****** ları nasıl görebilirim?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar internet sitelerinde kullandığım şifreler sistemlidir ve unutmam imkansızdır ancak bazı eski şifrelerim sistemsiz olduğu için unuttum....

Daha doğrusu bu gün unuttuğumu internet kafede farkettim :biggrin::confused1::biggrin:

Şimdi kendi bilgisayarımda o site nin şifresi kayıtlı ***** olarak görünüyor ben bunu nasıl asıl şifreyi görebilirim bir imkanı var mı?

Yarın bir gün format atarsak bir ton uğraşmayalım :)

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
firefox kullanıyorsan: araçlar/seçenekler/güvenlik/kayıtlı patolalar

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Teşekkürler arkadaşlar :)

Chrome kullanıyordum sayenizde ayarlara baktım

Seçenekler>Kişisel Ögeler> Kayıtlı Şifreleri Göster :)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
firefoxta web geliştiricisi araç çubuğu var o da tüm *** yazıları normal olarak gösteriyor. Belki başkaları kullanmak ister.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
kısa bir not da ben ekleyeyim, *** ları göstermek için yazılmış programlar web tarayıcıda işe yaramıyor ;) bazen kaynağı görüntüleyerek de parolalarınıza erişebilirsiniz (örnek: modem arayüzlerinde :))

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
bununla uğraşmak istemeyenler internette bi program vardı eskiden ben kullanırdım şahsen çekiç gibi bi imleci vardı şifrenin üstüne tıkladığında şifrenin ne olduğunu gösteriyodu ama tabii unuttum programın adını sanını inndir.com dan almıştım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
outlook express kullanıyorum hesabı açtım kullanımda fakat başka bilgisayarda da maillerimi kontrol edecem şifreyi ***** görüyorum bu şifrenin görülür halede nasıl görücem ?

bybursa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yöntem söyliyeyim sana
mesela facebookta kullanıcı adını girdin sonrada şifreni girdin girerken yıldızlar çıkar öyle değilmi her neyse
şifreni tamamen seç ve sağ tıkla öğeyi denetle dediğin zaman direkman aşağıda bir bölme açılacak ve direkmen input type passsword gibi bir satır gelir seçili halde orada tırnakiçindeki "password"yazısını sil ama sadece sil enterleme.ardından göreceksinki şifreni girerken direkmen görecen şifreni.