İyi günler laptopum cok yavaşladı sabah açtığımda bende kapatma tuşuna basılı tutarak kapattım daha sonra mavi ekran geliyor başlangıç onarma basıyorum bilgisayarınızı onaramadı diyor geri yüklemede yapamıyorum yardımcı olursanız sevirim
Durdurulma kodu UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
Demek bende yapmıyım şuanlık sorun yok ama bi daha yapmamaya özen gösteriyim.kapanırken belli ki cache dosyalarını kaydetmemiş ve crash yemiş. @EFI Shell yardım edebilir belki.
Ne dediniz inanın anlamadım ?Demek bende yapmıyım şuanlık sorun yok ama bi daha yapmamaya özen gösteriyim.
kendi de düğmeden kapatıyormuş sanırım onu yapmıyım diyor.Ne dediniz inanın anlamadım ?
Evet sorun giderme adımları hiçbir şekilde uygulanmıyor''Windows 10’da sabit disk ya da SSD depolama birimlerindeki hatalar, zaman zaman Unmountable Boot Volume hatasına neden olabiliyor. Üstelik bu hata genellikle Windows’a erişimi engellediği için diğer problemlerdeki gibi sorun giderme adımları da uygulanamıyor.'' bakın. ama yöntemi varmış sanırım. bir bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendi de düğmeden kapatıyormuş sanırım onu yapmıyım diyor.
Bende arada sırada direkt düğmeden kapatıyorum size böyle olmuş,bende yapmıyayım artık diyorum.Ne dediniz inanın anlamadım ?
Bende arada sırada direkt düğmeden kapatıyorum size böyle olmuş,bende yapmıyayım artık diyorum.Ne dediniz inanın anlamadım ?
disk kutusu ve yeni bir disk alırsanız var.İçindeki dosyalarımı kurtarmamın bir yolu yokmudur
İçindeki dosyalarımı kurtarmamın bir yolu yokmudur
Bende maalesef yedeklemek için bir disk yokEvet var fakat biraz zor. Bir bilgisayarcıya götür.Eğer sende yedeklemek için disk varsa sen yedekle.
EFI Shell cezalı.kapanırken belli ki cache dosyalarını kaydetmemiş ve crash yemiş. @EFI Shell yardım edebilir belki.
yazsana özelden niye ban yedi?EFI Shell cezalı.
Bende maalesef yedeklemek için bir disk yok
işin garibide pek bu işlerden anlamam açıkçasıBilgisayarcıya götür.
bunu yapın.disk kutusu ve yeni bir disk alırsanız var.
yeni diske windows kuracaksınız.eski diski disk kutusuna takacaksınız. yeni aldığınız diski sistem önce açacak. yani öbür disk aslında bir harici disk görevi görecek.
Pek bu işlerden anladığım söylenemez hocam ?bunu yapın.
yaklaşık 350 tl gibi bir masrafla hem performansınızı arttırıp hem fotolarınızı kutrtarabiliriz.Pek bu işlerden anladığım söylenemez hocam ?
yaklaşık 350 tl gibi bir masrafla hem performansınızı arttırıp hem fotolarınızı kurtarabiliriz.Pek bu işlerden anladığım söylenemez hocam ?
Aslında dün bi ssd almak istedim netten bakıyordum bilgisayarim cok yavaşladı bugünde arıza verdiyaklaşık 350 tl gibi bir masrafla hem performansınızı arttırıp hem fotolarınızı kutrtarabiliriz.
yaklaşık 350 tl gibi bir masrafla hem performansınızı arttırıp hem fotolarınızı kurtarabiliriz.
Hocam içinde dosyalarim varFormat atmayı dene.
Başka bir pc bul. diskini ona bağla ve dosyaları o pcye aktar. Sonra kendi diskine format at.Hocam içinde dosyalarim var
UEFI kurulum yapacaksanız GPT diye biliyorum.Dostlar bilgisayarda mavi ekranda kaliyor suanda iso dosyasi ile yeni kurulum gerçekleştirmek gerekiyormus iso dosyasini yazdıracam fakat biosun uefi oldunu çözmedim hangi seçeneğini seçecem bulamadım mbr mi gbt mi
Dostlar bilgisayarda mavi ekranda kaliyor suanda iso dosyasi ile yeni kurulum gerçekleştirmek gerekiyormus iso dosyasini yazdıracam fakat biosun uefi oldunu çözmedim hangi seçeneğini seçecem bulamadım mbr mi gbt mi
İste uefi mi olduğunu nasıl anlayacam hocam bios da yazar diyor videoda fakat benim bios da uefi gibi bir ifade göremedimUEFI kurulum yapacaksanız GPT diye biliyorum.
İste uefi mi olduğunu nasıl anlayacam hocam bios da yazar diyor videoda fakat benim bios da uefi gibi bir ifade göremedim
İste uefi mi olduğunu nasıl anlayacam hocam bios da yazar diyor videoda fakat benim bios da uefi gibi bir ifade göremedim