Her bilgisayara işlemci ya da ekran kartı harici olarak takılamıyor genelde düşük bütceli olanlara o yüzden işlemci veya ekran kartı takabileceğini zannetmiyorumYapabileceğiniz yükseltmeler:Eğer yeterli slot var ise ram ve ssd yükseltmesi,İşlemci yükseltmesi yapılabiliyor ancak biraz maliyetli ve zor bir iş bir de bildiğim kadarıyla garanti dışı kalır bilgisayarın.
Doğru onu unuttum özür dilerim.Her bilgisayara işlemci ya da ekran kartı harici olarak takılamıyor genelde düşük bütceli olanlara o yüzden işlemci veya ekran kartı takabileceğini zannetmiyorum
Intel Core i7 2630QM alabilirsin RAM dışında. Ha, birde SATA SSD.Arkadaşlar şimdi ben de acer marka
Pentium b960 2.2 ghz ( pge988) 2 gb ramli bilgisayar var malum bilgisayarlar ucuk fiyatlardan dolayi yenisini almam mümkün degil bunu yükseltmek için ne yapabilirimde iyi bi bilgisayar olur yada islemciyi hangi nesil İ serisiyle degistirebilirim
Sadece ram ve depolama yükseltebilirsin işlemci bga olmadığı için aynı soket kullanan işmeci takabilirsin, yeni alman daha iyi olur.Arkadaşlar şimdi ben de acer marka
Pentium b960 2.2 ghz ( pge988) 2 gb ramli bilgisayar var malum bilgisayarlar ucuk fiyatlardan dolayi yenisini almam mümkün degil bunu yükseltmek için ne yapabilirimde iyi bi bilgisayar olur yada islemciyi hangi nesil İ serisiyle degistirebilirim
Kardeşim pga işlemci b960 şurdan bakabilirsin en iyi en güvenilir değiştirme nasil olurSadece ram ve depolama yükseltebilirsin işlemci bga olmadığı için aynı soket kullanan işmeci takabilirsin, yeni alman daha iyi olur.
Usta İ5 2410m taktim ama yarim saate bi kapaniyor herhalde bi sıkıntı oldu halbuki 2.nesil taktim bu sorun neden kaynakli olabilirIntel Core i7 2630QM alabilirsin RAM dışında. Ha, birde SATA SSD.
Açılıpta biraz sonra kapanıyosa yüzde doksan termal macunu yanlış sürmüşsündür ya da bloğu tam temas ettirememişsindirKardeşim pga işlemci b960 şurdan bakabilirsin en iyi en güvenilir değiştirme nasil olur
![]()
Intel® Pentium® B960 İşlemci (2M Önbellek, 2.20 GHz) Ürün Teknik Özellikleri
Intel® Pentium® B960 İşlemci (2M Önbellek, 2.20 GHz) özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.ark.intel.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta İ5 2410m taktim ama yarim saate bi kapaniyor herhalde bi sıkıntı oldu halbuki 2.nesil taktim bu sorun neden kaynakli olabilir