Ekran kartı ölüyor.arkadaşlar fotoğraftaEkli dosyayı görüntüle 79214 gördüğünüz olay oldu o benim bilgisiyarım ekran görüntüsü alıyom normal çıkıyo neden olur nasıl düzelir yardım edermisiniz altı yeşil oldu
daha alalı 2 sene olmadıEkran kartı ölüyor.
Hocam bende 47 yıllık ekran kartı ölmedi hala. Hocam ama siz bana güvenin. Ekran kartını kontrol edin. Yoksa sorun monitör veya görüntü kablosundan kaynaklanır.[/QUOTE]daha alalı 2 sene olmadı
[/QUOTE]Hocam bende 47 yıllık ekran kartı ölmedi hala. Hocam ama siz bana güvenin. Ekran kartını kontrol edin. Yoksa sorun monitör veya görüntü kablosundan kaynaklanır.
hayır hep aynıMonitörü tutan yerlere hafif baskı yapınca bir değişim oluyor mu?
hdml yok elimdehdmi ile başka bi ekrana, örneğin tvye bağladığınızda görüntü sağlam ise ekran bozulmuştur![]()
vga da mı yok, ekran kartının arkasında hangi çıkışlar var?hdml yok elimde
laptop bu bide tv tüplüvga da mı yok, ekran kartının arkasında hangi çıkışlar var?
laptop marka model nedir?laptop bu bide tv tüplü
lenovo ideapad 320laptop marka model nedir?
eee napıcam çöpmü şimdiEkran kartını ömrü bitmiştir hocam
bide ekran kartını devre dışı bırakıyom 2 tane var bende diğeri devreye girerken ekram gidiyo ama hala yeşil şey duruyoEkran kartını ömrü bitmiştir hocam
bak mesela ekranın çöünürlüğü düşürdün hala duruyoEkran kartını ömrü bitmiştir hocam
Ekran kartı değil monitör arıza sinyali veriyor...Ekran kartını ömrü bitmiştir hocam
Hocam peki ya kapasitörlerden biri patlamış olamaz mı ?Monitör bağlantısında bir sıkıntı vardır
evetHocam 2 ekran kartımı var?
peki kaça patlar yaptırsamYukarıda dediğim gibi ekran çıktısında her şey normal ve başka bir ekrana bağladığımızda da görüntü sağlam ise monitör yani laptopun ekranı bozuktur (florasanlar mesela biri bitmek üzere olabilir veya kablo ya da devrelerde sorun olabilir) . Ekran kartının sağlam olduğunu diğer karta geçtiğinde de sorunun devam etmesinden anlayabiliriz.
kapasitörler patladı diyem kaça patlar florasan bitti yine kaça patlar yan ben bu konuyu ne kadarla kapatırımOlabilir Valla canlı görmeden olmuyor net cevap hocam![]()