Mustafa Emir Aslan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Arkadaşlar hayatımda ilk defa bir oyuncu laptobu aldım ne hayallerle ne mutlulukla aldım 3 haftadır canıma tak etti acer nitro 5 i5 11400 işlemci 8 gb ram 512 gb ssd RTX 3050ti ekran kartı donanımı iyi ama keşke kullanımıda böyle olsa her markada kendi sistem uygulamaları vardır fan hızını ayarlama klavye ışığı vb. Benim laptopta coolboster diye bir ayar var fanı optimize edip ayarlıyı siz daha iyi bilirsiniz ben bu özelliği açıyorum 1 gün sonra tekrar bilgisayarı açınca kapanmış aynı şekilde acer care center diye bir uygulama var orda pil %80 dolduktan sonra şarj almayı durduruyor batarya ömrünün uzaması için oda aynı şekilde kapanıyı yemin ederim 18000 tl verdiğim her kuruşa üzülüyorum windows 11 ama kasıp duruyır format attım bıosu güncelledim müşteri hizmetlerini arıyorum servise yolla sorunu söylüyorum servise yolla ben zaten servise yollamak aklıma gelmedi 3 haftada servise yollıcaksam niye aldım bana çözüm söyleyin arkadaşlar lütfen geri iyade yapabilirmiyim bilmiyorum sistemde bi ayar bi sorunmu var bilmiyorum ama lütfen acer alarak hata ettim herkez şunu alsaydın bunu alsaydın dedi ben kahinmiyim nerden biliyim böyle olucağını