laptop için tek el klavye önerisi

Rasim Kayrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yanına birde soğutucu almayı planlıyorum tek el klavye için bütcem 50 tl soğutucu için 60 tl soğutucu yerine yükselticide alabilirim ama yükselticiler soğutucudan daha pahalı

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
50 tl ile alacağınız klavye sağlam olmaz AMA 60 tl ye alacağınız soğutucu israf olur. soğutucu için en az 100tl bütçe ayırmalısınız ki laptop çok ısınıyorsa o da yetmeyebilir

Rasim Kayrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

50 TL'ye bulamadım. Bütçeyi arttırmanız gerekiyor.
istediğim çok dandik olsa bile bi tek el klavyesi. 50tlye normal klavye bile bulabilirken tek el bulamamak çok garip bende baya araştırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 tl ile alacağınız klavye sağlam olmaz AMA 60 tl ye alacağınız soğutucu israf olur. soğutucu için en az 100tl bütçe ayırmalısınız ki laptop çok ısınıyorsa o da yetmeyebilir
bende öyle düşündüm ama yükselticim bile yok laptop 80 dereceyi geçmiyor genelde acaba kendim yükseltici yapabilirmiyim

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
istediğim çok dandik olsa bile bi tek el klavyesi. 50tlye normal klavye bile bulabilirken tek el bulamamak çok garip bende baya araştırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende öyle düşündüm ama yükselticim bile yok laptop 80 dereceyi geçmiyor genelde acaba kendim yükseltici yapabilirmiyim
kendin yükseltici yapmanı çok önermem; laptopun altına kitap vs koyabilirsiniz