13 Ağustos 2017 #1 Okansahin Öğrenci Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 31 Konum Stuttgart Herkese selamlar, Size bir sorum olacaktı: Bu arkadaki çantanın markası ne dir nerden satın alabilirim? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Herkese selamlar, Size bir sorum olacaktı: Bu arkadaki çantanın markası ne dir nerden satın alabilirim? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
13 Ağustos 2017 #2 ConfickerBelasi Guru Katılım 8 Ekim 2011 Mesajlar 53,870 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 16,128 Puanları 8,958 soru yanlış @Hakkı Alkan görüntü deki çanta ne marka,model? satıcı kim? link verir misin Hakkı baba...
soru yanlış @Hakkı Alkan görüntü deki çanta ne marka,model? satıcı kim? link verir misin Hakkı baba...
18 Ağustos 2017 #3 eo93 Asistan Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 155 Reaksiyon puanı 14 Puanları 18 Yaş 32 Konum Bolu bence en iyisi samsonite. ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. özellikle bavul ve seyahat çantalarında çok kaliteli bi markadır.
bence en iyisi samsonite. ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. özellikle bavul ve seyahat çantalarında çok kaliteli bi markadır.