League of Legends Oynayanlar Burada Toplanıyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Keşke Lol ip ile hero hediyesi özelliğini baslatsa [MENTION=277977]mutluçocuk[/MENTION]

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
10rankedımı geçen sezon gümüş olan arkadaşımla Duo attım arkadaşlarım bana eloboostçu diyolar ben eloboostçu mu oluyorum Duo atınca(kendisi Bronza düştü)

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar int kafe işletiyorum, kafede deli gibi millet bu oyunu oynuyor.. ben oyunun nasıl açıldığını bile bilmiyorum. sizce bu oyunun geleceği parlak mı ? kaç yıl daha oynanır. elbette belli bir süre sonra popülerliğini kaybedecek ama sizce daha ne kadar bu şekilde oynanır ? yorumlarınızı bekliyorum

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
arkadaşlar int kafe işletiyorum, kafede deli gibi millet bu oyunu oynuyor.. ben oyunun nasıl açıldığını bile bilmiyorum. sizce bu oyunun geleceği parlak mı ? kaç yıl daha oynanır. elbette belli bir süre sonra popülerliğini kaybedecek ama sizce daha ne kadar bu şekilde oynanır ? yorumlarınızı bekliyorum

Ne için soruyorsunuz ki ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Altın 1 küme cıkmıstım 15 lp vardı 2 el üst üste adamlar feedledi teki fizzle goleme ulti attı teki bot pre dakka 13 frag 1-7 ve ben frag için oynamıyorum diyor bide. sonuç altın 2 kümesi :D

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Bu shaco acayip zevkli bi hero yav sırf adamları sinir etmek için oynuyorum sinirden bana focuslaniyorlar arkalarına bi q atıyorum mal gibi kalıyorlar :D

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gnar indirimdeyken kaptım. Çok şirin ve tehlikeli bir şey. En son dominion da oynadım. Az canım var mega halime dönüşmek üzereyim rengarenk geliyor bir yandan. Yemleyip ultimle kitledim, fena oluyor öyle

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ne için soruyorsunuz ki ?

Altın 1 küme cıkmıstım 15 lp vardı 2 el üst üste adamlar feedledi teki fizzle goleme ulti attı teki bot pre dakka 13 frag 1-7 ve ben frag için oynamıyorum diyor bide. sonuç altın 2 kümesi :D
ya oldukça açık yazdım ama :) int kafeyim diyorum. bu oyun popülerliğini ne kadar daha devam eder diye soruyorum. ne için diyorsun ? oyunu nasıl oynandığını öğrenip herkesi yeneceğim :D

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
ya oldukça açık yazdım ama :) int kafeyim diyorum. bu oyun popülerliğini ne kadar daha devam eder diye soruyorum. ne için diyorsun ? oyunu nasıl oynandığını öğrenip herkesi yeneceğim :D

He oynamak için mi benim aklıma başka şeyler geldi bu kadar basit düşünemedim kusura bakma :D Ben eskiden knight oynardım bunuda arkadaş tavsiye etti öyle sırf zaman geçsin diye az eğlenmek için başladım iyi kötü oynuyom işte devamlılığı var gibi fakat çok küçük çocuklarda oynuyo oyunda çok küfür var. Tr serveri böyle.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Okuldan Arkadaşlarımla 5 Pre giriyoruz en zevk alamadığım maçlar Dönüyor support janna oynuyorum bot lanede (hepimiz liseye geçtik) 2-1-9 oynuyorum arkadasım top lanede 0-4-0 karşı takımdaki Darius 7-0 tabi suçlu kim benim flame yapıyorlar bana veletliğin yaşla hiç bir alakası yok mesela birlikte girersek anlarsınız. takımdaki adamım 0-8 oynasın en ufak bi şey demem adama derim safe oyna kule altı kal falan gang atıp öne çıkarmaya çalışırım adamı asla flame yapmam ama ben orda onları kaç kere kurtarmışım nankörler bana suç atıyorlar

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Takımıma 11 yaşında teemo geldi ne güzel feedledi be
dd1138913c311445874161fdf5f468c2.jpg

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Sonunda başardım :)

