Laptop mu? iPhone 11 mi?

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Normalde 2-3 ay önce kendim de 3750H’lı laptopları f/p cihazları ve İ7’den güçlü sanıyordum ama fps testlerie bakınca İntel daha önde.
fps testleri ile kendilerini kandırıyorlar testler nedense hep intelle iyi sonuç veriyor gerçek kullanımda fark göremezken bile...

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Merhabalar şuan kullandığım telefon Samsung Note 3. Orta segment bir Laptop almayı düşünüyorum 1-2 yıllığına ders çalışabilmek için ama telefon ihdiyacım da var. ders videolarini tv den de halledebiliyorum. Sizce hangisi daha mantikli? Şuan laptop alıp sonra mı telefon almak yoksa şimdi iPhone 11 alıp üniversiteye geçince istediğim üst segmentte bir laptop almak mı?
Redmi note 8 pro almanızı tavsiye ederim.Kalan bütçe ile laptop alabilirsiniz.

OKAN127

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar şuan kullandığım telefon Samsung Note 3. Orta segment bir Laptop almayı düşünüyorum 1-2 yıllığına ders çalışabilmek için ama telefon ihdiyacım da var. ders videolarini tv den de halledebiliyorum. Sizce hangisi daha mantikli? Şuan laptop alıp sonra mı telefon almak yoksa şimdi iPhone 11 alıp üniversiteye geçince istediğim üst segmentte bir laptop almak mı?
iphone 11