Yardım Laptop konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
95
Merhabalar laptop konusunda yardımınıza ihtiyacım var.dell marka 2012 den beri kullandıgım bir laptobum var oyun oynamam sadece telefonumdan resim atarım içine bana ne önerirsiniz artık o çok yavaşladı he bide face instagram mail falan için kullanırım ama artık gitmicem diyor.eskisi kaç gb kaç ram inanın bilemiyorum.explorer in yeni sürümünü yükleyebileyim müzik falan indirebileyim.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
289
Merhabalar laptop konusunda yardımınıza ihtiyacım var.dell marka 2012 den beri kullandıgım bir laptobum var oyun oynamam sadece telefonumdan resim atarım içine bana ne önerirsiniz artık o çok yavaşladı he bide face instagram mail falan için kullanırım ama artık gitmicem diyor.eskisi kaç gb kaç ram inanın bilemiyorum.explorer in yeni sürümünü yükleyebileyim müzik falan indirebileyim.
Bütçeniz nedir?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
95
fiyatları nekadarki bilemiyorum hiç özellik bilmediğimden araştıramadımki

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
289
fiyatları nekadarki bilemiyorum hiç özellik bilmediğimden araştıramadımki
Genellikle işinizi görebilecek ve sorun çıkarmayacak laptoplar 10-11 bin TL bandından başlıyor. 8-9'a da var fakat biraz daha üstüne koyarak alacağınız bir laptop tabii ki sizi daha uzun süreler götürür.
Bu iki cihaz bahsettiğim fiyat aralıklarında satılan, alışveriş sitelerine girdiğimde ilk gözüme çarpan cihazlar; yine spesifik bir fiyat aralığı belirtirseniz daha sağlıklı bir biçimde laptop araştırabiliriz, çünkü fiyatların ucu bir hayli açık.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
95
Genellikle işinizi görebilecek ve sorun çıkarmayacak laptoplar 10-11 bin TL bandından başlıyor. 8-9'a da var fakat biraz daha üstüne koyarak alacağınız bir laptop tabii ki sizi daha uzun süreler götürür.
Bu iki cihaz bahsettiğim fiyat aralıklarında satılan, alışveriş sitelerine girdiğimde ilk gözüme çarpan cihazlar; yine spesifik bir fiyat aralığı belirtirseniz daha sağlıklı bir biçimde laptop araştırabiliriz, çünkü fiyatların ucu bir hayli açık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok teşekkğr ederim bu fiyat kafi yani 8 gb ram ve 512 hafıza olsun yani demi kesin notebooklar küçük ya sanki 12 bine cok daha özelllikli bi notebook olabilirmi ki

yani ram 8 hafıza 512 ve işlemci ne olmalı birde i5 i7 nedir acaba

ekran kartı görevi nedir olması gereken bişeymidir acaba olmasada oluyormu

birde oyun oynanmayacak sosyal medya ve foto atıcam içine yani kascak birşey olmayacak amd4 mü intelmi önerilir.ekran kartı nın amacı nedir.belki tv olarak kullanabilirim yani beinconnet indirp canlı ulusal kanallları izlemede kullanırım.buna göre 15 16 bin bandında olabilir bir kaç link paylaşırsanız sevinirim @MTATurkey bey

Son düzenleme:

Neo91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2013 ylından beri kullandığım laptop arıza yapınca bende yeni bi laptop almayı düşündüm ve aldım acer aspire a315 8 gb ram 512 gb hafıza oyunla pek aran yoksa bu laptop sana göre 10.500 e aldım pil ömrü bana sürekli kullandığım halde 6-7 saat gidiyor şimdi fiyatı biraz daha yükselmiştir aralık 2023 de aldım. Ama yeni bi laptop daha çıkmış bu laptopu aldıktan sonra haberdar oldum tekno megabook t1 markasınıda önerebilirim hemen hemen acerle aynı özellikklere sahip fiyatıda bi tık daha ucuz