Merhaba SDN Forum okuyucuları size yeni aldığım HP PAVILION 15-n005st E9L06EA laptopum hakkında sorularım ve sorunlarım var. Öncelikle ilk sorunum şu mesela oyun oynarken Minecraft Hexxit modu felan oynarken laptop aniden donuyor mouse felan aniden donup kalıyor 3 5 dk bekliyorum hala donuk. Sonra başlat tuşuna basılı tutuyorum reset atıyorum sonra bir problem olmuyor. Laptopun özellikleri 12 GB Ram DDR3 Ekran kartı nVidia GeForce GT 740M detaylı özellikler burda var http://www.darty.com.tr/e_commerce/Notebook/HP/HP-PAVILION-15-N005ST-E9L06EA--p-106090-c-24.htm cihazımı geçen hafta perşembe günü Darty'den aldım daha yeni neden böyle bir sorun olduğunu anlamadım size sorayım dedim. Birde minecraft oynayınca laptop ses çıkarmaz normalde ama biranda az bir şey ses çıkarmaya başlıyor ve 10 15 dk içinde fan bölümü bayağı denecek kadar ısnıyor. Ama oyunu kapayınca ses normale dönüyor ısıda normale dönüyor. Birde bende sadece Minecraft'ın Hexxit, Voltz, Tekkit, Tekkit Lite, Tekkit Classic, YogBox, Hack Slash Mine felan gibi paketlerle oynuyorum şuan sadece bunlar var. Evet cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.