız)

Konu hortlatılıyor eyvallah :) bari dişe dokunur adam akıllı bir şeyler yazılsa gerçekten sorunu olan kişiler yazsa çok memnun olacağım :) Çünkü bu konuları okuyorum ve yardım etmek istiyorum. Bu mesnetsiz düşünce ve mantıktan uzak yazılar yüzünden ise gerçekten yardım isteyenlerin hakkına mani olduğunuzu umarım anlarsınız..

Saygı ve sevgilerimle..

walter white

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 yıldır net aleminde dolaşırım.. Yaşanan ve yazılan sorunlara bakıyorum'da inanamıyorum! :)
@walter white yaşadığınız sorunları okudum. Şaşırdım bana mutlaka ulaşın lütfen. Kavgalardan felan bahsetmişsiniz. şaşkın şaşkın okudum.. :)
@zozeidon Yorumunuza hala gülüyorum.. ( Mantık çerçevesinden baktığımızda neden güldüğümü pekâla anlarsınız)

Konu hortlatılıyor eyvallah :) bari dişe dokunur adam akıllı bir şeyler yazılsa gerçekten sorunu olan kişiler yazsa çok memnun olacağım :) Çünkü bu konuları okuyorum ve yardım etmek istiyorum. Bu mesnetsiz düşünce ve mantıktan uzak yazılar yüzünden ise gerçekten yardım isteyenlerin hakkına mani olduğunuzu umarım anlarsınız..

Saygı ve sevgilerimle..

hocam bu kavga dediğim en az 1 yıl önce siz o zaman orda mıydınız bilmiyorum sitenize bir gün gün girmek istedik ve baktık yanlış şifre k.a adı diyor sonra emailime baktım hiç bişey şifre sıfırlama istiyorz böyle bir e-mail yok diyordu o sıra tekrar üyeliği açtınız tabi bunlar olurken 2 gün felan kapalıydınız hatırlarsınız sonra başka bir üyelik aldık ben çatır çatır göndermeme rağmen başka bir torrent sitesinde uyduruk 8 mb netimle 3 tb ulaşmış iken size onlarca dosya seed ediyordum hiç bir şey olmadı bir kaç defa sorunu minide sordum, öyle çokta sallamadınız ve dünde teknik sorun mudur bilmiyorum benim hesabımda mı oluyor sadece bilmiyorum ama nereye girmeye çalışsam profil sayfama dönüyordu sayfa torrentları göstermiyordu sanırımki torrent olayını en güzel şekilde anlayıp seedini yapan biri olarak benim kadar online olan benim kadar seed eden azdır ama gönder baba gönder bi,r gram ratio oynamıyor benim şu an 9 tb arşivim sizden çektiğim başka yerlerden çektiğim onca dosya var hatta bende bir kaç kapanmadan sonra uçan bir kaç dosyanız hatta çoğu dosyanız halen mevcut ama tek gram seed etmeyeceğim zaten kullanmıyorumda eskiden bundan 1.5 yıl kadar önce leechturke girdiğimde ulan adamlardaki kaliteye içeriğe bak derdim dikkat gösterirdim ki ratioma başımıza bir şety gelmesin ama bilmiyorum ben sıradan kullanıcıyım çokta sağlam bir hesabım ve ratiom var şu an diğer iki büyük torrent sitesinde siz de olmasınız olur yani bizim gibi samimi kullanıcılar için bir anlamı yok peki siz ne yapacaksınız? eskiden binde bir reseed isteği gelirdi şimdi hemen her gün reseed isteği geliyor açıkcası ben size acıyorum koskoca leechtur 1 - 2 yıl içinde içler acısı hale geldi.

Admin paneline girmeye çalıştı diye adam mı banlanır la :D

tabiki banlanırda gerçek bir delil ve ispatla olması gerek bir defasında leehturke girmeye çalıştım girdikten sonra uyarı mesajları geldi birisi onlarca defa hesabımı denemiş hemde 123456 şifresiyle sanırım leechturkte bir kısım insan gerçekten rengini beli etmeden bakıyor yoluna

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Admin paneline girmeye çalıştı diye adam mı banlanır la :D

Saçma sapan bir forum kurup oraya bir tanede admin paneli koyup sonra vay efendim admin paneline girmek yasaktır diyen modlar varsa o forumda ne adalet ne de adam gibi admin beklemeyin, hiç bi halt beklemeyin açıkçası.

