Laptopum açılmıyor

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İyi günler laptopum cok yavaşladı sabah açtığımda bende kapatma tuşuna basılı tutarak kapattım daha sonra mavi ekran geliyor başlangıç onarma basıyorum bilgisayarınızı onaramadı diyor geri yüklemede yapamıyorum yardımcı olursanız sevirim

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Kaç yıl oldu alalı

Son düzenleyen moderatör:

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İçinde resimlerim vardı benim için önemliydi çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

2017 de aldım

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
kapanırken belli ki cache dosyalarını kaydetmemiş ve crash yemiş. @EFI Shell yardım edebilir belki.

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
''Windows 10’da sabit disk ya da SSD depolama birimlerindeki hatalar, zaman zaman Unmountable Boot Volume hatasına neden olabiliyor. Üstelik bu hata genellikle Windows’a erişimi engellediği için diğer problemlerdeki gibi sorun giderme adımları da uygulanamıyor.'' bakın. ama yöntemi varmış sanırım. bir bakayım.

Ne dediniz inanın anlamadım ?
kendi de düğmeden kapatıyormuş sanırım onu yapmıyım diyor.

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
''Windows 10’da sabit disk ya da SSD depolama birimlerindeki hatalar, zaman zaman Unmountable Boot Volume hatasına neden olabiliyor. Üstelik bu hata genellikle Windows’a erişimi engellediği için diğer problemlerdeki gibi sorun giderme adımları da uygulanamıyor.'' bakın. ama yöntemi varmış sanırım. bir bakayım.

kendi de düğmeden kapatıyormuş sanırım onu yapmıyım diyor.
Evet sorun giderme adımları hiçbir şekilde uygulanmıyor

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,302

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
maalesef sıfırlamak veya sıfırlamanın eşiğinde bir düzeltme olabilir. ama zor gibi.aslında kolay ama önemli fotoğraf var diyorsunuz. bence hiç riske girmeden yeni bir disk alın. eski diskinizdeki dosyaları korumak için en ideali.bir disk kutusu satın alarak düzeltebilirsiniz.

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
İçindeki dosyalarımı kurtarmamın bir yolu yokmudur
disk kutusu ve yeni bir disk alırsanız var.
yeni diske windows kuracaksınız.eski diski disk kutusuna takacaksınız. yeni aldığınız diski sistem önce açacak. yani öbür disk aslında bir harici disk görevi görecek.

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
disk kutusu ve yeni bir disk alırsanız var.
yeni diske windows kuracaksınız.eski diski disk kutusuna takacaksınız. yeni aldığınız diski sistem önce açacak. yani öbür disk aslında bir harici disk görevi görecek.
bunu yapın.

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
yaklaşık 350 tl gibi bir masrafla hem performansınızı arttırıp hem fotolarınızı kutrtarabiliriz.

yaklaşık 350 tl gibi bir masrafla hem performansınızı arttırıp hem fotolarınızı kurtarabiliriz.
Aslında dün bi ssd almak istedim netten bakıyordum bilgisayarim cok yavaşladı bugünde arıza verdi

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Dostlar bilgisayarda mavi ekranda kaliyor suanda iso dosyasi ile yeni kurulum gerçekleştirmek gerekiyormus iso dosyasini yazdıracam fakat biosun uefi oldunu çözmedim hangi seçeneğini seçecem bulamadım mbr mi gbt mi

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Dostlar bilgisayarda mavi ekranda kaliyor suanda iso dosyasi ile yeni kurulum gerçekleştirmek gerekiyormus iso dosyasini yazdıracam fakat biosun uefi oldunu çözmedim hangi seçeneğini seçecem bulamadım mbr mi gbt mi
UEFI kurulum yapacaksanız GPT diye biliyorum.

MUĞLALIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

UEFI kurulum yapacaksanız GPT diye biliyorum.
İste uefi mi olduğunu nasıl anlayacam hocam bios da yazar diyor videoda fakat benim bios da uefi gibi bir ifade göremedim

İste uefi mi olduğunu nasıl anlayacam hocam bios da yazar diyor videoda fakat benim bios da uefi gibi bir ifade göremedim