LeechTurk.Com üyesi iseniz dikkat edin !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan revix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@eurasta sizin tayfadan herkesin yorumlarını beğeniyorsun tamam onu anladık boynumuz kıldan ince de bu yorumu nasıl beğeniyorsun onu söyle bize? Konumuz çift üyelikten banlanan arkadaş mı yoksa konuyu açan arkadaş mı? Konumuz konuyu açan arkadaş bence. Admin paneli mevzusu. Durum böyleyken sen nasıl bu beğendiğin mesajın sahibini uyarmıyorsun? Bırakın bu işleri. İşte sizin adaletsiz adaletiniz bu.

arkadaş saykomatrix hakkında yazmış cevabı . ayrıca beğeniyorsun değil beğeniyorsunuz olacak . dikkatininizi çekerim . ayrıca her yerden sizin adaletiniz konusuna gelmenize hayranım . akşamları iyi eğlence oluyor :D hadi bari kabul edelim hep biz kötüyüz herkesi banlarız kafamıza göre siz haklısınız sadece militarist çok yaşa . umarım mutlu olmuşsunuzdur ...

not: bu konuya daha fazla mesaj yazmıyacağımı belirttiğim halde (ki bunu özel mesajla kendilerinede bildirdim) hala beni konunun içine çekmeye çalışıyorsunuz . ben sizin zırvalarınızı dinlemek zorunda değilim lütfen alıntılama yapmayın ...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Beğenmiyorsunuz ki ama. Beğeniyorsun. Siz beğenmiyorsunuz ki. Sen beğeniyorsun. Sen. Sen.

Ben sen o. Biz siz onlar.

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Rica ederiz. Adil bir yönetim sergileyin siz de o zaman. İnsanların uğraşlarını, emeklerini iki dakikada silip atmayın. Dünyanın hiç bir yerinde gözünün üstünde kaş var diye adam harcanmaz. Yönetım panelini gizleyin bu konuyu açan arkadaşı da affedin 1 kerelik.

Yönetim paneli gizli merak etmeyin, artı olarakta iki tanede güvenlik aşaması var, yeterince gizli. Açıkta hiç bir şekilde adres yok tabii ki scriptimizi bilmiyorsa..

Hala bizim işimize karışmaya ısrarla devam ediyorsunuz. Bilmiyorum ki daha ne kadar açık yazmamız gerek. AF-FET-Mİ-YO-RUZ.

Rumuzumun geçtiği her mesaja cevap verme hakkım bende saklıdır.

<kd> Copyright 2012 All Rights Reserved.. :)

Sitemizle ilgili her türlü karar Leechturk Yönetiminde saklıdır..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Made in Turkey iso 9001. Affedeceksiniz. Ben öyle istiyorum. Affedeceksiniz dedim mi affedeceksiniz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Başından beri okuyorum da iki tarafta saçmalamaya başladı artık.

Eycdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başından beri okuyorum da iki tarafta saçmalamaya başladı artık.

Haklısınız fakat saçmalık şimdi şimdi değil, alakasız kişilerin konuya atlamaları ile meydana geldi bence.

Konuyu moderasyon ekibine rapor ediyorum. Hala tartışacaksakta doğru düzgün edelim.. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konuyu açan arkadaş ilgili sitenin yöneticileriyle iletişime geçsin. Verdikleri adres bu: webmaster@leechturk.com

Sonra olumlu ya da olumsuz gelen cevabı sebebiyle birlikte burada yayınlayım ve konu kapansın. (Konuyu raporlayarak ya da herhangi bir moderatöre mesaj atarak durumu bildiriniz.)

Saygılar, sevgiler... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...