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Saygı ve sevgilerimle..

Bekliyorsunuz ki biride sizi savunsun. Biri sizi savununca o yazılan ancak mantıklı ve adam akıllı bişey olacak.

saykomatrixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende konuyu okuduktan sonra üye oldum. İllaki cevap yazacağım diyerek. Yakın zamana kadar Leechturkten mevcut olan üyeliğimi "murmur" adlı yetkili tarafından "duplicate IP" yüzünden banlandı. İlk başta sinirlendim, duplicate ip olacak tabi, evde ve iş yerimde aynı ip adresini kulanacak halim yok.Sonradan düşündüm, açıklama yapayım istedim ama Leechturk teki hiçbir yöneticinin mailini bilmiyorum, ırc veya msn üzerinden de ulaşılmıyor derken dışında diğer torrent sitelerini de kullandığım aklıma geldi. Şimdiye kadar hiçbirinden çoklu ip yüzünden ban yemedim. Demekki sorun Leechturkteydi. Sonradan ne halleri arsa görsünler dedim.

SDN de haber okurken yandaki hızlı bağlantılarda başlığı görünce dikkatimi çekti, seviyesizilikleri atlayarak okumaya çalıştım mesajları. Açıkçası Leechturk veya diğerleri fark etmez, ergen istilasından kurtumak için çaba harcanmadığı sürece bu sorunlar devam edecek. Hem yönetici hem kullanıcı açısından ergen hastalığından sıyrılmamız lazım.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Yurt dışında çok bulundum ve 'siz' şeklindeki ego ihtiyacı bir bizde var. Adam SİZe kötu birşey söylemedi. Yadıklarınızı okudum. SENİN siz kelimesine ihtiyacın var ki, netice ile değil hatice ile uğraşiyorsun..

İnsanların egosu hakkında konusmaya hakkın yok. Mod ların nasıl senın yazdıklarını sılmedı anlamak da mmumkun degıl. Hakkını arayan bırı, bu sorunlardan cekmıs ınsanlar ve kendınıze siz denmesını ısteyen sen. Adamın senden buyuk ve saygın bırı olmadıgını ne bılıyorsun ?

Lütfen bir yöneticiysenız önce haksız bıle olsanız ilk hakkın musterı oldugunu unutmamanızı rıca edecegım. Yazdıklarım sıze degıl dusunce tarzınıza. Bu sekılde dusunerek tartısmaktan baska bır yok bulamazsınız.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
4-5 yıllık üyeyim bende Leechtürk'e ne ban yedim ne ceza aldım.
Arkadaşın dediği gibi muhabbete girmem,download yaparım seed ve ratio ma dikkat ederim.
Mutlu ve Mesut geçinip gidiyoruz yani.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bir kullanıcının admin paneline girmeye çalışması ve o kullanıcının engellenmesi kullanıcıdan daha çok sitenin ve yönetimin tecrübesizliğidir admin panelini gizlemeleri ya da ddos saldırılarına karşı cloudflare kullanarak engellemeleri sitenin yararınadır işin kolayı burada kullanıcıyı engellemektir leechturk'ün bütün sistemi çökünce üyelikler silinince bende soğudum zaten eskiden güzel siteydi şimdi eskisi kadar çok vakit geçirmiyorum şuanki leechturk sunumları yerine arena-tr sunumlarını tercih ederim.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Konuyu baştan okudum dikkatimi çeken olay leechturk admininin çözüme yöneleceği yerde hitap egosuna takılmış olması kendi şahsi fikrim.

Vesselam.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konu dışı mesajlar silinmiştir.

