LeechTurk.Com üyesi iseniz dikkat edin !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan revix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

revix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sıcagı sıcagına daha iki gün önce atarlı bir ergen admin tarafından banlandım ve hakkımı aramya çalışacagım herhangi bir mecra olmadıgından buraya yazmayı uygun gördüm.
Sitenin kapatılmadan önceki üyesi yani baya eski bir üyeydim ama gel görki bir kumpasta düşürülerek beni banladılar
İşin garibi ban yeseniz siteden uzaklaştırıldıgınızda tam da TÜRKİYE gerçegi gibi hakkınızı arayamıyorsunuz çünki ortada derdinizi anlatacak bir tek kişi yok meil adresi yok
+
Olay bunlada bitmedi bir arkadaşım vasıtası ile site içinden bir admine durumu anlattık o da banlandı
yani olay şuki sesini çıkarma hakkını arama banı yersin suçsuz olsan bile.
Soruyorum bu siteye şimdi nasıl güvnipte paylaşımcı olunurki okadar upload yap sonra banı ye yabancı site olsa bu kadar gocunmam.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
burada sana yardımcı olacak birileri var
[MENTION=1263]kwonmusti[/MENTION]

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Üyeliği olmayan kişiler site yöneticileri ile iletişim kuramıyor bu konuda hak veriyorum.Irc falan olsa iyi olurdu. Geçenlerde sırf site dışından biri iletişime geçecek diye yöneticilerden mail istedim.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Torrent sitelerinde pek muhabbet etmeyeceksin. Upload mı yapıyosun download mı yapıyosun. Yap. İşin bittikten sonra sessizce çıkış yapacaksın. Bu işler böyle. Bizim milletimiz böyle. Sivrileni köreltirler.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Torrent sitelerinde pek muhabbet etmeyeceksin. Upload mı yapıyosun download mı yapıyosun. Yap. İşin bittikten sonra sessizce çıkış yapacaksın. Bu işler böyle. Bizim milletimiz böyle. Sivrileni köreltirler.

çok güzel özetlemişsin. Malesef türk torrent siteleri böyle. Atarlı ergenler yönetiyor. Onun için sitede yorum yapmana hiç gerek yok. Zaten işlerine gelmedimi yoruma kapatıyorlar veya senin yorumu siliyorlar. Üstelersende klasik mod tavrı ceza veriyorlar yada banlıyorlar. Sadece leechturk için değil diğer büyük diye adı geçen türk torrent sitelerinde de durum aynı.

Bu sebepten formul militaristin dediği gibi. İşini gör. upload yada downloadını yap sitede takılma.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
yetki kimde varsa sebebli sebebsiz ban yersin burda da olsa aynini yersin hakkini aramak die bir tabir yok forum ve benzeri yerlerde admin ler moderatorler. yalakaligi sever dikbasliligi sevmez olay budur

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
fazla duygusala bağlamışsın ulaşsan ne olacak vah vah yazık olmuş deyip sana acıyacaklarmı hayır intikamda kötü şeydir boşver gitsin onlarınlan başa çıkmanın yolu iyi bir hacker olmaktan geçer tabi oda senin yeteneğine bağlı

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamun aleyküm,

Sizin nick Zaza547'mi acaba?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bizi niye banlamıyorlar :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ben download yapıp sonra raito oranı artsın diye upload yapıyorum sen sağ ben selamet başkada isim olmuyor daha ban yemedim bir ara bit türkte raito oranı düştü diye uyarı geldi sonra upload ile hallettim çözdük olayı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Beni banlasa banlasa iki kişi tek hesap kullanıyorum diye banlarlar. Ama şöyle bir şeyde var ki eve gittiğimde kardeşimle aynı bilgisayardan giriş yaptığımız için ek bir üyelikte almadım, çünkü bu seferde multi üyelikten banlanırım. :)

Ama şu var seedi genelde açık bırakırız. :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ülkemizde torrentin mantıgını anlayan fazla kullanıcı yok :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ya da bağış yapın. Paranın açamayacağı kapı yoktur. :) Ben bir siteye bağış yapmıştım zamanında. Ne karışanım var ne soranım. Gerçi son zamanlarda pek dolaşamıyorum torrent dünyasında.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Onun gibileri banlayında, size bildirdikten sonra bir üyeliği 2 kişi kullanmamıza neden izin yok? :)
Bilgisayar açık olunca seed de açık oluyor zaten. :)

Bu konu inanın bana çok suistimal ediliyor, dolayısı ile bu konuya müsaade edemiyoruz..

