Bazılarında %60 var???kolonya ya da asetonla çıkarabilirsin.
yaw arkadaşlar aynı şeyi bin kere yazmışsınız. alkol diyeceğinize kolonya desenize. %80 alkol var içinde.
Bazılarında %60 var???kolonya ya da asetonla çıkarabilirsin.
yaw arkadaşlar aynı şeyi bin kere yazmışsınız. alkol diyeceğinize kolonya desenize. %80 alkol var içinde.
mantık aynı alkol işteBazılarında %60 var???
Aman espri yapmayın konu dışı oluyormuş. Birkaç defa daha bu şekilde yorumum silindi ki bazı konu dışı yazanların silinmedi. Sanırım yaşça küçük adminler var. Zamanla technopat a benzer burası da. Sırf bu yüzden forumu bırakacağım.mantık aynı alkol işte![]()
bu arada ryu sıçramış ona birkaç kez aduket-HADOUKEN- at düzelir Xd
Limon kolanyası mı tütün kolanyası mı????kolonya ya da asetonla çıkarabilirsin.
Okyanus kolonyası tek atar.Limon kolanyası mı tütün kolanyası mı????
Artık espiri yapmayın siz yaptıkça laptop yerin dibine giriyor en sonda ben gidiyom ne haliniz varsa görün diyip kapanacak olan sahibine olacak??Çine söyle atom bombası yollasın.
Japon nasıl sıçraya sıçraya ordan buraya geldi ben onu çözmeye çalışıyorum.Artık espiri yapmayın siz yaptıkça laptop yerin dibine giriyor en sonda ben gidiyom ne haliniz varsa görün diyip kapanacak olan sahibine olacak??
işin esprisini geçersek o japon sıçrayan ver erimiş olabilir eğer kasanın malzemesi kötüyse. bizim televizyon kumandasına deneme yapmıştık babamla çıkarınca bi baktık erimiş kumandaJapon nasıl sıçraya sıçraya ordan buraya geldi ben onu çözmeye çalışıyorum.
Bu arada benim bildiğim asetonla çıkarılır.
Kolonya yok mu?Alkolü nereden alabilirim