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sıcagı sıcagına daha iki gün önce atarlı bir ergen admin tarafından banlandım ve hakkımı aramya çalışacagım herhangi bir mecra olmadıgından buraya yazmayı uygun gördüm.
Sitenin kapatılmadan önceki üyesi yani baya eski bir üyeydim ama gel görki bir kumpasta düşürülerek beni banladılar
İşin garibi ban yeseniz siteden uzaklaştırıldıgınızda tam da TÜRKİYE gerçegi gibi hakkınızı arayamıyorsunuz çünki ortada derdinizi anlatacak bir tek kişi yok meil adresi yok
+
Olay bunlada bitmedi bir arkadaşım vasıtası ile site içinden bir admine durumu anlattık o da banlandı
yani olay şuki sesini çıkarma hakkını arama banı yersin suçsuz olsan bile.
Soruyorum bu siteye şimdi nasıl güvnipte paylaşımcı olunurki okadar upload yap sonra banı ye yabancı site olsa bu kadar gocunmam.

Arkadaş leechtürk forumunda bir bayan ''Allahın kanunu günümüze uyarlıyalım'' felan filan yazdı,sözde böyle konuların yazılması yasak olan bu sitede bayan arkadaşı, bırak forum kuralını bir müslüman olarak uyardım ve ergen bir mod ilk önce yorum yasağı getirdi ben kendi profil duvarımda sorunu dile getirdim banladı.Hiç önemli değil bir sürü torrent sitesine üyeyim lakin orada yaptığım bütün uploadları haram ediyorum onlara.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Amacım hiç kimseye laf yetiştirmek değildir bunu rica ediyorum herkes anlasın.. :) Amacım burada birilerine laf yetiştirmek olsa merak etmeyin bunu banlanmadan hatta mesajlarım'da silinmeden çok'ta iyi yaparım..

Eleştirilere kızmıyorum. Tam aksine bu eleştirilerden dersler çıkartabilecek kapasitedeyiz elhamdülillah..

Çözüm peşindeyim.. Mağdur iseniz bana ulaşın elimden geleni sonuna kadar'da yaparım..

Paylaşım ortamında hepimiz aynı gemideyiz farklı isimler altında çalışsak'ta hepimizin amacı aynıdır..

Sevgi ve saygılarımla... :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Amacım hiç kimseye laf yetiştirmek değildir bunu rica ediyorum herkes anlasın.. :) Amacım burada birilerine laf yetiştirmek olsa merak etmeyin bunu banlanmadan hatta mesajlarım'da silinmeden çok'ta iyi yaparım..

Eleştirilere kızmıyorum. Tam aksine bu eleştirilerden dersler çıkartabilecek kapasitedeyiz elhamdülillah..

Çözüm peşindeyim.. Mağdur iseniz bana ulaşın elimden geleni sonuna kadar'da yaparım..

Paylaşım ortamında hepimiz aynı gemideyiz farklı isimler altında çalışsak'ta hepimizin amacı aynıdır..

Konuyu açan arkadaş mağdur işte. Banını kaldırsanız artık da bir icraatınızı görsek diyorum. Ne bekliyorsunuz adamdan? Yalvarsın mı? Sitenizde ki rumuzu Revix.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Konuyu açan kişi nerede? Benimle irtibata geçmişmi? [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] bilmediğiniz konulara bilginiz olmadığı konulara girmeyin lütfen.. Bu arkadaşımız benimle irtibata geçse elbette yardımcı olacağım.. Benimle irtibata geçipte eli boş dönen olmuşmu? Bilmeden ahkâm kesmeyin rica ediyorum..

İşte bu yüzden sizden yöneticide olmaz, lider'de olmaz...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Niye sizinle irtibata geçsin? İlk mesajında yazdıkları ve sizin komik savunmanız bu adamın haksız yere banlandığının ispatı değil mi? Sizden samimi yönetici ve lider olmuş olsaydı vakit kaybetmeden banını kaldırırdınız adamın. Siz adamı haksız yere banlamışsınız. Size düşen görev hemen şu saniye adamın banını kaldırmak kaldırtmak. Siz banını kaldırdıktan sonra adam siteye girer ya da girmez o onun meselesi. Kaldırmayın benim banımı dese bile sizin kaldırmanız lazım. Haksız taraf sizsiniz. SİZ.