Sizlerde bu konuda bizi anlayın lütfen :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu konu inanın bana çok suistimal ediliyor, dolayısı ile bu konuya müsaade edemiyoruz..

Sizlerde bu konuda bizi anlayın lütfen :)
İyi bakalım anlayalım, bir gün boş yere banlanırsam gelirim ama. :)
Zaten bir türkçe filmler için giriyorum, Oyun ve diğerleri için zamunda şimdilik.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ya şimdi onu bunu bırakalım da bu konuyu açan arkadaşın son durumu nedir? Cezası kalktı mı? Kalkacak mı? Sebep? LeechTurk.com yöneticilerinin savunması?

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu arada ara not olarak gireyim . kwon abiye yazdığım şakadır . fake olayıyla alakam yoktur . 75 tb ımın tamamı alın teri ve seedboxlar ile yapılmıştır .

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=31973]Militarist[/MENTION] arkadaşımız gereken cevabı yazınca bende yanıtını yazacağım üstelik herkesin tatmin olacağı bir cevap olcaktır. Boş konuşmayı sevmem :)

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Savunmalarını okumak istiyorum ben. Ne yapmış da bu adam banlanmış? Tatmin olmazsam http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/125290-torrent-siteleri-tanitim.html bu listeden leechturk ü çıkartacağım. Haberiniz olsun.

Shoutbox'ta tüm uyarılara karşı sitemiz admin panele girmeye çalışması haklı bir neden gibi.
Savunmamızın kanıtıda şöyle;
System 10-30-2012 11:46 PM Invalid Staff Login. Username: revix. IP: **.**.**.**

İyi akşamlar.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Belli ki adam pişman olmuş. İlk mesajdan bunu anlıyorum. Belki de bilmeden girmiştir ya da test etmiştir. Ben de bir yerde böyle birşey denediğimi hatırlıyorum sanki. Siz bence bu arkadaşı 1 kerelik affedin. Bir daha yaparsa aynı şeyi gelin buraya yazın yine yaptı diye. Ayıplayalım onu hep beraber. Affedin. Büyüklük sizde kalsın. Benim söyleyeceklerim bu kadar.

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Belli ki adam pişman olmuş. İlk mesajdan bunu anlıyorum. Belki de bilmeden girmiştir ya da test etmiştir. Ben de bir yerde böyle birşey denediğimi hatırlıyorum sanki. Siz bence bu arkadaşı 1 kerelik affedin. Bir daha yaparsa aynı şeyi gelin buraya yazın yine yaptı diye. Ayıplayalım onu hep beraber. Affedin. Büyüklük sizde kalsın. Benim söyleyeceklerim bu kadar.

Siz arkadaşımızın açtığı konuda bir pişmanlık bir mahcubiyet hissettinizmi? Ben hissedemedim nedendir bilmiyorum..

Leechturk'u açmış olduğunuz konuda'ki listeden çıkartacağım gibi bir söylem tarzıda hoş durmamış, bence şimdi'den çıkartın yol sizindir.

Burada bir karar verilecekse ben konuyu açan kişinin cevabını beklemek zorundayım. Çünkü burada itham edilen bir site var kişiler var dolayısı ile kolay gidecek bir işi lütfen zorlaştırmayalım..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
[MENTION=1263]kwonmusti[/MENTION] ve [MENTION=260501]eurasta[/MENTION] sizin leechturkteki pozisyonlarınız nedir? Birbirinizden haberiniz yok daha! Biriniz adama zaza sen misin diyor biriniz Login. Username: revix. IP: **.**.**.** diyor. Revix miş işte adamın rumuzu. Bence siz minareyi çalmışsınız ve kılıfını da burada geçirdiniz! Çok ayıp!

Pişmanlığı düzelteyim de yerine üzüntü ve emek hissettim diyeyim. Olay anlaşıldı. Tipik Türk mod durumları. Haksız bin banlanma olayı. Admin paneliymiş. Gizle kardeşim admin panelini gizle. Ben olsam ben de denerim giriş yapmayı. Böyle bir kural olur mu? Küfür mü etmiş? İndirip kaçmış mı? Fake upload mı yapmış? Yazık valla.

Kanıta bak! System 10-30-2012 11:46 PM Invalid Staff
Login. Username: revix. IP: **.**.**.** Kanıt mı yok. System 10-30-2012 11:46 PM Invalid Staff
Login. Username: kwonmusti. IP: **.**.**.** Username: eurasta. IP: **.**.**.** Username: HurremSultan. IP: **.**.**.** Username: militarist. IP: **.**.**.**

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bu adamdan neyin cevabını bekliyosun sen daha? Revix miş işte. Arkadaşın yazmış ya. Herkese iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...