Laptop Değiştirmek

portorikolukere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu özelliklerde bir laptopum var sizce değiştirme zamanı gelmiş mi?Yoksa 2-3 yıl beklemek daha mı iyi?

İşletim Sistemi : Windows XP Professional

Sistem Üreticisi : Acer

İşlemci : Intel Pentium 1.70 Ghz

Bellek : 502 MB Ram

Ekran Kartı : Mobile Intel 915GM/GMS,910GML Express

Ekran Kartı Toplam Bellek : 64 MB

Ses Aygıtı : Realtek HD Audio Output

Klavye+Mouse

Sanırım 2005 de almıştım.Ne dersiniz beklemeli mi? Değiştirmeli miyim?

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Değiştirmenin zamanı gelmiş. Bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsun?

Değiştirmenin zamanı gelmiş. Bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsun?

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değiştir bence o PC'nin son kullanım tarihi geçmiş

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
7 sene olmuş özelliklerde berbat gözüküyor yenisini al en iyisi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En azından Ekim sonuna kadar beklemeni tavsiye ederim. Windows 8'in çıkmasıyla beraber yeni model dizüstü-tablet karması bilgisayarlar piyasaya çıkacak, bu sayede klasik dizüstülerin de fiyatında düşüş meydana gelir diye tahmin ediyorum. Ama yine de yeni nesil bir dizüstü-tablet karması bilgisayar satın almak daha mantıklı geliyor bana.

portorikolukere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En azından Ekim sonuna kadar beklemeni tavsiye ederim. Windows 8'in çıkmasıyla beraber yeni model dizüstü-tablet karması bilgisayarlar piyasaya çıkacak, bu sayede klasik dizüstülerin de fiyatında düşüş meydana gelir diye tahmin ediyorum. Ama yine de yeni nesil bir dizüstü-tablet karması bilgisayar satın almak daha mantıklı geliyor bana.

Teşekkür ederim.İşte böyle bir mesaj bekliyordum.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Windows 8 çıkmadan yeni bir laptop almak akıllıca olmaz. Neticede şimdi alsam windows 7 yazacak ve yükseltme vs uğraşacaksın. Gereksiz karmaşa. Bekle çıksın piyasa sakinlesin al.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
sen gerekli görüyorsan değiştir başkalrının değiştir lafıan bakma boşuna para harcama eğer gerekli değilse
mesela oyun oynamıyorsan sadece internete giriyorsan bence gerek yok

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen gerekli görüyorsan değiştir başkalrının değiştir lafıan bakma boşuna para harcama eğer gerekli değilse
mesela oyun oynamıyorsan sadece internete giriyorsan bence gerek yok

Abicim yinede internetteki içerikler çok fazla yenileniyor o yüzden değiştirmen iyi olur ama bencede kasım aralığa kadar bekle

karanlıksadakat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
değiştirme zamanın gelmiş :) 2-3 yıl daha bekleyeyim mi derken ciddimiydin bilemedim ben onu :D Ekimden sonra fiyatlar çok değişmez , yazılımın değişmesi notebook modellerini çok etkilemeyecektir diye düşünüyorum. yazılım yükseltme olanağı sağlıyor zaten microsoft (29$ fark vererek üst versiyona geçebiliyorsun) eğer lazımsa beklemenın anlamı yok. ekimden sonra da bekle desem yine düşecek klasık döngü bu :) en son alan herzaman avantajlıdır ama kimse en son alan olamayacak :))