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konuyu açan kişi nerede? Benimle irtibata geçmişmi? @Militarist bilmediğiniz konulara bilginiz olmadığı konulara girmeyin lütfen.. Bu arkadaşımız benimle irtibata geçse elbette yardımcı olacağım.. Benimle irtibata geçipte eli boş dönen olmuşmu? Bilmeden ahkâm kesmeyin rica ediyorum..

İşte bu yüzden sizden yöneticide olmaz, lider'de olmaz...

Peki bu konuyu açan arkadaşın bu tür sıkıntıları çekmesine gerek varmıydı? Yada konuya sürekli kendisininde leechturk adminleri yüzünden mağdur olduğunu söyleyen arkadaşların? Sırf bu konuya mesaj atabilmek için üye olmalarına gerek varmıydı? Adamı banladıktan sonra benle görüşün hallederiz demenin ne anlamı var?
"İşte bu yüzden sizden yöneticide olmaz, lider'de olmaz..." Senden çok güzel olmuş hep beraber gördük. Örnek(!) Admin..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Peki bu konuyu açan arkadaşın bu tür sıkıntıları çekmesine gerek varmıydı? Yada konuya sürekli kendisininde leechturk adminleri yüzünden mağdur olduğunu söyleyen arkadaşların? Sırf bu konuya mesaj atabilmek için üye olmalarına gerek varmıydı? Adamı banladıktan sonra benle görüşün hallederiz demenin ne anlamı var?
"İşte bu yüzden sizden yöneticide olmaz, lider'de olmaz..." Senden çok güzel olmuş hep beraber gördük. Örnek(!) Admin..

Bu genç 14 yaşında bir genç. Dikkatinizi çekerim.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Konu hakkında görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

Her sitenin kendince kuralları olur, onlarda admin paneline giriş yapmaya çalışmış bir üyeyi o anlık güvenlik nedeniyle uzaklaştırmış olabilirler. Üyenin o an iyi niyetli olmadığı çokta açık bir durum. Giriş yapsa neler yapacaktı kim bilir. Bu üyeyi uzaklaştırmak için yeterli bir sebeptir bence.

Burada olay üyenin banının açılıp açılmaması değil. Üye leechturk'te çok eski üye olduğunu ve kumpasa düşürüldüğünden bahsediyor. Yani üye admin paneline giriş yapmaya çalıştı mı çalışmadı mı? Bence bu araştırılmalı. . Giriş yapmaya çalışmışsa yukarıda da bahsettiğim gibi uzaklaştırmak için yeterli bir sebep bence. Yapmamışsa eğer leechturk yönetiminde çatlak olduğu, sitenin bu çatlağı en kısa sürede kapatması gerekir.

Üyenin sorgusuz sualsiz haklı olduğu bir nokta var, iletişim kopukluğu. Site ziyaretçilere veya uzaklaştırılanlara kapalı bir kutu. iletisim@leechturk gibi bir mail adresi açıp anasayfanın en altına eklemek zor olmasa gerek.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Giriş yapmaya çalışması üyenin değil sitenin hatası. Ev sahibinin hiç mi suçu yok diye boşuna bir deyim yok. Son sözlerimi söylüyorum bu konuda. Site admin panelini gizleyecek ve o siteye emek, zaman harcamış bu üyesinin banını kaldıracak. İki kere iki dört elde var Ayten. Hayırlı geceler.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Anlamak'mı zor? anlatmak'mı? Bu konu ile bir diyagram hazırlasam'mı acaba? :)

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
:) Amacım burada birilerine laf yetiştirmek olsa merak etmeyin bunu banlanmadan hatta mesajlarım'da silinmeden çok'ta iyi yaparım..

Ne çözümü birader kendi olayımı zaten facebook sayfasında dile getirdim özel mesaj attım.Hatta sitedeki özel mesajlarıma da bakmasını söyledim.Eğer istersen facedeki konuşmamızı buradan vereyim.Anlayacağın eğitim yoksa yönetenlerde,yaşta yalan işte yalan

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=282472]Daywalkerr[/MENTION] Şu sorununuzu birde bana pm olarak yazarmısınız.. :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Giriş yapmaya çalışması üyenin değil sitenin hatası. Ev sahibinin hiç mi suçu yok diye boşuna bir deyim yok. Son sözlerimi söylüyorum bu konuda. Site admin panelini gizleyecek ve o siteye emek, zaman harcamış bu üyesinin banını kaldıracak. İki kere iki dört elde var Ayten. Hayırlı geceler.

