Laptop Boot Loop

GöktürkGMGM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gece güncelleştir ve yeniden başlat diyerek güncellemeyi başlattım . Yaklaşık 45 dakika sonra fan çok ses çıkarttığı için bakayım da bittiyse kapatayım diyerek bilgisayara baktım . Siyah ekran vardı ben de herhalde bitti diyerek güç tuşundan kapattım . Sabah açmaya çalıştığımda boot loop olduğunu gördüm . Güç tuşuna basınca çalışıyor fan ama 2 saniye sonra tekrar duruyor . Sonrasında döngüye giriyor 3-4 saniye çalışıp sonra tekrar güç gidiyor . Tabi windows logosu gelmediği için bios'a da erişemiyorum . Çözüm nedir yardımcı olabilir misiniz ?

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
927
BIOS'u resetleyip dener misin?
BIOS'a gir, Boot sekmesinde Secure Boot'u Disable yap.
Yine olmazsa OS Mode Selection kısmındaki şeyleri teker teker dene. Tabii hepsinden önce çıkarken f10 ile çıkmalısın yoksa kaydedilmez.

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Haklısınız söyleme şekli yanlış oldu . Yani logo çıkacak kadar bile açık kalamıyor bilgisayar onu söylemiştim . Kusura bakmayın bilgisayar konusunda çok bilgili değilim
Sıkıntı yok. Bilgisayar markasının logosunu da mı göremiyorsunuz?

GöktürkGMGM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yok hayır hiçbir şey . Şöyle hani tetikleme sesi geliyor fan çalışıyor gerçek anlamda 2 saniye sonra güç gidiyor . Ardından kendiliğinden restart atmaya başlıyor seri seri .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani isterseniz video yollayayım canlı canlı görün