Geçen sene bu ayda yine Altın serisine çıkmıştım. Ama art arda 13 kere lose alınca kendimi Gümüş 3' te bulmuştum. O zamandan beri in çık in çık derken sonunda Altın olduk. (Amumu sağolsun). Şimdi şampiyon havuzunu genişletme zamanı.

czu0gjdg47eiegeo5.jpg

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Sonunda başardım :)

Geçen sene bu ayda yine Altın serisine çıkmıştım. Ama art arda 13 kere lose alınca kendimi Gümüş 3' te bulmuştum. O zamandan beri in çık in çık derken sonunda Altın olduk. (Amumu sağolsun). Şimdi şampiyon havuzunu genişletme zamanı.

czu0gjdg47eiegeo5.jpg

Lig ismimiz aynı :)
4fd45333653627477f633193193d093b.jpg

Hayırlı olsun :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
@RiorraW leona için taktik falan versene youtubeda bulamadım doğru düzgün rehber [MENTION=277977]mutluçocuk[/MENTION] sen de oynuyordun leona baya

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@RiorraW leona için taktik falan versene youtubeda bulamadım doğru düzgün rehber [MENTION=277977]mutluçocuk[/MENTION] sen de oynuyordun leona baya
Leona nın gıcık yanı pozisyon ve zamanlama yanlış oldumu ölüyorsun. Onları da adc ye göre ayarlamak gerek. Eğer rakibi kitlemişken adc yetişemezse, eritirler. Yetiştirse eritir çünkü leona nın pasifi ekstra hasar vurdurtuyor.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Leona nın gıcık yanı pozisyon ve zamanlama yanlış oldumu ölüyorsun. Onları da adc ye göre ayarlamak gerek. Eğer rakibi kitlemişken adc yetişemezse, eritirler. Yetiştirse eritir çünkü leona nın pasifi ekstra hasar vurdurtuyor.

Farkettim 4 maçın 3ğnde lane kazandım birinde ise adc çok maldı şu ana kadar ne zaman takımdan biri all chatten Sa yazıp da feedlemeyen kimse görmedim

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler bana neden hep feeder geliyor altın 1 kümesindeydim bot pre geldi feedledi peşine yasuo geldi 1-7 oynuyor sonra renekton geldi solo denicem deyip feedliyor şimdi tekrar altın 2 düştüm ama merak ettiğim neden hep bana geliyor karşı takıma gelmiyor anlamış değilim.

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dereceli oyunlar lig atlamak için hero söyler misiniz?

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dereceli oyunlar lig atlamak için hero söyler misiniz?
Hero dan ziyade şöyle bir tavsiyem olacak. Bir kaç rolde oynamayı öğren.

Sonrasında solo için gnar, wukong, ryze, Cho gath olabilir.
Supportta leona, thresh.
Adc Jinx, Graves, sivir

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Orası öyle de düşmeyeyim :) nasıl lig düşülüyor?

oyun kaybettikçe 26 lp önce sıfırlanıyor sonra bir müddet kaybetsende sıfırda kalıyor sonra hop gümüş 3 kümesine düştünüz. sana tavsiyem bu saatlerde gir ve duo girersen daha sağlıklı olur gündüz vaktine nazaran bu saatlerde daha az feeder geliyor

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bana neden hep feeder geliyor altın 1 kümesindeydim bot pre geldi feedledi peşine yasuo geldi 1-7 oynuyor sonra renekton geldi solo denicem deyip feedliyor şimdi tekrar altın 2 düştüm ama merak ettiğim neden hep bana geliyor karşı takıma gelmiyor anlamış değilim.

Yalnızca sana değil merak etme, Altın III serisinden Altın V 0 LP'ye düştüm :))))

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Şu yeni gelecek hero ismini sürekli unutuyorum neydi o support? Yutup yutup tükürüyordu.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şampiyon tavsiyesi almak istiyorum arkadaşlar, altın&plat elo için Nautilus mu Volibear mı? Lane sanırım jungle olur.

Şu yeni gelecek hero ismini sürekli unutuyorum neydi o support? Yutup yutup tükürüyordu.

Tahm Kench :)