Olayın içinde olmadan atıp tutmak nedense bizlere hep cok basit geliyor.

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu konuda en çok dikkatimi çeken şey hep şu oldu; bilmem farkettiniz mi, konuyu açan arkadaş konuyu ortaya attı ve ortadan kayboldu. Kendi açtığı bu haksız "karalama" konusuna sonrasında hiç karışmadı nedense. Kimsenin LeechTurk kurallarını eleştirmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum, bu ban olur mu, şu ban olur mu gibisinden. [MENTION=51495]trnc[/MENTION]'ninde belirttiği gibi üyenin o an iyi niyetli olmadığı çok açık.Biz bunu bir güvenlik tehditi oluşturduğuna kanaat getirdik ve LeechTurk kurallarınca gereken işlemi yaptık.

İkinci bir nokta olarak; bir çok arkadaş siteden banlandıklarını,haksızlığa uğradıklarını iddaa etmişler konu içinde. Benim sorum şöyle : siteden engellenen arkadaşlarımızdan kurallara aykırı olarak banlanan var mıdır ? Yani herhangi bir yönetici site kurallarında yazmayan bir nedenden dolayı banlamış mı? Eğer böyle bir olay varsa ve yönetime o ya da bu yoldan ulaşıp sorunu düzeltilememiş biri var mı? Burada herkesin yargısız infaz yaptığına dikkat çekmek istiyorum. Yöneticilerin yaptığı bu tür yaptırımlardan herkesin haberi vardır, herkes bir üstüne rapor verir ve çok çok acil olmadıkça üyeyi siteden banlama durumları 2 Üst Yönetici onayı ile gerçekleşiyor. Buradaki arkadaşlardan herhangi bir şekilde kurallarda belirtilmeyen ihlaller hariç (Fake Upload, Duplicate IP, Sosyal alanlarda küfür, "Güvenlik İhlali" v.s.) uyarılmadan banlandıklarını söyleyebileceklerini sanmıyorum. söylerlersede samimiyetlerine inanmayıp kanıt istemek durumundayım.

Farkettiğim bir diğer hususta bu konuda Kwonmusti'ye yapılan haksız hakaretler. Burada gelip hiç bir zorunluluğu olmadığı halde sizlerin sorunlarınızı çözmeye gayret ediyor. Kurallar açıktır ve siteye üye olduğunuzda özellikle okumanız istenirki aykırı davranmayasınız. Hadi diyelimki yaptınız bir hata; yöneticiler tarafından uyarılırsınız. Hadi bir daha bir kere daha uyarılsınız, kusura bakmayın ama aynı hatayı 3. kez yapan bir kişiye siteden uzaklaştırma cezası vermek gayet doğaldır.
Tüm bunları bir kenara bırakalım buraya LeechTurk yöneticisi geliyor bana özel mesja ile ulaşın sorunları halledelim güzellikle diyor, bunun yerine o adama laf etmenin kabul edilebileceğini düşünmüyorum. Ayrıca tanımadığın bir kişiye sen yerine siz demek ego ile alakalı değil saygı ile alakalıdır. Kimseninde burada başkasına saygısızlık etmeye hakkı yoktur.
[MENTION=51495]trnc[/MENTION], Yazdıklarınıza katılmamak elde değil. Hali hazırda webmaster@leechturk.com adresi mevcut fakat sayfamızda gerekli bildirimler yapılmadı bu mail adresi ile ilgili.
Bu konuyu gerekli kişilere iletiyorum, en kısa sürede gereğinin yapılacağından şüpheniz olmasın.

Yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunursak ziyadesiyle memnun olacağım.

