Linux Mint Cinnamon denesin. Son kullanıcı için ve sistemi için güzel bir dağıtım.Arkadaşlar Kuzenimin Bilgisyarı Var Özellikleri
6Gb Ram
1Gb Ekran Kartı
2.3Ghz İ5 İşlemci
Hangi Dağıtımlar İyi Gelir İlk Kez Linux Kullanacak Kullanması Kolay Dağıtımlar Söylerseniz Mutlu Olur
Gerek yok linux mint gibi bir dağıtımaLinux Mint Cinnamon denesin. Son kullanıcı için ve sistemi için güzel bir dağıtım.
Uzun Süre Kullansın Diye Değil Ki Alışması İçinBir sürü Ubuntu dağıtımı var mint sadece cinnamon ile geliyor başka bir ubuntu ya da debian dağıtımına cinnamon kurulabilir sonuçta. Mint azıcık kullanayım bakayım linux nasılmış dağıtımı zaten, var sanki uzun süre kullanan![]()
Neden?Gerek yok linux mint gibi bir dağıtıma
Fedora da öyle arch, gentoo, void falan değil. Tek farkı dnf kullanacak, zor değil.Uzun Süre Kullansın Diye Değil Ki Alışması İçin
Güzel değil işte abi, numune linux dağıtımdan başka bir şey değil.Linux'a Geçiş: 1 Aylık Linux Deneyimim Sorunlar ve Tarafsız İnceleme
Mint Cinnamon öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden?
Ben şuan Windows 8.1, Linux Mint Cinnamon, Fedora 34 KDE Plasma Triple Boot yapıyorum ve Windows 8.1 hariç diğerlerini seviyorum. Kısaca Mint çok güzel bir dağıtım ama Fedora daha iyi.Bir sürü Ubuntu dağıtımı var mint sadece cinnamon ile geliyor başka bir ubuntu ya da debian dağıtımına cinnamon kurulabilir sonuçta. Mint azıcık kullanayım bakayım linux nasılmış dağıtımı zaten, var sanki uzun süre kullanan![]()
Sizin öneriniz nedir? Bence gayet güzel ve stabil bir dağıtım Mint. Cinnamon arayüzü ise gayet iyi. Başka dağıtımlara da kurulabilir biliyorum fakat uğraşmaya gerek yok hazır güzel bir masaüstü ile gelen hoş bir dağıtım işte.Güzel değil işte abi, numune linux dağıtımdan başka bir şey değil.
Fedora'da Yum da mevcut.Fedora da öyle arch, gentoo, void falan değil. Tek farkı dnf kullanacak, zor değil.
Fedora'nın da spin'i var zaten Cinnamon için. Gören de Fedora'yı kötü sanacakSizin öneriniz nedir? Bence gayet güzel ve stabil bir dağıtım Mint. Cinnamon arayüzü ise gayet iyi. Başka dağıtımlara da kurulabilir biliyorum fakat uğraşmaya gerek yok hazır güzel bir masaüstü ile gelen hoş bir dağıtım işte.
Beyefendi Beğenmedi Önerdim DeBen Ubuntu MATE öneririm. Mis gibi.
Ubuntu MATE iyi ancak bu bilgisayar Ubuntu MATE haketmiyor.Ben Ubuntu MATE öneririm. Mis gibi.
Ubuntu MATE iyi ancak bu bilgisayar Ubuntu MATE haketmiyor.
Aslında Evet Düz Ubuntu Da KurulabilirUbuntu MATE iyi ancak bu bilgisayar Ubuntu MATE haketmiyor.
Bh bilgisayar iyi ama Ubuntu MATE hafif. Eğer kötü bilgisayar olsa haklısınız.
Düz Ubuntu kesinlikle tavsiye etmem bu bilgisayarda çok kasar.Aslında Evet Düz Ubuntu Da Kurulabilir
Ben MATE hafif ama bu bilgisayar iyi olduğu için dedim. İmkan varken iyisini kullansın.Mate'i haketmiyorsa nasıl cinnamon hakediyor? Cinnamon'un boşta ram kullanımı 700 mb zaten
Düz ubuntu kurulmamalı.Aslında Evet Düz Ubuntu Da Kurulabilir
4GB RAM laptopa kurdum gayet yeterli arayüzü de çok güzel.Bh bilgisayar iyi ama Ubuntu MATE hafif. Eğer kötü bilgisayar olsa haklısınız.
zaten unity layoutu da var içinde Ubuntu 16 tarzını alamasam da güzelDüz ubuntu kurulmamalı.
4GB RAM laptopa kurdum gayet yeterli arayüzü de çok güzel.
1.1 GB boşta RAM kullanımı.Mate'i haketmiyorsa nasıl cinnamon hakediyor? Cinnamon'un boşta ram kullanımı 700 mb zaten
Bişey Sormak İstiyorum Ubuntu Mate 20.04 32 Bit Nereden Bulabilirim Kendim İçin1.1 GB boşta RAM kullanımı.
Ubuntu için 18.04 üstü 32 bit dağıtım bulamazsınız.Bis
Bişey Sormak İstiyorum Ubuntu Mate 20.04 32 Bit Nereden Bulabilirim Kendim İçin
Zaten 18.04 Lts mis sıkıntı yok ?Ubuntu için 18.04 üstü 32 bit dağıtım bulamazsınız.![]()