Laptopum Havuza Düştü

Şempaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptopum havuza düştü artık açılmıyor havuza düşerkende cızıtırtmırt sesler geldi geri tamir olurmu?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Suya girerken çıkardığı o cızıtırtmırt sesi şu demek oluyor, "Ohhh miss gibi serin serin. Bırak artık burda kalayım." :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Olurda tamir nasıl olur orası mühim :P

O sesler iyi değil.

ßjK1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Suya girerken çıkardığı o cızıtırtmırt sesi şu demek oluyor, "Ohhh miss gibi serin serin. Bırak artık burda kalayım." :)

sessiz güldüm çünkü arkadaşımıza ayıp olur arkadaşım geçmiş olsun tamir olacağını pek sanmıyorum laptop kurusun tamircisine götür çalışan parçaları söylesin ona göre hareket edersin, garantisi varsa bi gönder garantiye derim sağlam bişey uydur artık :) gerçi inancaklarını da pek sanmıyorum ama şansını bi dene.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kardeşim çay dökmüştü ertesi güne kadar açtırmadım tamamen kuruyunca bir güzel silip parçaları açtım çalıştı :)
ama havuz problemi girmiş işin içine zor.geçmiş olsun.

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cızıtırtmırt sesler geldiyse ondan bi cacık olmaz 3 kulhü bir elham oku üstünedebi bardak su iç

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bu havuz çok iyi dostum.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
içi iyi temizlenmiştir ama toz moz hiç birşey kalmamıştır :) bence tez zamanda havuzun suyunu değiştirin :)

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saç kurutma makinesiyle iyice kurut sonra açmayı dene açılmazsa parçalara ayır kurtarabildiğini kurtar :D

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
saç kurutma makinesiyle iyice kurut sonra açmayı dene açılmazsa parçalara ayır kurtarabildiğini kurtar :D

Bir anda kurutursa oksitlenme olur. güneşe koy kendiliğinden kurusun.

Gerçi yine çalışmaz ama en azından kurumuş olur.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
zannedersem biraz zor çalışır kardeşim laptop un içine kadar işlemiştir sular kuruduktan sonra açılırsa açılır açılmaz sa bahçeye mezarını kazarsın artık geçmiş olsun

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
suya düştüğünde üzerindeki batarya sanırım anakartı yakmış olabilir.ama diğer çalışan parçaları değerlendirebilirsin belki.geçmiş olsun

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
laptop açıkken düştüyse geçmiş olsun. o laptop bir daha adam olmaz:D olsa bile yeni bir laptop parasını gözden çıkarman gerek. bir ikincisi İnşallah hhd'e bişey olmamıştır.tabi önemli bilgilerin varsa! sen bence tamiriyle falan uğraşma pçalışan parçalarını sat

muhendisbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun, daha iflah olmayacağını tahmin etsem de belki bazı parçalarını kurtarabilirsin, kuruyunca bir bilenin yanına götür istersen. bu arada labtop kampanyaları bitmeden yeni bi tane bakmaya da başlayabilirsin.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Geçmiş olsun, muhtemelen anakart yanmıştır ki eğer yanmadıysa kurtarılma ihtimali olur. İnşallah astarı yüzünü geçmez..

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Tamir ettireceksen yeni bir laptop parasını gözden cıkarman gerek ...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ondan daha hayır gelmez, geçmiş olsun. Cep telefonu olsa cebinde unutmuştur diyecem ama harbiden nasıl düşürdün koca bilgisayarı kızlara hava mı atıyordun :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Havuzda klor da var şimdi. Bence o laptop ömrünü doldurdu.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Tamir olacağını sanmam.Sen onun üstüne buz gibi bir su iç. :D

Şempaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar laptop biraz kurudu güneşe tuttum bu arada laptop düşerken fişi takılıydı ama çalısmıyordu yani uyku modundaydı kapagını kapatmıstım uyku moduna geçmişti tam çalışmıyordu yani ama korkudan hala açamıyorum :( laptop masanın üstündeydi masada plastık kücük masalardan ayağa kalkarken masaya çarptım masayla birlikte düştü laptop işte. kaç güne kurur? inşallah bişey olmaz ya garantisi var bu arada laptopu daha 7 ay oldu alalı 2 yıl garantisi ve 1 yıl sigorta gibi bişeyi vardı çalınmalara karşı felan 50 lira vermiştik alırken onun için. hiç ellemeyip media markt a götüreyimmi yoksa bekleyip açayımmı?

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sıcaklardan bilgisarayda sıkılmış ve havuza atmış kendini geçmiş olsun daha çalışacağını sanmıyorum

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar laptop biraz kurudu güneşe tuttum bu arada laptop düşerken fişi takılıydı ama çalısmıyordu yani uyku modundaydı kapagını kapatmıstım uyku moduna geçmişti tam çalışmıyordu yani ama korkudan hala açamıyorum :( laptop masanın üstündeydi masada plastık kücük masalardan ayağa kalkarken masaya çarptım masayla birlikte düştü laptop işte. kaç güne kurur? inşallah bişey olmaz ya garantisi var bu arada laptopu daha 7 ay oldu alalı 2 yıl garantisi ve 1 yıl sigorta gibi bişeyi vardı çalınmalara karşı felan 50 lira vermiştik alırken onun için. hiç ellemeyip media markt a götüreyimmi yoksa bekleyip açayımmı?
havuza düşürmenin garantisi yok sanırım:))

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sigorta kapsamına bi bakın derim büyük bir ihtimal o cihazdan bir daha hayır gelmez zaten çalıştırılacağını pek sanmıyorum :)

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abicim o laptop artık iflah olmaz anakartı geçtik pil,işlemci ve ekran kartıda gitmiştir bi HDD kurtulabilir oda suya dayanıklıysa :D

ve birdaha laptop alırsan havuz sigortasıda yaptır.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
galiba lapptop cızıtırtmırt sesi ile son duasını edip gözlerini ebediyete kapamış.. Başın sağolsun

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vallahi zoru başarmışsın :D