Herkese İyi akşamlar dilerim.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu konuda en çok dikkatimi çeken şey hep şu oldu; bilmem farkettiniz mi, konuyu açan arkadaş konuyu ortaya attı ve ortadan kayboldu. Kendi açtığı bu haksız "karalama" konusuna sonrasında hiç karışmadı nedense. Kimsenin LeechTurk kurallarını eleştirmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum, bu ban olur mu, şu ban olur mu gibisinden. @trnc'ninde belirttiği gibi üyenin o an iyi niyetli olmadığı çok açık.Biz bunu bir güvenlik tehditi oluşturduğuna kanaat getirdik ve LeechTurk kurallarınca gereken işlemi yaptık.

İkinci bir nokta olarak; bir çok arkadaş siteden banlandıklarını,haksızlığa uğradıklarını iddaa etmişler konu içinde. Benim sorum şöyle : siteden engellenen arkadaşlarımızdan kurallara aykırı olarak banlanan var mıdır ? Yani herhangi bir yönetici site kurallarında yazmayan bir nedenden dolayı banlamış mı? Eğer böyle bir olay varsa ve yönetime o ya da bu yoldan ulaşıp sorunu düzeltilememiş biri var mı? Burada herkesin yargısız infaz yaptığına dikkat çekmek istiyorum. Yöneticilerin yaptığı bu tür yaptırımlardan herkesin haberi vardır, herkes bir üstüne rapor verir ve çok çok acil olmadıkça üyeyi siteden banlama durumları 2 Üst Yönetici onayı ile gerçekleşiyor. Buradaki arkadaşlardan herhangi bir şekilde kurallarda belirtilmeyen ihlaller hariç (Fake Upload, Duplicate IP, Sosyal alanlarda küfür, "Güvenlik İhlali" v.s.) uyarılmadan banlandıklarını söyleyebileceklerini sanmıyorum. söylerlersede samimiyetlerine inanmayıp kanıt istemek durumundayım.

Farkettiğim bir diğer hususta bu konuda Kwonmusti'ye yapılan haksız hakaretler. Burada gelip hiç bir zorunluluğu olmadığı halde sizlerin sorunlarınızı çözmeye gayret ediyor. Kurallar açıktır ve siteye üye olduğunuzda özellikle okumanız istenirki aykırı davranmayasınız. Hadi diyelimki yaptınız bir hata; yöneticiler tarafından uyarılırsınız. Hadi bir daha bir kere daha uyarılsınız, kusura bakmayın ama aynı hatayı 3. kez yapan bir kişiye siteden uzaklaştırma cezası vermek gayet doğaldır.
Tüm bunları bir kenara bırakalım buraya LeechTurk yöneticisi geliyor bana özel mesja ile ulaşın sorunları halledelim güzellikle diyor, bunun yerine o adama laf etmenin kabul edilebileceğini düşünmüyorum. Ayrıca tanımadığın bir kişiye sen yerine siz demek ego ile alakalı değil saygı ile alakalıdır. Kimseninde burada başkasına saygısızlık etmeye hakkı yoktur.
@trnc, Yazdıklarınıza katılmamak elde değil. Hali hazırda webmaster@leechturk.com adresi mevcut fakat sayfamızda gerekli bildirimler yapılmadı bu mail adresi ile ilgili.
Bu konuyu gerekli kişilere iletiyorum, en kısa sürede gereğinin yapılacağından şüpheniz olmasın.

Yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunursak ziyadesiyle memnun olacağım.

Herkese İyi akşamlar dilerim.

Güzel bir yazı olmuş ama site kurallarına aşağıdaki alıntıda yapılan ihlalleri net bir şekilde eklerseniz admin paneline girmeye çalışmak güvenlik ihlali gibi. Sitenizin kurallarına net bir şekilde yazdığınız da daha iyi olacağını düşünüyorum hem siz kanıt istemek durumunda kalmazsınız hemde kullanıcı yaptığı hatayı kabullenir.

Buradaki arkadaşlardan herhangi bir şekilde kurallarda belirtilmeyen ihlaller hariç (Fake Upload, Duplicate IP, Sosyal alanlarda küfür, "Güvenlik İhlali" v.s.) uyarılmadan banlandıklarını söyleyebileceklerini sanmıyorum. söylerlersede samimiyetlerine inanmayıp kanıt istemek durumundayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...