Laptop Tavsiye

loardex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba değerli forum üyeleri 10k gibi bir para biriktirdim ve laptop almak istiyorum. azıcık daha esnetebilirim bütçemi 10.500'e kadar;

Önceliklerim: Batarya performansı oyun haricinde [tarayıcıda gezerken, veya hafif programlar kullanırken (vscode, atom vs.)] iyi gitmesi 5 - 6 saat götürmesi kafi ve warzone ve rainbow6 gibi oyunlar oynuyorum bunları orta ayarlarda çalıştırması yeterli. Önerilerinizi bekliyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bu ürün performans açısından memnun edecektir ancak şarj tarafında pek bir şey beklemeyin derim. Oyuncu bilgisayarları için 5-6 saat değerleri biraz fazla bir beklenti kalıyor. Tabi ki spesifik olarak uzun batarya ömrü sunabilen ürünler var ancak ya fiyatları çok pahalı oluyor ya da performanstan kısmanız gerekebilir.

loardex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ürün performans açısından memnun edecektir ancak şarj tarafında pek bir şey beklemeyin derim. Oyuncu bilgisayarları için 5-6 saat değerleri biraz fazla bir beklenti kalıyor. Tabi ki spesifik olarak uzun batarya ömrü sunabilen ürünler var ancak ya fiyatları çok pahalı oluyor ya da performanstan kısmanız gerekebilir.
Ürünü eklememişsiniz sanırım.