Yardım Laptop tavsiyesi

Emirhan-9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Merhaba arkadaşlar, az önce tercih sonuçları açıklandı. Kazandım ve bana bir laptop lazım. En fazla 7k olacak şekilde, 5k,6k,7k o şekilde olsun yani. Oyunda oynamak isterim. Önerileri bekliyorum. Eğer çok çok iyiyse bütçeyi 500-600 TL artiririm. Teşekkürler.

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163

HP Pavilion Gaming 15-ec2023nt 434L8EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
ec 2023 nt kullanıyorum gayet memnunum fps oyunları vs oynuyosan dk2030nt modeline bakabilirsin
oyun oynarken vs aşırı memnunum driverları kurdum hiç bi sıkıntı olmadan rahat bir şekilde kurdu tek biosu güncellemedim ses sistemi vesaire olsun gayet başarılı wasd tuşlarında hiç bir şekide sıcaklık gelmiyor sadece yön tuşlarının olduğu yerden geliyor hava girişi önde olduğu için tx red alert almayı düşünüyorum alırsam tekrar yazarım aida 64 de bir arkadaş xxx forumunda 91 dereceye çıkıyor demiş ama max 87 gördüm biraz daha iyi olabilirdi ama 5600h için iyi gibi arkadaşımın asus tuf laptopu 96-97 derecelerde %50 yükte bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam monster almayın alan çoğu kişi pişman Monster Semruk S7 V8.1.2 Notebook geçen bu laptopu alan bir kişi gta 5 te 30 fps alıyormuş