yigitabrekk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Öncelikle bununla ilgili konu var diyecek arkadaşlarıma şimdiden cevap vermek istiyorum baktım onlara çoğu tek oyun ile ilgili ya da görsel şölen olduğunda drop yiyorum demiş. Benim sorunum tamamen farklı. Terraria gibi düşük sistemli bir oyundan tut gta 5 gibi yüksek grafikli oyunlara kadar tüm oyunlarda drop yiyorum. Neden olduğunu anlamış değilim. Driverlar güncel,Termal macun geçen sene yaz tatilinin sonlarına doğru sürüldü,bilgisayarı aldığımdan beri 5 kere falan format attım sırf bu sorun yüzünden,grafikler yüksek düşük fark etmiyor. Mesela Gta 5 de drop yemediğimde 50 fps falan alıyorum sıkıntı olmuyo ama drop girince 5 e falan düşüyor. Ayrıca Nvidia İnspector programını da kullandım fps sabitlemek için,ama bu da sadece drop yememi geciktiriyo oyunu açtıktan 5 dakika sonra yiyeceksem 10 dakika sonra yememi sağlıyor. Throttle Stop programını kullandım fakat o da çözüm olmadı. acdaba işlemcimle ekran kartım arasında mı bir şey var anlamadım hani işlemci ekran kartına yetmiyor yada ekran kartı işlemciye yetmiyor anlamadım ben yazayım özelliklerimi siz bi karar verin. Lütfen yardımcı olun yok mu çözümü 
İntel Core i5-5200U CPU @ 2.20GHz
GeForce 920M
Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın görsel şölen yokken de drop yiyorum.
İntel Core i5-5200U CPU @ 2.20GHz
GeForce 920M
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın görsel şölen yokken de drop yiyorum.