Hocam bizim laptop da tam tersi şarja takınca performansı düşüyor.Asus tuf fx505gt laptop kullanıyorum prizde kullanmadığımda tam performans alamıyorum oyun oynarken şarjda kullanıyorum. Onun dışında bazen prize takmadan kullanıyorum. Pil ömründe sıkıntı olur mu?
Benim ki de öyle. Oyunumu şarjda değilken oynuyorum. Şarjı azalmaya başlayınca takıyorum pc yormayacak sitelerde geziyorum o sırada şarj doluyor yeniden çıkarıp oyuna giriyorum.Hocam bizim laptop da tam tersi şarja takınca performansı düşüyor.
şarjdan çıkarıp oyun oynamak pc yi dahada yorar öyle oynamayın zararlı. masaüstü gibi değil sonuçta.Benim ki de öyle. Oyunumu şarjda değilken oynuyorum. Şarjı azalmaya başlayınca takıyorum pc yormayacak sitelerde geziyorum o sırada şarj doluyor yeniden çıkarıp oyuna giriyorum.
Çok ısındığından fps düşüyor daha kötü.şarjdan çıkarıp oyun oynamak pc yi dahada yorar öyle oynamayın zararlı. masaüstü gibi değil sonuçta.
Pil ömrü azalır ama o pilin ömrü elbet bir gün azalacak zaten. Ayrıca pil takılı kullanmak ani elektrik gitmelerinde voltaj düşüklerinde bilgisayar sağlığı açısından kurtarıcı olabiliyor. Tabi sanırım sizin modelde zaten pil gömülü vaziyette. Yine de pildeyken sistemi aşırı fazla yormak ömrü olumsuz etkiler ağır işler yaparken prize takılı olmasında fayda varAsus tuf fx505gt laptop kullanıyorum prizde kullanmadığımda tam performans alamıyorum oyun oynarken şarjda kullanıyorum. Onun dışında bazen prize takmadan kullanıyorum. Pil ömründe sıkıntı olur mu?
laptopların geneli öyle zaten.Kaç yıldır şarjda kullanıyorum, herhangi bir sorun olmadı hızlı gitmesi dışında. Onun sebebi de arkada aşırı sayıda uygulama/program/sekme açık olmasından dolayıdır.