Yardım Laptop'da kısa süreli wifi kopması

AlperenOcak01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar. Son 3 haftadır CS:GO oynarken oyunda arada sırada 5 saniyelik donmalar yapıyor. İlk başlarda umursamadım ama cidden biryerden sonra oyun benim için çekilmez oldu. Bu sorunun ilk başta kullandığım internetten olduğunu düşündüm. Türknete bu durumda ulaşınca kendileri modemimi değiştirdi ve fiber kablolarında düzenleme yaptılar. Ama sorun hala devam etti. Sonra kendi telefon internetimi bağlayıp denedim ve sorunun hala devam ettiğini gördüm. Tahminimce bu sorun internetle alakalı değil. Bilgisayarımda nasıl bi sorun olabilirki böyle bir sıkıntı yapabilir?

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
sadece cs go da mı oluyor yoksa normal film izlerken ya da nette gezinirkende yasıyormusun bu sorunu

AlperenOcak01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
sadece cs go da mı oluyor yoksa normal film izlerken ya da nette gezinirkende yasıyormusun bu sorunu
Film izlerken bu sorunu hissedeceğimi zannetmiyorum çünkü filmi önceden yüklediği için internet gittiği sırada donma yapmaz. Steamden oyun yüklerken orada grafik olduğu için anlık kopmalar gözüküyor. Yani direk bilgisayara bağlantıda sıkıntı var.